- Konu Sahibi sutlukahvem
-
Kasık ağrım var ara ara ama hastalanacağım zamanda aynı şekilde ağrıdığı için bilemiyorum.Eki Görüntüle 3556380 arkadaşlar 3 gün pik oldu değerlendirdim 2 güne de çatladı onuda değerlendirdim üzerinden 1 hafta geçti kasıklarım ağrıyordu sizce ne zaman test yapmalıyım çatlamadan kaç gün sonra ?Bu ay ilk kez ovulasyon denedim
Sen pekiAy haberdar et ya
Adet tarihin ne zamanKasık ağrım var ara ara ama hastalanacağım zamanda aynı şekilde ağrıdığı için bilemiyorum.
Normalde hastalanmadan 3 gün önce lekelenmem olurdu yok o yüzden bir ihtimal diye düşünüyorum bakalım.
Bende bişey yok canım baş dönmem var ama tansiyonumun düştüğünü düşünüyorum ben ona baglamiyorum onun harici bişey yok zatenSen peki
Sat 11 şubat bat 11 martAdet tarihin ne zaman
Bişey kalmamış seninkineSat 11 şubat bat 11 mart
Evet biraz tedirginim bakalımBişey kalmamış seninkine
Haber et mutlakaEvet biraz tedirginim bakalım
Tamam canımHaber et mutlaka
Peki gebelikte akıntı nasıl olur acaba ilk haftaları yaşayan varmı?Kasık ağrım var ara ara ama hastalanacağım zamanda aynı şekilde ağrıdığı için bilemiyorum.
Normalde hastalanmadan 3 gün önce lekelenmem olurdu yok o yüzden bir ihtimal diye düşünüyorum bakalım.
Hastalanıyorum galibaHaber et mutlaka
Yaşamak kısmet olmadı ama bir arkadaşımın olmuştu renksizPeki gebelikte akıntı nasıl olur acaba ilk haftaları yaşayan varmı?
Neden ki nerden bildinHastalanıyorum galiba
Ağrım ve lekelenmem varNeden ki nerden bildin
Sokulmezse gebelik de olabilir amaAğrım ve lekelenmem var
İnş ama hiç sanmıyorumSokulmezse gebelik de olabilir ama
İnşallah olmazsınİnş ama hiç sanmıyorum
Yerleşme kanamasına benzemiyor bir kaç gün daha takip edip duruma bakacağım. Hayırlısıİnşallah olmazsın
Süt beyaz oluyorPeki gebelikte akıntı nasıl olur acaba ilk haftaları yaşayan varmı?
Ya benimde 1 hafta geçti çatlama üstünden ve kasıklarım çok ağırıyor arada ve beyazımsı akıntım oluyorYaşamak kısmet olmadı ama bir arkadaşımın olmuştu renksiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?