Ovülasyon testi

trmr

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
66
Puanlar
13
Herkese merhaba. Sizce ovülasyon testim pik olmuş mu?

Eklentiler

• image.webp
    64,3 KB · Görüntüleme: 163
Kızlaaar

Evet olmuş bunu ve önümüzdeki iki günü değerlendirin tabi yine yapın testi o arada
Benimki de yakın mi sizce adetlerim düzensiz geçen ay kimyasal yaşadım bu 19. günüm hala yumurtalama goremedim

Eklentiler

• IMG_20250423_150105.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 143
Benimki de yakın mi sizce adetlerim düzensiz geçen ay kimyasal yaşadım bu 19. günüm hala yumurtalama goremedim
Sizinde pik duruyor belki yarın daha koyu çıkabilir ama her ihtimale karşı bugünü değerlendirin

Az önce tekrar test yaptım silikleşmiş hemen çatlama olur mu acaba anlayamadım
Genelde akşam bu saatlerde yapılan ovülasyon testleri gün içindeki sıvı alımından vs etkileniyor o yüzden olabilir belki

Genelde akşam bu saatlerde yapılan ovülasyon testleri gün içindeki sıvı alımından vs etkileniyor o yüzden olabilir belki
O zaman sabah tekrar aynı şartlarda yapmam daha doğru sonuç verir gibi sabah kalkıp ikinci idrarda aç karnına yapmıştım

O zaman sabah tekrar aynı şartlarda yapmam daha doğru sonuç verir gibi sabah kalkıp ikinci idrarda aç karnına yapmıştım
Öyle yapabilirsiniz genelde bu testtker sabah 10 dan sonra öğlen 3-5 arası akşam 8 de yapılabilir deniliyor yapmadan iki saat önce falan sıvı alımınıda yavaşlatmamızı söylüyorlar

Öyle yapabilirsiniz genelde bu testtker sabah 10 dan sonra öğlen 3-5 arası akşam 8 de yapılabilir deniliyor yapmadan iki saat önce falan sıvı alımınıda yavaşlatmamızı söylüyorlar
Tamamdır çok teşekkür ederim 12-1 arası yapıyorum ama doğru sonuç veriyordur inşallah

Eklentiler

• IMG_20250424_161208.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 84
Son beş test böyle sonuncusu bugün yaptığım
13 ü daha koyu geldi bana ama alttaki beklediyse bide kalite düşüyor buraya atarken o yüzden böyle gözükmüş olabilir yine değerlendirin bunu ama

Kızlar benim ki pik mi acaba ?

Eklentiler

• 3F0F6493-DDEF-4A4F-B035-EB50579964BE.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 121
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…