- Konu Sahibi gizemErk0707
-
Demek hamilesiniz. Çok sevindim. Peki siz yumurtlama günlerini nasıl değerlendirdiniz.Her insanda kopkoyu çizgi çıkmayabiliyor benim çizgimde hafif silik gibiydi c çizgisi kadar koyu değildi ama şükür tuttuyani yumurtanın olgunlaşıp olgunlaşmamasıyla ilgili bir şey değil o zaten olgunlaşmayan yumurta döllenemiyor
Teşekkür ederim inşallah darısı sizeDemek hamilesiniz. Çok sevindim. Peki siz yumurtlama günlerini nasıl değerlendirdiniz.
Amin inşaallah. Bizde de iki günde bir ilişki oluyo. Bakalım hayırlısı.Teşekkür ederim inşallah darısı size
Ben yumurtlamadan 2 gün öncesini ve yumurtlama gününü değerlendirebilmiştim çatlama günü kaçmıştı bi de çatlama gününden 2 gün sonrasını değerlendirmiştim
İki günde bir ilişki olması sperm kalitesi açısından da iyiAmin inşaallah. Bizde de iki günde bir ilişki oluyo. Bakalım hayırlısı.
İnşaallah. Sen kaç haftalık hamilesin.?İki günde bir ilişki olması sperm kalitesi açısından da iyiinşallah tutar
Bugün 1 defa yaptım sadece ama basbaya kopkoyu çıktı bugün pik oldu muhtemlnGün içinde iki tane yaptığınızda böyle çıkabiliyor akşam yaptığınız test sıvı alımından bile etkilenip silik çıkmış olabilir o yüzden çatladı sanmışsınız testleri öğlen 12-3 arasında yapmayı öneriyolaryani henüz çatlamamış teste devam edin silikleşirse çatlamış demektir koyulaşırsa da asıl yumurtlama günü o gündür ay karışık mı anlattım acaba
Evet bugün pik bencedeBugün 1 defa yaptım sadece ama basbaya kopkoyu çıktı bugün pik oldu muhtemln
Benim testim hâlâ pikEvet bugün pik bencedeyarın çatlar inşallah
3-4 gün çatlamaması normalmiş bir kaç güne çatlar inşallahBenim testim hâlâ pikçatlama olmuycakmi anlamadım 2 gündür aynı çıkıyor kıpkırmızı iki cizgi
En alttakini şimdi yaptım ne durumda acaba3-4 gün çatlamaması normalmiş bir kaç güne çatlar inşallahçatlamasına yardımcı olmak için havuç yiyebilirsin
Tam silikleşmemiş ama çatlamak üzere benceEn alttakini şimdi yaptım ne durumda acaba
Hadi bakalım bekliyoruz heycanlaTam silikleşmemiş ama çatlamak üzere bence
Sizdemi ovulasyon ile hamile kaldınız acabaTam silikleşmemiş ama çatlamak üzere bence
Evet bende ovulasyon testiyle hamile kalmıştım inşallah senin de güzel haberlerini alırızSizdemi ovulasyon ile hamile kaldınız acaba
Sizdemi ovulasyon ile hamile kaldınız acaba
Maşaallah. Sağlıcakla kucağına alırsın inşaallah16 haftalık
Amiin çok teşekkür ederim inşallah size de nasip olsunMaşaallah. Sağlıcakla kucağına alırsın inşaallah
Amin inşaallahAmiin çok teşekkür ederim inşallah size de nasip olsun
Çatlama olmusmu acaba az önce yaptım sondakini ?Evet bende ovulasyon testiyle hamile kalmıştım inşallah senin de güzel haberlerini alırız
Maşallah hem de çok güzel çatlamışÇatlama olmusmu acaba az önce yaptım sondakini ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?