- 19 Şubat 2020
- 5.715
- 3.021
- 173
- 41
- Konu Sahibi balbocegi34
-
amin canım inşallahevet canım herşey etkiliyor o yüzden her ay farklı bi durum yaşıyoruz hakkınızda hayırlısı olsun
geçmiş olsun canım, tez zamanda alalım kucaklarmıza bebeklerimizi, yaşım gitti gidiyor,hatta gitti bile.o gittikçe ümidim de bittikaybınız için çok üzüldüm çok gecmiş olsun melek olmuş oğlunuz bende bir boş gebelik gecirdim kürtaj oldum 2 aydır tekrar deniyorum pikte görüyorum ama olmadı henüz rabbim ne zaman nasip ederse diye bekliyorum umarım tez zamanda sağlıklı gebelikler yaşarız
allahın izniyle olcak canım ister istemez stres yaşıyoruz .bende marta 8 sene olcak .eşimde sorun yok ama olmuyor işte, 7 senede bir kere tuttu anca.bende tüp bebek için doktor araştırdım buldum şişlide .brüksel tüp bebek merkezinde. benimde yaşım 39 bitti canımCanım benim Allah gönlüne göre versin inşallah tez zamanda bebislerimis olsun kolaylıkla inşallah. Diğer bebisleri acısını unutturacak bebiş verecek Allah inşallah. Bende 1.5 senelik evliyim hiç hamilelik oluşmadı eğer 3.4 ay daha olmaz da tüp bebege geçeceğim bende. Eşimde hız. problemleri sperm problem i var..bide yaş faktörü var yaşım 40 oldu. O yüzden tedirginim.cok.Senin kaç yas
Aynıyiz canım sadece ben geç evlendigim için çok acele etemedik ama yaş geçiyor..valla bahçeci iyiymiş herkes ten onu duyuyorum. Bı araştır istersen. Amh baktirdin mi canım?allahın izniyle olcak canım ister istemez stres yaşıyoruz .bende marta 8 sene olcak .eşimde sorun yok ama olmuyor işte, 7 senede bir kere tuttu anca.bende tüp bebek için doktor araştırdım buldum şişlide .brüksel tüp bebek merkezinde. benimde yaşım 39 bitti canım
Cem hoca vardı bahçecide ,şimdi brüksel tüp bebek merkezine geçti ona gidicem canım,arkadasım cok memnun kaldı .ahm eylülde aşılamadan önce devlette baktılar 1,46 cıktı hormonların normal dediler ama şu an durumdalar bilmiyorum gerçektenAynıyiz canım sadece ben geç evlendigim için çok acele etemedik ama yaş geçiyor..valla bahçeci iyiymiş herkes ten onu duyuyorum. Bı araştır istersen. Amh baktirdin mi canım?
Yaşına göre çok iyi canım çok şükür. Korkma olacak hayırlısıyla. 20 yaşlarında olup ta amh 0.20-30_40 vs olanlar var. Önemli olan amh değeri. Sakın stres e Girme. Gerçi bende stresliyim deCem hoca vardı bahçecide ,şimdi brüksel tüp bebek merkezine geçti ona gidicem canım,arkadasım cok memnun kaldı .ahm eylülde aşılamadan önce devlette baktılar 1,46 cıktı hormonların normal dediler ama şu an durumdalar bilmiyorum gerçekten
haklısın canım ama şu an ne durumda bilmiyorum bu stresle düşmüştür eminim. bende tüp bebeğe geçmeden deniyorum işte belki bir umut diye, devlette yaş sınırı var, ağustosa kadar vaktim var ama tüp bebek için rapor yetişmez dedi doktorYaşına göre çok iyi canım çok şükür. Korkma olacak hayırlısıyla. 20 yaşlarında olup ta amh 0.20-30_40 vs olanlar var. Önemli olan amh değeri. Sakın stres e Girme. Gerçi bende stresliyim deişte kendi yapamadığımizi başkasına demek kolay geliyor Galiba. Ben nasıl olsa olmayacak diye kafam rahat. Tüp bebeğe gideceğim nasılsa diye. Ama icimdede azcik umut oluyo ister istemez
Benim sürem bitti tüp bebek için. Ama.istersen aşılama yapabilirim dedi doktor. Ama.yaptiranlar boşuna yaptırmayın aynı hormonu ve ilaçları tüp bebekte de veriyorlar boşuna hormon yükleme direk tüp Bebege geç diyorlar. Kafam karıştıhaklısın canım ama şu an ne durumda bilmiyorum bu stresle düşmüştür eminim. bende tüp bebeğe geçmeden deniyorum işte belki bir umut diye, devlette yaş sınırı var, ağustosa kadar vaktim var ama tüp bebek için rapor yetişmez dedi doktor
aşılamada tutma ihtimali çok düşük bende iki kere yaptırdım ama tutmadı direk tüp bebek daha mantıklı ama oda çok pahalıyaBenim sürem bitti tüp bebek için. Ama.istersen aşılama yapabilirim dedi doktor. Ama.yaptiranlar boşuna yaptırmayın aynı hormonu ve ilaçları tüp bebekte de veriyorlar boşuna hormon yükleme direk tüp Bebege geç diyorlar. Kafam karıştı
Evet pahalı hemde çok maddiyat olarak zorluyor ama aşılama içinde yavaş yavaş o fiyatlara geliyor ilaç parası vs vs. 2.3 aşılama nerdeyse bir tüp bebek fiyatıaşılamada tutma ihtimali çok düşük bende iki kere yaptırdım ama tutmadı direk tüp bebek daha mantıklı ama oda çok pahalıya
aşılamayı devlette ücretsiz yaptırdım ,ama gercekten aşılamaya para vermeye gerek yokEvet pahalı hemde çok maddiyat olarak zorluyor ama aşılama içinde yavaş yavaş o fiyatlara geliyor ilaç parası vs vs. 2.3 aşılama nerdeyse bir tüp bebek fiyatı
Normal gebelik teen bı farkı yok bence. Tek farkı spermin yıkanıyor olması. Gerçi devlet hastanesi nde yıkanıyormu bilmiyorum her hastane yıkıyor mu belirsizaşılamayı devlette ücretsiz yaptırdım ,ama gercekten aşılamaya para vermeye gerek yok
evet canım yıkanıyor ama erkekte sorun yoksa, çokta gerekli bir işlem değilNormal gebelik teen bı farkı yok bence. Tek farkı spermin yıkanıyor olması. Gerçi devlet hastanesi nde yıkanıyormu bilmiyorum her hastane yıkıyor mu belirsiz
Benim eşimde sperm sorunu var oyuzden aşılama çokta akıllı işi değil hem boşa zaman kaybı psikolojik olarak hemde bana boşuna hormon yükleyecekler. Kadınlar hep çekiyor ya. Erkeklere giren çıkan yokevet canım yıkanıyor ama erkekte sorun yoksa, çokta gerekli bir işlem değil
hahaha aynen öyle valla, maalesef öyle canım erkekler psikolojik olarak çöküyorlar ama acısını ,ağrısını bizler çekiyoruzBenim eşimde sperm sorunu var oyuzden aşılama çokta akıllı işi değil hem boşa zaman kaybı psikolojik olarak hemde bana boşuna hormon yükleyecekler. Kadınlar hep çekiyor ya. Erkeklere giren çıkan yok
Pek de çöktükleri söylenemez ve bacım. Her şeyi kadın düşüyor ve kadın yaşıyor. Erkekler beni doğduktan sonra hareket e geçiyorhahaha aynen öyle valla, maalesef öyle canım erkekler psikolojik olarak çöküyorlar ama acısını ,ağrısını bizler çekiyoruz
birliktelik günlerini bir var bir gün yön olarak deneseniz birdeMuhtemelen cok büyümeden çatladı, hayırlısı olsun artık,diğer aylar büyüde de be oldu sanki.
Bende de durum tam tersi her gün aynı gibi anlayamadımResmi unutmuşum
Canm merhaba adet oldunmu henüz yada daha sonradan pik gordunmu? benimde aynı sorun tam koyulasmadan siliklesti. Çatladı bişey anlamadım normalde her ay koyulasirdiMerhaba kızlar ovülasyon testi konusunda uzman olmama rağmen bu ayki testimi ben de anlamadım ,,yumurta büyümeden çatlamış mı görünüyor bakar mısınız? Her ay yapıyorum iki çizgide aynı koyulukta oluyordu bu ayki biraz tuhaf oldu sanırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?