Ovülasyon testi

Masal140920

Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2021
304
202
23
29
Kızlar merhaba vajinismusu yeni yendim çocuk sahibi olmak istiyoruz daha yeni başladık denemeye ovülasyon testi denemek istiyorum ama ne zaman yapılıyor nasıl yapılıyor bir bilgim yok açıkçası telefondaki uygulamalar da pek sağlıklı değil 2 farklı uygulama farklı günler çıkarıyor yumurtlama için öneriniz nedir ? Ne şekilde ilerlemeliyim bu arada başka önerilere de açığım keçiboynuzu pekmezi işe yarıyor diyorlar bilemedim

Regl biter bitmez başlamalısın normal gebelik testi gibi kullanımı sadece bu testi yaparken saat 12 ve 4 arası güzel sonuç alıyormuşsun o yüzden testi yapmadan 2 saat öncesinden sıvı şeyler tüketmemen gerekiyor sabah ilk idrarın olmaması gerekiyor saat 4 e kadar çıkabildiğin kadar sık idrara çıkmalısın ki güzel sonuç versin. Ve ovulasyona 1 gün bile ara vermemen gerekiyor yoksa başa sarkan gerekir birdaha ki ayı beklersin 20-30 tane ovülasyon testi bulundur

Bişey sormak istiyorum. Ben saat 6da kalkıp ilk idrarımı yaptım. Geri uyuyup kalktıgımda ovilasyon testi yapsam doru sonuc cıkar mı?

Bişey sormak istiyorum. Ben saat 6da kalkıp ilk idrarımı yaptım. Geri uyuyup kalktıgımda ovilasyon testi yapsam doru sonuc cıkar mı?
Uyandığınızda da ilk idrarı kullanmayın, bir şeyler için tuvalete gidin sonrasında 2 saat sıvı tüketmeyip testi yapın bence

Evet bende öyle yapıyorum yeri geliyor 10da tekrar kalkıyorum 12 ye kadar birşey yiyip içmeden ovülasyon testi yapıyorum mesela yarım saat önce yaptığım ovülasyon testi pik gördüm çok şükür

Eklentiler

• Screenshot_20220704_122312_com.android.gallery3d.webp
    38,5 KB · Görüntüleme: 36
Evet bende öyle yapıyorum yeri geliyor 10da tekrar kalkıyorum 12 ye kadar birşey yiyip içmeden ovülasyon testi yapıyorum mesela yarım saat önce yaptığım ovülasyon testi pik gördüm çok şükür
Çok şükür canım ilk denemeniz mi ovilasyon la

Ben çalışıyorum iş yerinde yapma imkanım yok sabah ilk idrarimla yapsam doğru sonuç alamaz mıyım ?

Pik olunca mı ilişki denemesi yapıyorsunuz ?

Pik olunca mı ilişki denemesi yapıyorsunuz ?
Evet bu günü değerlendiriyoruz daha sonra ovülasyona devam ediyordum silikleşmeye başladığı gün yumurta çatlamış oluyor ve ilişki olması gerekiyor o günde

Ne zamandır kullanıyorsunuz ovülasyon testini
Normalde regl bitiminden hemen sonra başlanması lazım ben regl bittikten 3 gün sonra başlayabildim bugün 8 gün oldu pik gördüm ama görmeseydim ya o yapmadığım 3 günün içinde pik gördüm kaçırdım diyecektim. siz regliniz bittiği günü 1.gün sayıp pik görene kadar devam etmeniz lazım pik gördünüz değerlendirdiniz diyelim ertesi gün tekrar ovülasyona devam etmeniz lazım çizginin silindiğini görmeniz gerekiyor silinmeye başladığı günde ilişki olması lazım çünkü yumurtan çatlamış oluyor en değerli gün o gün oluyor çünkü

İnşallah olur canım kaç aydır deniyorsunuz peki keçiboynuzu da işe yarıyor mus bak
9 aydır deniyoruz ama ben yumurtlama günlerimi kaçırıyormuşum 28 günde regl görüyordum 33 e çıkmışım meğer doktor kontrollerimde fark ettim regl düzensizliği diye gittim çünkü ben propolis +folikasit içiyorum sizede tavsiye ederim propolisi eşinizde içsin

Regıl baslangıcından kaç gün sonra gördünüz canım anlayamadım da

Bu arada hormon tahlili yaptırdınız mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…