- 22 Eylül 2023
- 66
- 19
- 3
- 28
- Konu Sahibi gizemErk0707
-
İki çizgide aynı koyulukta olduğu için pik olmuşTestim pik olmusmu bakarmisiniz kizlar 13.gun
Diğerlerinde 2. Çizgi silikti
Markasından dolayı olabilir önemli olan şey c çizgisiyle kıyaslamanız aynı koyulukta çıkmış zaten mutlaka değerlendirin inşallah tutarTestin markasından mi anlamadım soluk çıkıyor renk ama bugün 13. Gün diğer testlere göre çok net iki çizgide
Evet saolun teşekkür ediyorum AminnnMarkasından dolayı olabilir önemli olan şey c çizgisiyle kıyaslamanız aynı koyulukta çıkmış zaten mutlaka değerlendirin inşallah tutar
Rica ederimm güzel haberlerinizi bekliyorumEvet saolun teşekkür ediyorum Aminnn
Rica ederimm güzel haberlerinizi bekliyorum
Şimdi bitane daha yaptım oda en sonuncusu dan biraz silik çıktı hiç bişey anlamadımMarkasından dolayı olabilir önemli olan şey c çizgisiyle kıyaslamanız aynı koyulukta çıkmış zaten mutlaka değerlendirin inşallah tutar
Öğlen yaptığın daaha doğrudur çünkü testler sıvı alımından bile etkileniyor o yüzden öyle çıkmış olabilir akşam yaptığınEn alttaki 2 tane olan bugüne ait koyu olanı öğlen yapmıştım en alttaki ise yarım saat önce. Bu kadar hızlı da çatlamış olamaz galiba
Evet aynen öyle şu an pik silikleşince çatlayacakEn alttaki iki tane düne ve bugüne ait en sondaki de pik olmuş dimi kizlarrr . Siliklesmeye başlayınca mi çatlamış olucak
Off bu testeler insanı iyce stres yapıyorEvet aynen öyle şu an pik silikleşince çatlayacak
En alttakini bugün yapmıştım tekrar testi yarın mi yapayim yoksa akşam yapayım mı bitane dahaEvet aynen öyle şu an pik silikleşince çatlayacak
Merhaba 14. Gün dün öğlen ve akşamki testlerim. Öğlen koyu çıkınca tekrar test yapim dedim. Çatlamış sandım. Bugün 15.gün tekrar yaptım. Yine koyulaşmaya başladı. Acaba 2. Kez mi yumurtluyorum.Evet aynen öyle şu an pik silikleşince çatlayacak
En alttakini bugün yapmıştım tekrar testi yarın mi yapayim yoksa akşam yapayım mı bitane daha
Yarın aynı saatte yapsan daha iyi olur hem kafan karışmazEn alttakini bugün yapmıştım tekrar testi yarın mi yapayim yoksa akşam yapayım mı bitane daha
Gün içinde iki tane yaptığınızda böyle çıkabiliyor akşam yaptığınız test sıvı alımından bile etkilenip silik çıkmış olabilir o yüzden çatladı sanmışsınız testleri öğlen 12-3 arasında yapmayı öneriyolarMerhaba 14. Gün dün öğlen ve akşamki testlerim. Öğlen koyu çıkınca tekrar test yapim dedim. Çatlamış sandım. Bugün 15.gün tekrar yaptım. Yine koyulaşmaya başladı. Acaba 2. Kez mi yumurtluyorum.
Yoo çok iyi anladım.Gün içinde iki tane yaptığınızda böyle çıkabiliyor akşam yaptığınız test sıvı alımından bile etkilenip silik çıkmış olabilir o yüzden çatladı sanmışsınız testleri öğlen 12-3 arasında yapmayı öneriyolaryani henüz çatlamamış teste devam edin silikleşirse çatlamış demektir koyulaşırsa da asıl yumurtlama günü o gündür ay karışık mı anlattım acaba
Rica ederimm evet iyiki yapmışsınız bence devam edin yapmaya da garanti olsunYoo çok iyi anladım.teşekkür ederim. Test yapmayı bırakıcaktım. İyiki yapmaya devam etmişim
Tamam canım. Eğer koyulaşmadan silikleşirse yumurta olgunlaşmadan mı çatlamış olur. Bu günleri değerlendirsek olgunlaşmamış yumurta ile hamilelik oluşur mu?Rica ederimm evet iyiki yapmışsınız bence devam edin yapmaya da garanti olsun
Her insanda kopkoyu çizgi çıkmayabiliyor benim çizgimde hafif silik gibiydi c çizgisi kadar koyu değildi ama şükür tuttuTamam canım. Eğer koyulaşmadan silikleşirse yumurta olgunlaşmadan mı çatlamış olur. Bu günleri değerlendirsek olgunlaşmamış yumurta ile hamilelik oluşur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?