Ovülasyon testi

Merhabalar regl dönemine 3 gün kala ovülasyon testi iki çizgi çıkar mı yardım lütfeennn. Reglim şuan gecikti mide yanması bulantı uyku gibi belirtilerim var erken gebelik testi yaptım ama negatif

Merhabalar regl dönemine 3 gün kala ovülasyon testi iki çizgi çıkar mı yardım lütfeennn. Reglim şuan gecikti mide yanması bulantı uyku gibi belirtilerim var erken gebelik testi yaptım ama negatif
Zaten hep iki çizgi çıkıyor koyuluğu nasıl önemli olan o

Koyu olarak çıkıyorsa bir ihtimal ama silikse yoktur. Test için erken olabilir sonuçta ovülasyon lh ölçüyor koyuysa bu tarz olması normal yada hcg niz testin algılayacağı kadar yükselmemiş olabilir prospektüsünde yazar kaç hcg den itibaren yükseldiği

Merhaba arkadaslar çok acemiyim bakar mısınız?. Beş gün önce doktor sol yumurtan aktif olmak üzere bu haftayı değerlendir demişti bugun ovulasyon yaptım böyle çıktı pikmi

Eklentiler

• IMG_20250504_123032.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 45
Merhaba arkadaslar çok acemiyim bakar mısınız?. Beş gün önce doktor sol yumurtan aktif olmak üzere bu haftayı değerlendir demişti bugun ovulasyon yaptım böyle çıktı pikmi
Çok net değil anlayamadım ama sen ikisini eşit renkte yada t çizgisini daha koyu görüyorsan piktir

Şimdi daha net atıyorum. Birşey daha sorcam aktif olmak üzere olan yumurta kaç günde yumurtlar bunu diyeli beş gün oldu. Bide bu sabah değerlendirdim eğer bugün piksem bugünü bırakıp yarinmi degerlendircem

Eklentiler

• IMG-20250504-WA0037.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 38
Şimdi daha net atıyorum. Birşey daha sorcam aktif olmak üzere olan yumurta kaç günde yumurtlar bunu diyeli beş gün oldu. Bide bu sabah değerlendirdim eğer bugün piksem bugünü bırakıp yarinmi degerlendircem
Bir tık rengi açık gibi ama pik e çok yakın siz daha net görüyorsanız eşitse falan piktir. Aktif yumurtlamanın çatlaması değişebilir kişiye göre net bir gün vermek pek doğru olmaz. Bu pikse eğer bugün sabah değerlendirmişsin akşam bir daha değerlendir. Yarın yeniden değerlendir silikleşme olduğunda bir daha değerlendir. Amaç yumurtlamadan önce sperm hazırda bekliyor olacak sonra yumurtlama olduğunda sperm ile karşılaşacak ve çatladığında yine sperme denk gelecek. Yani şansı arttırıyoruz

Anladım çok teşekkür ederim aydınlatın. Şimdi bir daha yaptım. Onu gündüz 12 de yapmisstim şimdi 18.00 da yaptım onu da atiyoruum. Acaba bu markw hep böyle mi çıkıyor. Miratec

Eklentiler

• IMG-20250504-WA0047.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 44
Reglim 5 gün gecikti artık umudu kesmiştim bugün tekrar test yaptım ilk 5 dk da silik çıktı ama kuruma çizgisi olabilir mi

Eklentiler

• IMG_0900.webp
    195,8 KB · Görüntüleme: 45
Reglim 5 gün gecikti artık umudu kesmiştim bugün tekrar test yaptım ilk 5 dk da silik çıktı ama kuruma çizgisi olabilir mi
Markası artmed de yapabiliyor böyle ama gebelikde olabilir bı tane daha dene istersen

Kuruma çizgisi bekleyince oluyor ama yalancı pozitif olabilir o markayı hiç duymadım daha önce daha güvenilir bir test ile sabah ilk idrar ile deneyin bir daha bence

Kuruma çizgisi bekleyince oluyor ama yalancı pozitif olabilir o markayı hiç duymadım daha önce daha güvenilir bir test ile sabah ilk idrar ile deneyin bir daha bence
Teşekkür ederim dayanamadım kan testi vermeye geldim :))

Arkadaşlar miratech markada ovulasyon testinde ikinci çizgi diğer markalara göre daha az belirgin mi cikiyo pik olup olmadigimi anlayamadm cunku

Birde ovulasyon da vücut ısıyla bakan varmı gece yanlış sonuç mu çıkar atesim37.2

Arkadaşlar miratech markada ovulasyon testinde ikinci çizgi diğer markalara göre daha az belirgin mi cikiyo pik olup olmadigimi anlayamadm cunku
Pik her testte genel olarak eşit yada koyu çıkmalı bir tık silikse daha olmamıştır ama yarın falan olabilir çok yakındır.
Ateş durumuda eğer her gün aynı saatte ölçüm yaptıysanız yani takip yaptıysanız evet olabilir ama sadece şimdi yapdiysanız garanti diyemeyiz. Testinizden şüphe duyduğunuzda pik mi değil mi diye mutlaka değerlendirin bende bu ay şüphelendim değerlendirdim ne olur ne olmaz diye sonra pik çıkınca farketmemek imksansiz zaten

Takibe devam edicem dün gece 12 silikti öğlen aynı renk gibi akşam 18 aynı renk gibi bir saat sonra tekrar yapayım mı sizce. Bide kaç gün pik cikiyo atıyorum çok kırmızı çıktı hemen ertesi gün düşüyor mu. Sizin ne zamandi pik gununuz bir sonuç aldınız mı coo sordum ama kusura bakmayın heyecan bir buçuk yıldır evliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…