- 10 Ağustos 2023
- 1.431
- 475
- 43
- 32
- Konu Sahibi bilinmezprensesi
-
Merhaba iki testiniz de pik yapmış üçüncüde çatlamış inşallah tutunur bebişAdetimin 10. Günündeyim yani ilk gününden sayarsak 10. Gün olmuş oluyor. Dün yaptığım testide bugün yaptığım 3 testide ekliyorum. Dün silikken bugün birden pik yapmadı garip geldi sizde yorumlar mısınız. Adetim genelde 30 günde falan oluyor çok düzenli değil ovulasyon testiini yapmadan 3-4 saat öncesini değerlendirmiştik bu arada
Yok yanlış anladınız fotoğraftaki 3 testte aynı idrarla aynı zamanda bugün yapıldı bir sayfada tek olan test dün yapılmıştı.Merhaba iki testiniz de pik yapmış üçüncüde çatlamış inşallah tutunur bebiş
Aaa acaba testler mi bozuk aynı idrarla yapmanıza rağmen nasıl böyle bir fark olabilir çok çok şaşırdımYok yanlış anladınız fotoğraftaki 3 testte aynı idrarla aynı zamanda bugün yapıldı bir sayfada tek olan test dün yapılmıştı.
Anlatamadım sanırım :)) tek sayfada olan silik testi dün farklı bir idrarla yaptım. Bir sayfada 3 tane olan testi ise bugün üçünüde aynı idrarla yaptım demek istedim yani dün ile bugün farklı idrarlarla yapıldı :))Aaa acaba testler mi bozuk aynı idrarla yapmanıza rağmen nasıl böyle bir fark olabilir çok çok şaşırdım
:)) onu anladım zaten, ikinci foto da yaptığınız üç test aynı idrarla yapıldığı halde nasıl hepsi birbirinden farklı oluyor daha dikkatli baktığım da ikinci fotodaki ikinci testiniz pik gözüküyor birincisi biraz daha silik üçüncüsü ondan da silik. Aynı idrar ama farklı sonuç nasıl olabiliyor onu anlatmak istiyorum :)Anlatamadım sanırım :)) tek sayfada olan silik testi dün farklı bir idrarla yaptım. Bir sayfada 3 tane olan testi ise bugün üçünüde aynı idrarla yaptım demek istedim yani dün ile bugün farklı idrarlarla yapıldı :))
Her iki çizginizde koyu olması lazım yumurtlama olması için ben biraz önce bir konu açtım orda fotoğraf var bakabilirsin örnek olarakEki Görüntüle 3394742 az önce adetimin 4. Günü ovulasyon testi yaptım böyle çıktı yumurtlama olmasa tek çizgi mi olurdu yorumlar mısınız ilk defa deniyorum
Diğer fotoğrafa bakmadınız sanırım o silik olan dün yaptığım testHer iki çizginizde koyu olması lazım yumurtlama olması için ben biraz önce bir konu açtım orda fotoğraf var bakabilirsin örnek olarak
Sonuç ne oldu cnm test yaptın miKızlar Gündüz çok az pembe şekilde geldi dedim sökülüyor regl oldum. Ama hala çok az ve sadece sildikçe geliyor. Yerleşme kanaması olma ihtimali var mı acaba? Yerleşme kanaması nasıl anlaşılıyor ki ve ne zaman test yapmalı böyle olunca?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?