Ovülasyon testi

Verebilirsin canım marka sıkıntı olmaz nedir vitaminin adı doktor mu verdi bir de herhangi bir sağlık sorununuz var mı inşallah güzel hayırlı haber alırsınız

Verebilirsin canım marka sıkıntı olmaz nedir vitaminin adı doktor mu verdi bir de herhangi bir sağlık sorununuz var mı inşallah güzel hayırlı haber alırsınız
Canım ben yurtdışında yaşıyorum burada doktorlar bu markayı öneriyor fotoğrafını yüklüyorum, zaten burada marketlerde bile var ama aynısını Türkiye’deki bir arkadaşıma da doktor önermiş o da kullanıyordu yani orada da öneriliyor, herhangi bir sağlık problemim yok 3 aydır istiyoruz bakalım inşallah kısmet olur bu ay

Eklentiler

• IMG_2546.webp
    32,1 KB · Görüntüleme: 43
Çok teşekkürler inşallah en kısa zamanda nasip olur bebişinizi kucağınıza alırsınız bir de şey sormak istiyorum bunu içerken aynı zamanda ekstra folik Asit de içiyor musunuz yoksa sadece tek bunu mu kullanıyorsunuz çünkü içeriğinde sanırım folik Asit de var

Çok sağol canım, inşallah sende hayırlısıyla kavuşursun bebişine en yakın zamanda
İçerisinde 2 çeşit vitamin var zaten folik asit ayrı olarak içinde var canım bi tek bunu kullanıyorum

Aaaa bu işte bir terslik var anlamadım dün silik bugün koyulaşma var devam bacım devam yakalıycaz inşallah adet olana kadar yap bence birde aynı saate yapmaya çalış aynı günde niye iki tane yapıyon
devam edeceğim ama Ümit azaldı gibi ama mantıken adet tarihine göre de aslında var kızz olabildiğince aynı saatler yapıyorum değişik olanlar hastanede işlerim vardı. Bi de aynı günde 2tane yaptıklarım da onlar da şaibeliydiii

Kızlar selam en alttaki bugünkü testim döngünün 19. Günü yapmıştım ilk testi sanırım yumurtlamayı yakaladım çünkü en üstteki ilk test baya koyu diğer günler silikleşti

Eklentiler

• IMG_0212.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 42
Canım benim hiç belli yani yumurtlama şak diye birden de olabiliyor silik çıkııp sen devam et adeti ne kadar

Premom uygulamasında kullanıcı adınız ne ben de o uygulamayı kullanıyorum

Eklentiler

• 8F6758BB-11CE-4E19-BF16-44C0B5409271.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 29
  • 8B4022B9-7FAE-4537-ACFF-B243EC3486EA.webp
    40,4 KB · Görüntüleme: 27
Yardımcı olur musunuz işten eve geldikten sonra tekrar iki tane daha test yaptim

Testlerim

Eklentiler

• 1000012298.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 26
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…