- 1 Aralık 2022
- 259
- 54
- 28
- 26
Olur olur inşallah güzel haber alırsan yaz mutaka merak ederimAmin inşallah canım hayırlısı ise nasip olsun hepimizeBilmiyorum ki yani gebe kalıyorum ama gelişim olmuyor bende tutunmuyor
Yarın 12de yazarımOlur olur inşallah güzel haber alırsan yaz mutaka merak ederim
Verebilirsin canım marka sıkıntı olmaz nedir vitaminin adı doktor mu verdi bir de herhangi bir sağlık sorununuz var mı inşallah güzel hayırlı haber alırsınız
Canım ben yurtdışında yaşıyorum burada doktorlar bu markayı öneriyor fotoğrafını yüklüyorum, zaten burada marketlerde bile var ama aynısını Türkiye’deki bir arkadaşıma da doktor önermiş o da kullanıyordu yani orada da öneriliyor, herhangi bir sağlık problemim yok 3 aydır istiyoruz bakalım inşallah kısmet olur bu ayVerebilirsin canım marka sıkıntı olmaz nedir vitaminin adı doktor mu verdi bir de herhangi bir sağlık sorununuz var mı inşallah güzel hayırlı haber alırsınız
TamamYarın 12de yazarım
Çok teşekkürler inşallah en kısa zamanda nasip olur bebişinizi kucağınıza alırsınız bir de şey sormak istiyorum bunu içerken aynı zamanda ekstra folik Asit de içiyor musunuz yoksa sadece tek bunu mu kullanıyorsunuz çünkü içeriğinde sanırım folik Asit de varCanım ben yurtdışında yaşıyorum burada doktorlar bu markayı öneriyor fotoğrafını yüklüyorum, zaten burada marketlerde bile var ama aynısını Türkiye’deki bir arkadaşıma da doktor önermiş o da kullanıyordu yani orada da öneriliyor, herhangi bir sağlık problemim yok 3 aydır istiyoruz bakalım inşallah kısmet olur bu ay
Çok sağol canım, inşallah sende hayırlısıyla kavuşursun bebişine en yakın zamandaÇok teşekkürler inşallah en kısa zamanda nasip olur bebişinizi kucağınıza alırsınız bir de şey sormak istiyorum bunu içerken aynı zamanda ekstra folik Asit de içiyor musunuz yoksa sadece tek bunu mu kullanıyorsunuz çünkü içeriğinde sanırım folik Asit de var
Hazır Mısın gönderiyorum
Aaaa bu işte bir terslik var anlamadım dün silik bugün koyulaşma var devam bacım devam yakalıycaz inşallah adet olana kadar yap bence birde aynı saate yapmaya çalış aynı günde niye iki tane yapıyonHazır Mısın gönderiyorum
devam edeceğim ama Ümit azaldı gibi ama mantıken adet tarihine göre de aslında varAaaa bu işte bir terslik var anlamadım dün silik bugün koyulaşma var devam bacım devam yakalıycaz inşallah adet olana kadar yap bence birde aynı saate yapmaya çalış aynı günde niye iki tane yapıyon
Canım benim hiç belli yani yumurtlama şak diye birden de olabiliyor silik çıkııpdevam edeceğim ama Ümit azaldı gibi ama mantıken adet tarihine göre de aslında varkızz olabildiğince aynı saatler yapıyorum değişik olanlar hastanede işlerim vardı. Bi de aynı günde 2tane yaptıklarım da onlar da şaibeliydiii
Premom uygulamasında kullanıcı adınız ne ben de o uygulamayı kullanıyorumYorumunuz için teşekkür ederim
Marka verebiliyor muyuz bilmiyorum ama haftada bir gün kapsül D vitamini içiyorum ve her gün düzenli olarak vitamin alıyorum, içinde 19-20 çeşit vitamin olan, hamilelik öncesi kullanılabilen vitaminlerden
Uygulamayı free kullanıyorum o yüzden kullanıcı adım yok sanırımPremom uygulamasında kullanıcı adınız ne ben de o uygulamayı kullanıyorum
Canımm bak yeterli koyulukta mııCanım benim hiç belli yani yumurtlama şak diye birden de olabiliyor silik çıkııpsen devam et adeti ne kadar
Bugün baya koyu boş geçme değerlendir yarında yap bakalım daha koyumu olucak yoksa çatlıycak mıCanımm bak yeterli koyulukta mıı
Bugün baya koyu bolCanımm bak yeterli koyulukta mıı
canım seninde koyulaşmaya başlamışTestlerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?