- 22 Şubat 2024
- 80
- -30
- 3
- 33
- Konu Sahibi bilinmezprensesi
-
Bugün eve gidince yapacağım normalde olması lazım. Ben de güveniyorum innovitaya. Laboquick de kullandım ama bunun kadar hassas değildi.Canım innovita 18 üstünü algılıyor diyorlar en hassası innovita sanırım. Burada bi karşılaştırma vardı bir ebenin günlüğü testleriyle. Valla ben 19 mm ile kalınabilir diye biliyorum benim de genelde t c den baya koyu oluyor ama bu şekilde olup çatladığı da oldu. Dur bakalım yarın iyice pik mi olacak senin
Aynen öyle bana da doktor 10. Günden 20. Güne kadar gün aşırı bu kadar dedi. Ben yine de kaçırmayayım diye bir de ovülasyonla destekliyorum işteBugün eve gidince yapacağım normalde olması lazım. Ben de güveniyorum innovitaya. Laboquick de kullandım ama bunun kadar hassas değildi.
doktor da bugün aynı şeyi dedi bu testler insanı strese sokuyor senden önce bir hasta geldi testte yumurtlama görmemiş hamile kalmış.
Muhtemelen senin dediğin gibi çok koyu olmasa da hamile kalan oluyor.
Bence erken cnm bn göremedim ins vardrPeki bana test perileri gelmesi…. İlk yumurtlama üzerinden 15 gün geçti 2. nin üzerinden 7 gün. Bir şey görebileniniz var mı ya? Erken mi davranıyorum bilmiyorum ki :/
Bende göremedim canım
Bence pik canım aynı koyuluktaEki Görüntüle 3395365 Eki Görüntüle 3395366 Selam bu pik mi?
Bugün az önce yaptım 1 saat kadar önce. Silikti. Moralim bozuldu anlamadım. Allah hepimizin kucağını doldursun.Bence pik canım aynı koyulukta
Evet pikEki Görüntüle 3395365 Eki Görüntüle 3395366 Selam bu pik mi?
Niye bozulsun moraliniz. Dün attığınız test pik burda da çatlamış. Değerlendirin bugünü deBugün az önce yaptım 1 saat kadar önce. Silikti. Moralim bozuldu anlamadım. Allah hepimizin kucağını doldursun.
Bu resimde silik gözüküyor pikten sonra mı böyle oldu canimBugün az önce yaptım 1 saat kadar önce. Silikti. Moralim bozuldu anlamadım. Allah hepimizin kucağını doldursun.
Evet cuma pik oldu. Cumartesi böyle çıktıBu resimde silik gözüküyor pikten sonra mı böyle oldu canim
Öyle miii, değerlendirdim umarım olurNiye bozulsun moraliniz. Dün attığınız test pik burda da çatlamış. Değerlendirin bugünü de
Allah isteyen hepimize nasip etsin inşallah canımBende göremedim canımayın 8 ine kadar bekliyorum bakalım
Canım koyulaşma var gibi kaç gün kaldı reglineEki Görüntüle 3395871 koyulasma var mı sizce ben bilemedim arkadaşlar
Düzensiz malasef yeni bitti amaCanım koyulaşma var gibi kaç gün kaldı regline
Pik yakın olabilir o zaman aynı saatlerde ve sıvı alımına dikkat ederek yapmaya devam et yineDüzensiz malasef yeni bitti amason zamanlarda 24 gün veya 21 güne bir oluyom
İns canimPik yakın olabilir o zaman aynı saatlerde ve sıvı alımına dikkat ederek yapmaya devam et yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?