• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

rinapera

🐣🌸
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2022
1.520
2.918
63
Herkese merhaba,

Ben bu ay ilk kez ovulasyon testi kullanıyorum. Birçok konuyu da takip ettim aslında bilgi sahibi sayılırım fakat yaptığım testlerde bazı günlerde koyu bazılarında silik sonuç alınca oldukça kafam karıştı. Adet döngüm ortalama 35 gün ama birkaç gün erken veya geç olabiliyor. Düzensizlik sebebiyle yumurtlama günümü bilemiyorum. Sizce yumurtlama olmuş mu?

Bu arada son 2 ay Yasmin kullandım. Bu sebeple adetimin daha erken gelmesini bekliyorum ilaç kullanırken 27 28 günde adet oldum. Çocuk istediğimiz için daha fazla kullanmak istemedim. Ekte fotoğrafı da iletiyorum 17. Günden sonra sabah akşam ve gece olarak 3 kez yaptım o sebeple aynı günde 3 testim var.

teşekkür ediyorum hepinize şimdiden

Eklentiler

• 1644254050002..webp
    1644254050002..webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 208
Kızlar ben hala test yapmaya devam ediyorum ortadaki testi sabah yaptım. Rengi baya koyu çıktı ama kalın değil sanki yumurtlama olabilir mi sizce😔 gidicem progresteron testi yaptıracağım yumurtlama oldu mu diye asla anlayamadım testlere göre yok hala

Eklentiler

• 1644595552291..webp
    1644595552291..webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 66
Yok canm ben değerlendiremedim fitil kullanıyorum onu kullandığım zamanlara denk geldi diğer aya artk😇 umarım sende güzel haberlerini alırsın bian once

Yok canm ben değerlendiremedim fitil kullanıyorum onu kullandığım zamanlara denk geldi diğer aya artk😇 umarım sende güzel haberlerini alırsın bian once
Elizabeth canım şu an pik olmuş değil mi? Baya bekletti beni ama çatlayacak sanırım🙏💗🤗

Eklentiler

• 1644737081382..webp
    1644737081382..webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 68
Kızlar bir şey sorabilir miyim mesela diyelim bugün çatlama oldu yarın ilişki olmadı sonraki gün ( çatlamadan 2 gün sonra ) hamile kalma şansı var mıdır
Canım o biraz geç oluyor sanki çünkü yumurta 24 saat kadar canlı kalabiliyor ama eğer 3 gün öncesine kadar ilişki yaşadıysanız spermler uzun süre yaşadığı için yumurta ve sperm yine de buluşabilir

Teşekkür ederim adetimin 16. 17. Günü yumurtlam 18 i çatlama gördüm. 15 16 18. günleri değerlendirdik 19 u dündü eşim yoktu bugün 20. Gün acaba değerlendirsem mi dedim sanırın gerek kalmıyo :)

Kızlar bir şey sorabilir miyim mesela diyelim bugün çatlama oldu yarın ilişki olmadı sonraki gün ( çatlamadan 2 gün sonra ) hamile kalma şansı var mıdır
Canım o biraz geç oluyor sanki çünkü yumurta 24 saat kadar canlı kalabiliyor ama eğer 3 gün öncesine kadar ilişki yaşadıysanı spermler uzun süre yaşadığı için yumurta ve sperm yine de buluşabilir
Teşekkür ederim adetimin 16. 17. Günü yumurtlam 18 i çatlama gördüm. 15 16 18. günleri değerlendirdik 19 u dündü eşim yoktu bugün 20. Gün acaba değerlendirsem mi dedim sanırın gerek kalmıyo :)
İstersen yine değerlendirin ama o kadar yaşayacağını sanmıyorum yumurtanin zaten yumurtlama ve çatlamayi değerlendirmişsiniz. Umarım güzel haberi alırsınız 🙏💖💖

Kızlar merhaba sizce 11. Gün yumurtlama olmuş mu? 12. Gün iyice silikleşti bu neden olur ?

Eklentiler

• 5184B8AA-ECF3-43BA-ABC4-384B9F9439D5.webp
    5184B8AA-ECF3-43BA-ABC4-384B9F9439D5.webp
    187,3 KB · Görüntüleme: 56
  • B131E0A1-F31D-4435-8CD1-191FC293AB83.webp
    B131E0A1-F31D-4435-8CD1-191FC293AB83.webp
    52 KB · Görüntüleme: 46
Kızlar merhaba sizce 11. Gün yumurtlama olmuş mu? 12. Gün iyice silikleşti bu neden olur ?
Canım tam koyu değil bence kaç günde bir adet oluyorsun? Test yapmaya devam et sonradan koyulaşabilir ama her ihtimale karşı bugünü de değerlendir bence. Benim de böyle çıkıyordu testlerim t daha koyu olmayacak sanmıştım ama geç de olsa olmuştu test yapmayı bıraksam kaçırırdım.

Canım tam koyu değil bence kaç günde bir adet oluyorsun? Test yapmaya devam et sonradan koyulaşabilir ama her ihtimale karşı bugünü de değerlendir bence. Benim de böyle çıkıyordu testlerim t daha koyu olmayacak sanmıştım ama geç de olsa olmuştu test yapmayı bıraksam kaçırırdım.
Sağol canım cevap İçin bencede pik değil bu. Çünkü daha önceki piklerim bundan koyuydu. Ama giderek koyulaşacağı yerde silik çıkınca o kafamı karıştırdı. Geçen ay 13 ve 14.. gün gördüm yumurtlamayı. Ben yinede bugünü de değerlendirdim

Sağol canım cevap İçin bencede pik değil bu. Çünkü daha önceki piklerim bundan koyuydu. Ama giderek koyulaşacağı yerde silik çıkınca o kafamı karıştırdı. Geçen ay 13 ve 14.. gün gördüm yumurtlamayı. Ben yinede bugünü de değerlendirdim
Bazen günden güne biraz daha silik veya koyu olabiliyor, 1-2 güne görürsün o zaman piki canım. Güzel haberler alırsın inşallah 💕🙏

Adetim çok gecikti Kizlar ilk defa böyle oluyorum arada bel ağrılarımdan dolayı kortizon iğnesi oluyorum.Adetim gecikirdi geçen ayda kortizon vuruldum ama bu kadar hiç gecikmedi.adetim gecikince ovu testi yaptım. Ve şaşırdim 3 gün pik oldu o ara toplamda bir hafta göğüs ucu ağrısı çektim sonrada kayboldu .sadece pik olduğu günü değerlendirdik acaba ikinci yumurtlamamı diye yada yumurtlamam gec mi oldu diye 8 gün önce erken gebelik testi yaptım çıkmadı kan vermedim yoktur diye ..Şu an 18 gün geciktim
IMG_20220227_012723.webp
ovu testleri 2 . Çizgi halen belirgin ama kopkoyu değil elimde HCG testi yok sizce durum nedir fikirlerinize ihtiyacim var gebelik belirtilerim yok

Adetim çok gecikti Kizlar ilk defa böyle oluyorum arada bel ağrılarımdan dolayı kortizon iğnesi oluyorum.Adetim gecikirdi geçen ayda kortizon vuruldum ama bu kadar hiç gecikmedi.adetim gecikince ovu testi yaptım. Ve şaşırdim 3 gün pik oldu o ara toplamda bir hafta göğüs ucu ağrısı çektim sonrada kayboldu .sadece pik olduğu günü değerlendirdik acaba ikinci yumurtlamamı diye yada yumurtlamam gec mi oldu diye 8 gün önce erken gebelik testi yaptım çıkmadı kan vermedim yoktur diye ..Şu an 18 gün geciktimEki Görüntüle 3014796 ovu testleri 2 . Çizgi halen belirgin ama kopkoyu değil elimde HCG testi yok sizce durum nedir fikirlerinize ihtiyacim var gebelik belirtilerim yok
Canım ikinci yumurtlama da gebelik de olabilir. 8 gün kala test yaptim 18 gün geciktim demişsin o kısmı anlamadım. İkinci yumurtlama ise 14gun veya en az 12 gün geçtiğinde gebelik çıkabilir testte daha erken çok zor

Canım ikinci yumurtlama da gebelik de olabilir. 8 gün kala test yaptim 18 gün geciktim demişsin o kısmı anlamadım. İkinci yumurtlama ise 14gun veya en az 12 gün geçtiğinde gebelik çıkabilir testte daha erken çok zor
Yani tam pik gördüğüm gün erken gebelik testi yaptım negatif o günün üzerinden 8 gün geçti o günde birlikte olduk sadece .ve bugün yine erken gebelik testi yaptım yine negatif demek istediğim adet olmam gereken günden 18 gün geçti .bugün ise pik gördüğüm günün tam 10. Günü ama dediğim gibi negatif acaba o gün tuttuysa bile erkenmiki test için akıntım yok kuruyum kafama takıyorum neden bu kadar gecikti.

Back
X