- 10 Aralık 2017
- 2.357
- 2.255
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladım çok teşekkür ederim denemeye devamDaha yumurtlamadim yani ama biraz koyulaşmis yakın mi demek oluyor acaba
Bence hiç ona takılmadan iki günde bir ilişki olsun . Bebek için değil keyfini çıkararak düşünmedenAnladım çok teşekkür ederim denemeye devam![]()
Evet ya.Dun resmen görev icabı yaptımBence hiç ona takılmadan iki günde bir ilişki olsun . Bebek için değil keyfini çıkararak düşünmeden
Lh hormonu vücudumuzda zaten olan bi hormon. Giderek koyulaşacak,yumurtlama dönemi yaklaştıkça hormon artacak. İkisi aynı koyulukta olduğu zaman hatta T çizgisi daha da koyulaşabiliyormuş, çatlamaya yakın olur,ertesi gün silik çıkarsa da çatlamış olur.Eki Görüntüle 3155548 Kizlar ilk defa yapıyorum bu test iyice koyulasacak mi??Bu arada adetim 22 Ekim'de başladı 28inde tamamen bitti 29ekim ve 1 Kasımi değerlendirdik.Bugun bı alıyım dedim elimde 4 tane daha var.Bi sahada koyulaşır mi?
5 tane almıştım tüm bunları görmeye yetmeyecek sanırımLh hormonu vücudumuzda zaten olan bi hormon. Giderek koyulaşacak,yumurtlama dönemi yaklaştıkça hormon artacak. İkisi aynı koyulukta olduğu zaman hatta T çizgisi daha da koyulaşabiliyormuş, çatlamaya yakın olur,ertesi gün silik çıkarsa da çatlamış olur.
Bebek olunca rahat olamayacaksınız zaten şimdi keyfini çıkarınEvet ya.Dun resmen görev icabı yaptımhaklısın
Ben defalarca bu testlerden yaptım bir poşet dolusu var evde yapılmış test5 tane almıştım tüm bunları görmeye yetmeyecek sanırım![]()
daha önce hiç denemedim ama korunmayı bıraktıktan sonra vajinamim iç kısmında yanma olmaya başladı, acıyor.Bugun doktora gittim spermin yanındaki protein vs vs şeylerin bazen böyle yapabileceğini felan söyledi.Flora düzenleyici fitil verdi.Sadece yumurtlama zamanı girip bu ayı kapatmak istiyorum canım yanıyor.Ben defalarca bu testlerden yaptım bir poşet dolusu var evde yapılmış testinsanı daha çok strese sokuyor ve hormonun bile yükselmediğini düşünüyorum stresten. Siz bir dolu bir boş olacak şekilde değerlendirin ve anın tadını çıkarın görev gibi olmasın
![]()
Allah Allah ilk kez duydum böyle birşeydaha önce hiç denemedim ama korunmayı bıraktıktan sonra vajinamim iç kısmında yanma olmaya başladı, acıyor.Bugun doktora gittim spermin yanındaki protein vs vs şeylerin bazen böyle yapabileceğini felan söyledi.Flora düzenleyici fitil verdi.Sadece yumurtlama zamanı girip bu ayı kapatmak istiyorum canım yanıyor.
Of ya 8 yıllık evliyim benimde ilk defa başıma geldiAllah Allah ilk kez duydum böyle birşey![]()