- 4 Mayıs 2023
- 82
- 7
- 16
- 31
- Konu Sahibi bir umut belki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet değerlendirdim hatta dün aşılama oldum asilamamin ikinci günü ovulasyon yaptim ginede görünce gine değerlendirmek istedim catlatma iğnesi vurulmadan önce doktor takip de yumurtaların çok iyi dedi 4 tane yumurta var dedi gece 12 de catlatma iğnesi vur dedi öyle vuruldum dünde hastaneye gittim aşılama oldum ilk asilamam bi sikintida yok gerçi sorunumuz da yok olurmu asilamada tutar mi yumurtlamamda oluyor ama eşimin spermi yıkandı ama sonucundan bişey anlamadim doktorda pek açıklamadı bi bilgi sadece hareketlilik düşük dedi ama yıkanmadan önce öyle bişey yokdu iyiydi sperm değerleri yikaninca anlamadim bende sperm değerlerinden anliyormusun acaba atsamEvet canım yumurtlama değerlendir
Maalesef ben anlamıyorum :/Evet değerlendirdim hatta dün aşılama oldum asilamamin ikinci günü ovulasyon yaptim ginede görünce gine değerlendirmek istedim catlatma iğnesi vurulmadan önce doktor takip de yumurtaların çok iyi dedi 4 tane yumurta var dedi gece 12 de catlatma iğnesi vur dedi öyle vuruldum dünde hastaneye gittim aşılama oldum ilk asilamam bi sikintida yok gerçi sorunumuz da yok olurmu asilamada tutar mi yumurtlamamda oluyor ama eşimin spermi yıkandı ama sonucundan bişey anlamadim doktorda pek açıklamadı bi bilgi sadece hareketlilik düşük dedi ama yıkanmadan önce öyle bişey yokdu iyiydi sperm değerleri yikaninca anlamadim bende sperm değerlerinden anliyormusun acaba atsam
At bakalım bi sonucu cnmEvet değerlendirdim hatta dün aşılama oldum asilamamin ikinci günü ovulasyon yaptim ginede görünce gine değerlendirmek istedim catlatma iğnesi vurulmadan önce doktor takip de yumurtaların çok iyi dedi 4 tane yumurta var dedi gece 12 de catlatma iğnesi vur dedi öyle vuruldum dünde hastaneye gittim aşılama oldum ilk asilamam bi sikintida yok gerçi sorunumuz da yok olurmu asilamada tutar mi yumurtlamamda oluyor ama eşimin spermi yıkandı ama sonucundan bişey anlamadim doktorda pek açıklamadı bi bilgi sadece hareketlilik düşük dedi ama yıkanmadan önce öyle bişey yokdu iyiydi sperm değerleri yikaninca anlamadim bende sperm değerlerinden anliyormusun acaba atsam
Evet yumurtaladıgınızı gosterıyor degerlendırın
Pek anlamadim atiyorumAt bakalım bi sonucu cnm
Yumurtlama kaç gün suruyor acaba dünde gördüm kirmizi pozitif bugunde ayni şekilde ayni saate yaptim pozitif hatta dünden daha kirmizi hemen hemen 14 günüm bugunumMaalesef ben anlamıyorum :/
Silik çizgiyi görene kadar değerlendirme mi lazimYumurtlama kaç gün suruyor acaba dünde gördüm kirmizi pozitif bugunde ayni şekilde ayni saate yaptim pozitif hatta dünden daha kirmizi hemen hemen 14 günüm bugunum
Canım sanki bugünkü pik sen değerlendir. Catlama gorene kadarYumurtlama kaç gün suruyor acaba dünde gördüm kirmizi pozitif bugunde ayni şekilde ayni saate yaptim pozitif hatta dünden daha kirmizi hemen hemen 14 günüm bugunum