- 1 Aralık 2022
- 259
- 54
- 28
- 26
Durum ne test yaptın mı bugün canımKızlar merhaba teste biraz geç başladım bugün döngünün 19. Günü testlerim yeni geldi ve deniyim dedim yaptım bu sekilde çıktı bu pik mi oluyor yani ? Pcos var bende geç yumurtlama olabiliyor
Naptın canım bugün test yok muCansu hanımcığıımmşayet 24yumurtlamaysa silikleşti sanırım çatladı anlamına gelir sanırım
Kızzz varrr olmaz mı rahatsız etmiiim diye artık atmadım, utandımNaptın canım bugün test yok mu
At canım at merak ederimKızzz varrr olmaz mı rahatsız etmiiim diye artık atmadım, utandım
Sen nasıl yorumlama yapacaksın canım bakalımAt canım at merak ederim
Yaa öyle mi diyorsun canım 24-25yumurtlama değil gibi mi.Merhaba anladığım kadarıyla sizin daha yumurtlama olmamış, benimki bu şekilde pik günü net belli ama çatlama gününde emin değilim
Eki Görüntüle 3434170
Evet canım söylediğin tarihler T çizgisi koyu olsa da C çizgisinden silik göründüğü için böyle düşündümYaa öyle mi diyorsun canım 24-25yumurtlama değil gibi mi.
Sizinki güzel pik yapmış ve 27si çatlama gibi anladım ben
Sen nasıl yorumlama yapacaksın canım bakalım
Ya senin bu testler hangi marka bir kaset biri sitrip herhalde yani tam anlayamadım ama galiba 24’ünde ve 26sın var gibi duruyor ama tam ikisi aynı koyulukta değil ondan emin olamadım ama bugün tamamen silinmiş t çizgisi büyük ihtimalle yumurtam tam gelişmeden çatlamış olabilir sen yinede 24 25 26 27 değerlendirseydin polikistikover var mı sendeSen nasıl yorumlama yapacaksın canım bakalım
Sizin teste bu - koyduğum günler çok güzel yumurtlama olmuş iki gün üstüste yumurtamışsınız herhangi bir ilaç kullandınız mı acaba yumurta geliştiriciMerhaba anladığım kadarıyla sizin daha yumurtlama olmamış, benimki bu şekilde pik günü net belli ama çatlama gününde emin değilim
Eki Görüntüle 3434170
Yani bugün baya silinmiş eğer yumurtlama devam ediyor olsaydı tam günü gelmemiş olsaydı bu kadar silikleşmezdi ama elinde testin varsa istersen devam et bazen ikinci yumurtlama da olabiliyor çünküSen nasıl yorumlama yapacaksın canım bakalım
Yorumunuz için teşekkür ederimSizin teste bu - koyduğum günler çok güzel yumurtlama olmuş iki gün üstüste yumurtamışsınız herhangi bir ilaç kullandınız mı acaba yumurta geliştirici
+işareti koyduğum günlerde çatlama olmuş o günleri değerlendirdiyseniz hayırlısı olur inşallah
Strip olan innovita kaset ise bir gebenin günlüğü canım. Yıldız koyduğum yerleri değerlendirebildim sadece canım bugün de geceye yaklaştık ama değerlendirme daha olmadıYa senin bu testler hangi marka bir kaset biri sitrip herhalde yani tam anlayamadım ama galiba 24’ünde ve 26sın var gibi duruyor ama tam ikisi aynı koyulukta değil ondan emin olamadım ama bugün tamamen silinmiş t çizgisi büyük ihtimalle yumurtam tam gelişmeden çatlamış olabilir sen yinede 24 25 26 27 değerlendirseydin polikistikover var mı sende
Evet canım test var yani her gün sıvı alımını 2-2buçuk saat öncesi kesip aynı saatte yapmaya özen gösteriyorum ama sıkışık idrarla yapamıyorum sanki gibime geliyorYani bugün baya silinmiş eğer yumurtlama devam ediyor olsaydı tam günü gelmemiş olsaydı bu kadar silikleşmezdi ama elinde testin varsa istersen devam et bazen ikinci yumurtlama da olabiliyor çünkü
Verebilirsin canım marka sıkıntı olmaz nedir vitaminin adı doktor mu verdi bir de herhangi bir sağlık sorununuz var mı inşallah güzel hayırlı haber alırsınızYorumunuz için teşekkür ederim
Marka verebiliyor muyuz bilmiyorum ama haftada bir gün kapsül D vitamini içiyorum ve her gün düzenli olarak vitamin alıyorum, içinde 19-20 çeşit vitamin olan, hamilelik öncesi kullanılabilen vitaminlerden
Ben de Bir Gebenin günlüğü kaset kullanıyorum ben de polikistikover var sanırsam yumurtam tam gelişmiyo bir de gelişsede de çatlamıyor benim de adet düzensizliğim var bazen 49 günde bile olabiliyorum bazen 29 günde bazen 33 çok değişiyor kilon varsa mutlaka kilo ver ben klomen illaç kullandım yumurtam çok iyi büyüdü zaten illaç büyütmek için testte Bir Gebenin Günlüğü kaset testti takip etmiştim çok güzel pik gördüm pik gördüğümde bol bol havuç yedim 5 6 tane çarladı yumurtam ocak ayında oluyor bunlar hamile kaşmışım o ay 4 sen olmadı hiç ilk defa hamile kaldım fakat dış gebelik oldu şubatta kürtaj olmak zorunda kaldımStrip olan innovita kaset ise bir gebenin günlüğü canım. Yıldız koyduğum yerleri değerlendirebildim sadece canım bugün de geceye yaklaştık ama değerlendirme daha olmadı2sene önce pko görünümü var dendi sonra sorduğumda yok dendi. Döngüm uzun 38günde oluyorum çoğunlukla
Sıkışık idrarla yapmana gerek yok kiEvet canım test var yani her gün sıvı alımını 2-2buçuk saat öncesi kesip aynı saatte yapmaya özen gösteriyorum ama sıkışık idrarla yapamıyorum sanki gibime geliyor
Ben de Aralık’ta bi kayıp yaşadım canım. 3aydır korunuyordum. Geçen ay bir gebein günlüğü testi kullanmıştım yumurtlama yakalamıştım ama değerlendirememiştim nasip dedim geçtim. Bu ay da innpvita iyi dediler onu da aldım. Evet seninkiler koyuya yakın ama benimki gibi silik olmamış hiç. Şayet benimki yumurtlamaysa ve bugün de çatlamaysa yeteri olgunluğa gelemeden çatladı belki de. Seninle çok benziyor sıkıntılarımız sadece evet benim de döngü uzun ama 38dedin mi oluyorum ben çoğunluklaBen de Bir Gebenin günlüğü kaset kullanıyorum ben de polikistikover var sanırsam yumurtam tam gelişmiyo bir de gelişsede de çatlamıyor benim de adet düzensizliğim var bazen 49 günde bile olabiliyorum bazen 29 günde bazen 33 çok değişiyor kilon varsa mutlaka kilo ver ben klomen illaç kullandım yumurtam çok iyi büyüdü zaten illaç büyütmek için testte Bir Gebenin Günlüğü kaset testti takip etmiştim çok güzel pik gördüm pik gördüğümde bol bol havuç yedim 5 6 tane çarladı yumurtam ocak ayında oluyor bunlar hamile kaşmışım o ay 4 sen olmadı hiç ilk defa hamile kaldım fakat dış gebelik oldu şubatta kürtaj olmak zorunda kaldımşimdi tekrar ovulasyon takip ediyorum benimde testterim böyle atıcam şimdimi bak 16 mayısta başladım adet bitiminin hemen ertesi gün bugğne kadar olan testlerim hala koyu çıkıyor ama tam aynı renk olmadı bazen geç yumurtlama oluyor düzensiz olduğu için adet
Neden kaybettin aşkm çok üzülüyor insan o kadar bekleyince. Tabi rabbim yine en doğru zamanda nasip edicektir ama elde değil inşaşşaj en kısa sürede güzel haberler alırızBen de Aralık’ta bi kayıp yaşadım canım. 3aydır korunuyordum. Geçen ay bir gebein günlüğü testi kullanmıştım yumurtlama yakalamıştım ama değerlendirememiştim nasip dedim geçtim. Bu ay da innpvita iyi dediler onu da aldım. Evet seninkiler koyuya yakın ama benimki gibi silik olmamış hiç. Şayet benimki yumurtlamaysa ve bugün de çatlamaysa yeteri olgunluğa gelemeden çatladı belki de. Seninle çok benziyor sıkıntılarımız sadece evet benim de döngü uzun ama 38dedin mi oluyorum ben çoğunlukla
Amin inşallah canım hayırlısı ise nasip olsun hepimizeNeden kaybettin aşkm çok üzülüyor insan o kadar bekleyince. Tabi rabbim yine en doğru zamanda nasip edicektir ama elde değil inşaşşaj en kısa sürede güzel haberler alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?