Ovulasyon testi..

geçmiş olsun canım, tez zamanda alalım kucaklarmıza bebeklerimizi, yaşım gitti gidiyor,hatta gitti bile.o gittikçe ümidim de bitti

allahın izniyle olcak canım ister istemez stres yaşıyoruz .bende marta 8 sene olcak .eşimde sorun yok ama olmuyor işte, 7 senede bir kere tuttu anca.bende tüp bebek için doktor araştırdım buldum şişlide .brüksel tüp bebek merkezinde. benimde yaşım 39 bitti canım

Aynıyiz canım sadece ben geç evlendigim için çok acele etemedik ama yaş geçiyor..valla bahçeci iyiymiş herkes ten onu duyuyorum. Bı araştır istersen. Amh baktirdin mi canım?

Aynıyiz canım sadece ben geç evlendigim için çok acele etemedik ama yaş geçiyor..valla bahçeci iyiymiş herkes ten onu duyuyorum. Bı araştır istersen. Amh baktirdin mi canım?
Cem hoca vardı bahçecide ,şimdi brüksel tüp bebek merkezine geçti ona gidicem canım,arkadasım cok memnun kaldı .ahm eylülde aşılamadan önce devlette baktılar 1,46 cıktı hormonların normal dediler ama şu an durumdalar bilmiyorum gerçekten

Yaşına göre çok iyi canım çok şükür. Korkma olacak hayırlısıyla. 20 yaşlarında olup ta amh 0.20-30_40 vs olanlar var. Önemli olan amh değeri. Sakın stres e Girme. Gerçi bende stresliyim de işte kendi yapamadığımizi başkasına demek kolay geliyor Galiba. Ben nasıl olsa olmayacak diye kafam rahat. Tüp bebeğe gideceğim nasılsa diye. Ama icimdede azcik umut oluyo ister istemez

haklısın canım ama şu an ne durumda bilmiyorum bu stresle düşmüştür eminim. bende tüp bebeğe geçmeden deniyorum işte belki bir umut diye, devlette yaş sınırı var, ağustosa kadar vaktim var ama tüp bebek için rapor yetişmez dedi doktor

Benim sürem bitti tüp bebek için. Ama.istersen aşılama yapabilirim dedi doktor. Ama.yaptiranlar boşuna yaptırmayın aynı hormonu ve ilaçları tüp bebekte de veriyorlar boşuna hormon yükleme direk tüp Bebege geç diyorlar. Kafam karıştı

aşılamada tutma ihtimali çok düşük bende iki kere yaptırdım ama tutmadı direk tüp bebek daha mantıklı ama oda çok pahalıya

aşılamada tutma ihtimali çok düşük bende iki kere yaptırdım ama tutmadı direk tüp bebek daha mantıklı ama oda çok pahalıya
Evet pahalı hemde çok maddiyat olarak zorluyor ama aşılama içinde yavaş yavaş o fiyatlara geliyor ilaç parası vs vs. 2.3 aşılama nerdeyse bir tüp bebek fiyatı

Evet pahalı hemde çok maddiyat olarak zorluyor ama aşılama içinde yavaş yavaş o fiyatlara geliyor ilaç parası vs vs. 2.3 aşılama nerdeyse bir tüp bebek fiyatı
aşılamayı devlette ücretsiz yaptırdım ,ama gercekten aşılamaya para vermeye gerek yok

evet canım yıkanıyor ama erkekte sorun yoksa, çokta gerekli bir işlem değil
Benim eşimde sperm sorunu var oyuzden aşılama çokta akıllı işi değil hem boşa zaman kaybı psikolojik olarak hemde bana boşuna hormon yükleyecekler. Kadınlar hep çekiyor ya. Erkeklere giren çıkan yok

Benim eşimde sperm sorunu var oyuzden aşılama çokta akıllı işi değil hem boşa zaman kaybı psikolojik olarak hemde bana boşuna hormon yükleyecekler. Kadınlar hep çekiyor ya. Erkeklere giren çıkan yok
hahaha aynen öyle valla, maalesef öyle canım erkekler psikolojik olarak çöküyorlar ama acısını ,ağrısını bizler çekiyoruz

hahaha aynen öyle valla, maalesef öyle canım erkekler psikolojik olarak çöküyorlar ama acısını ,ağrısını bizler çekiyoruz
Pek de çöktükleri söylenemez ve bacım. Her şeyi kadın düşüyor ve kadın yaşıyor. Erkekler beni doğduktan sonra hareket e geçiyor

Merhabalar adetlerim 25 ve 30 gün arası değişiyor. Çoğunluk 26 günde bir oluyor. Ovülasyon testi yapmak istedim ama pek anlayamadım. Bu konuda yardımcı olabilecek olursa çok mutlu olurum. Adetin 9. Gününden itibaren testlerim. Tam koyulaşma olmadı

Eklentiler

• IMG_4584.webp
    65,6 KB · Görüntüleme: 139
Canm merhaba adet oldunmu henüz yada daha sonradan pik gordunmu? benimde aynı sorun tam koyulasmadan siliklesti. Çatladı bişey anlamadım normalde her ay koyulasirdi

Eklentiler

• IMG_20240127_135026.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 106
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…