Hayır hiç sorun değil akliniza takılani sorun elbette yardımlaşmak için buradayızTakibe devam edicem dün gece 12 silikti öğlen aynı renk gibi akşam 18 aynı renk gibi bir saat sonra tekrar yapayım mı sizce. Bide kaç gün pik cikiyo atıyorum çok kırmızı çıktı hemen ertesi gün düşüyor mu. Sizin ne zamandi pik gununuz bir sonuç aldınız mı coo sordum ama kusura bakmayın heyecan bir buçuk yıldır evliyim
Sonuç çıktımı merak ediyorum inşallah en güzel ve kolay şekilde nasip olur aminTeşekkür ederim dayanamadım kan testi vermeye geldim :))
Amin inşallah sizin içinde gönlünüze göre olanı nasip olsunAaa tarihler çok yakın o zaman aynı günler telaşa düşeceğiz. İnşallah gönlünüze göre olur en güzeli nasip olur aminben aslında adetim düzensiz ve gebelik planlayalim diye doktora gitmiştim. Doktor bana bı ilaç verdi bununla adet olucaksin ve üçüncü gün geliceksin dedi. Hormon test ilaçlı ultrason vs yapacak. Bir de sol yumurtan aktif olmak üzere degerlendir dedi artı bide folik asit içeren özel bı takviye. Bense beni adet yapacak olan ilaca başlamadım. Sol yumurtan aktif olacaksa değerlendirelim dedim belki o ilaç yumurtayi adetle atar diye riske atmadim takviyeye başladım o gittiğim günden beri de ilişki degerlendiyorum. Doktora 29 Nisan'da gittim. Yani o gün yumurtan aktif olmak üzere dedigine göre ben ovulasyon a dün basladin. Acaba 29 Nisan'da öyle dedi ve test takip etmedim ya öyle dedikten bu güne çok geç degilmi yumurtlama için diye merak ediyorum. Endişem var. Yumurta aktif olmak üzere dedikden kaç gün sonra ortalama çatlar bilsem rahat edicem.
Sonuç çıktımı merak ediyorum inşallah en güzel ve kolay şekilde nasip olur amin
Amin inşallahİnşallah bir aksilik çıkmazrabbim isteyen herkese nasip etsin
Hepimiz öyleyiz şimdi de o 14 gün bekleyiş var dedim bişey yapmam 3 aydır deniyoruz hep bekleyebiliyordum bu ay ilk kez ovülasyon yaptım baya değerlendirdim öyle olunca beklemek zorlaştı aklımda sürekli döllendi mi acaba rahime doğru yolculuk başladı mı diye tuhaf tuhaf şeyler geliyorAynen çok teşekkür ederim. Her durumda mecburen degerlendircem de hiç sabır yok sayfalarca bilgi arıyorum. Oysaki değerlendir bırak demi iste
Hepimiz öyleyiz şimdi de o 14 gün bekleyiş var dedim bişey yapmam 3 aydır deniyoruz hep bekleyebiliyordum bu ay ilk kez ovülasyon yaptım baya değerlendirdim öyle olunca beklemek zorlaştı aklımda sürekli döllendi mi acaba rahime doğru yolculuk başladı mı diye tuhaf tuhaf şeyler geliyor
Amiiin inşallahİnşallah seninki yolculuktadir benimde peşinden gelir. Ve dokuz aylık yolculuklarını sağlıkla tamamlarlar kolaylıkla. Yaş kacti
Amiiin inşallah29 yaşındayı
Bu konuda fikrim yok ara kanama tarzı diye bişey düşünmüyorum regl değildir herhalde senin için chatgpt ye sordum bak ekliyorum görseliniBugun nasıl adet olurum anlamadım. Dün ovulasyon testim pozitif di. Beş gün önce doktor büyüyen yumurtan var demişti. Bugün kanamam var. Yumurtlamanın hemen ardından nasıl kanama oluyo bilgin varmıkanama lekelenme gibi değil. Yerleşme kanamasına benzemiyor. Yumurtlama kanaması böyle bişey mi acaba. Birde şuan ovu TESt yaptm yine pozitif
Teşekkür ederimBu konuda fikrim yok ara kanama tarzı diye bişey düşünmüyorum regl değildir herhalde senin için chatgpt ye sordum bak ekliyorum görselini
O ovülasyon kanaması enterasan bişey ya ömrü hayatınca olmamışsındir ama günün birinde bir kerede olsa oluyorsundur. Yumurtlama peşinde koşarken reglin 2 hafta erkene mi çekti yani o da çok uzun ya hadi ben geçen ay 1 hafta erken olmuştum ama iki hafta neTeşekkür ederimbende sabahdan beri chatgbp ile konuşuyorum. Adet olabilir kanaatine vardım. Ama yine de şuan bı gebelik testi de alıp yapcam ovulasyon kanaması da kimsede olmayıp bende olmaz heralde diye düşündüm gene hayaller çöp
Ha tamam bu mantıkta evet gecikmiş yada şöyle bişey olabilir. 24 marttan sonraki yumurtanız döllenmediği için atıldı reglin gelmesi gecikti ve şu an onun regli oluyor. Reglden önce yumurta görmesi demek ki regle yakın yumurtlama yaşamış olduğunuzu gösteriyor sonuçta biz bilmiyoruz bunu ama vücut hazırlıyor. Muhtelen bu tarz bir durum olmuş varsay ki bu doktorun dediği yumurtlamadan hamile kaldın o zaman üstüne görme yaşamış oluyorsunYok zaten son adet baslangicim 24 Mart gecikti yani. Ama 29 unda yumurta görmüştü doktor ne çabuk yumurtladiktan hemen sonra adet oldm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?