9. Gün ne zaman dün mü yaptınız testi dünse yumurtlaman başlıyor ama tam pik olmamış yani pik dediğim t çizgisi c çizgisiyle aynı koyulukta olması lazım o zaman yumurtlama oluyor test yapmaya devam edin yada t c çizgisinden daha koyu olduğunda aynı koyulupu gördüğünün günü ertesi günleri 1 gün var bigün yok şeklince ilişki ile değerlendirin ama pik gördüğünde ertesi gün test yapmaya devam et t çizgisi silikleştiyse yumurtan çatlamış oluyor o günüde mutlaka değerlendir canımKızlar acil bakın ayın 16 sına adetim bitti ertesi gün 17 sine başladık Ovülasyon testi yapmaya sizce bunlar ne demek oluyor beni aydınlatın
Merhaba benim testi mi de yorumlayabilir misiniz?9. Gün ne zaman dün mü yaptınız testi dünse yumurtlaman başlıyor ama tam pik olmamış yani pik dediğim t çizgisi c çizgisiyle aynı koyulukta olması lazım o zaman yumurtlama oluyor test yapmaya devam edin yada t c çizgisinden daha koyu olduğunda aynı koyulupu gördüğünün günü ertesi günleri 1 gün var bigün yok şeklince ilişki ile değerlendirin ama pik gördüğünde ertesi gün test yapmaya devam et t çizgisi silikleştiyse yumurtan çatlamış oluyor o günüde mutlaka değerlendir canım
24 Mayıs’ta pik yapmış gibi gözüküyor sonra 25 26 çatlama olmuş 24 25 26 değerlendirseydin 24 Mayıs’ta testi yaparken sıvı alımını kestin mi 2 saat öncedenMerhaba benim testi mi de yorumlayabilir misiniz?
Evet canım sıvı alımları 2saat öncesi kesildi hep. 24-26 değerlendirdim24 Mayıs’ta pik yapmış gibi gözüküyor sonra 25 26 çatlama olmuş 24 25 26 değerlendirseydin 24 Mayıs’ta testi yaparken sıvı alımını kestin mi 2 saat önceden
Hayırlı haberler alırsın inşallahEvet canım sıvı alımları 2saat öncesi kesildi hep. 24-26 değerlendirdim
Cansu hanımcığıımmHayırlı haberler alırsın inşallah
Yarın yine yap biraz daha silikleşicek ama heran çatlama olabilir bigün bar bigün yok şeklinde ilişki olsunCansu hanımcığıımmşayet 24yumurtlamaysa silikleşti sanırım çatladı anlamına gelir sanırım
TamamdırYarın yine yap biraz daha silikleşicek ama heran çatlama olabilir bigün bar bigün yok şeklinde ilişki olsun
9. Gün ne zaman dün mü yaptınız testi dünse yumurtlaman başlıyor ama tam pik olmamış yani pik dediğim t çizgisi c çizgisiyle aynı koyulukta olması lazım o zaman yumurtlama oluyor test yapmaya devam edin yada t c çizgisinden daha koyu olduğunda aynı koyulupu gördüğünün günü ertesi günleri 1 gün var bigün yok şeklince ilişki ile değerlendirin ama pik gördüğünde ertesi gün test yapmaya devam et t çizgisi silikleştiyse yumurtan çatlamış oluyor o günüde mutlaka değerlendir canım
Evet süper bir yumurtlama değerlendir bıgünüde test yapmaya devam et t cizgisi silikleşmeye başladığımda yumurtan çatlamış olıcak o günü ve ertesi günleri değerlendir güb aşırıTeşekkür ederim yorumların içinevet bugün anladım o testlerin pik olmadığını. Bugünkü testim pik olmuştu sanırım
Evet canım yumurtlama var bugünü değerlemdir mutlaka yarın tekrar test yap at bakalım çatlama olucak mı t silikleştiğinde yumurta çatlamış oluyorKızlar merhaba teste biraz geç başladım bugün döngünün 19. Günü testlerim yeni geldi ve deniyim dedim yaptım bu sekilde çıktı bu pik mi oluyor yani ? Pcos var bende geç yumurtlama olabiliyor
Bugünkü testimde böyle çıktıEvet canım yumurtlama var bugünü değerlemdir mutlaka yarın tekrar test yap at bakalım çatlama olucak mı t silikleştiğinde yumurta çatlamış oluyor
Alttaki bugünkü testim sanırım çatlama olmuş silikleşme varEvet canım yumurtlama var bugünü değerlemdir mutlaka yarın tekrar test yap at bakalım çatlama olucak mı t silikleştiğinde yumurta çatlamış oluyor
Evet çatlama var yarında yap at yine bugünleri kaçırma değerlendir canım birde kalcanın altına yastık koy bise böyle deene 30 dkk faln kalkma hemen duş almaAlttaki bugünkü testim sanırım çatlama olmuş silikleşme var
Canım senin tam çatlamadı çatlamak üzere teste devam et yarında at bakim ama yinde değerlendir okurmu olur heran çatlayabilir o yüzden sperm 48 saat falan canlı kalıyor yakalama ihtimalin varBugünkü testimde böyle çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?