- Konu Sahibi orange3752
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende ovülasyon yaptığım ilk ay hamile kaldım diyenlerin çok olduğunu görünce deneyeyim dedim ve yaptığım ilk ay hamile kaldım şu an yeni hamileyimİnşallah
Teşekkür ederim canım amin inşallahSiz peki ovulosyon testi ile gebe kalabildiniz mi merak ettim
Hiç olmayan şey adetim bitti 4 5 gün oluyor dünden beri beyaz akıntı başladı neden acaba yarın testi yapmaya başlayacağım acaba yumurtladım mı ki
Kaç mm yumurtanız vardı benim 18 mm var ama henüz pik göremedimBende ovülasyon yaptığım ilk ay hamile kaldım diyenlerin çok olduğunu görünce deneyeyim dedim ve yaptığım ilk ay hamile kaldım şu an yeni hamileyimAllah isteyen bakabilecek durumda olan herkese nasip etsin sağlıkla inşallah
Yani bazı kişiler adet bitimi sonrası yumurtlayabiliyor bazen olma ihtimali var ama normal regl bitimi temizlenme akıntısıda olabilir başla bakalım sen
Yani yumurtanın boyunu bilmiyorum malesef doktora gitmedimKaç mm yumurtanız vardı benim 18 mm var ama henüz pik göremedim
Ayy ne kadar sevindimm yaa yerimm onu tatlı şeyler sağlıklı sıhhatli dünyaya gelsinBende ovülasyon yaptığım ilk ay hamile kaldım diyenlerin çok olduğunu görünce deneyeyim dedim ve yaptığım ilk ay hamile kaldım şu an yeni hamileyimAllah isteyen bakabilecek durumda olan herkese nasip etsin sağlıkla inşallah
Yani bazı kişiler adet bitimi sonrası yumurtlayabiliyor bazen olma ihtimali var ama normal regl bitimi temizlenme akıntısıda olabilir başla bakalım sen
çok merak ettim sonucunuz nedir güzel haberlerle inşallahEvet değerlendirdim bitti zaten o gün yumurtlama lekelenmesi yaşadım
28-29 pik olmuş değerlendirdiniz mi ne durumdasınızBenim de testimi yorumlarmısınız
Olmadı ne yazık kiçok merak ettim sonucunuz nedir güzel haberlerle inşallah![]()
allahım en kisa zamanda sağlıklı ve kolaylıklı bir sekilde nasip etsin insallah isteyen herkese ve bizeOlmadı ne yazık ki
İnşallah canımallahım en kisa zamanda sağlıklı ve kolaylıklı bir sekilde nasip etsin insallah isteyen herkese ve bize![]()
Peki ovülasyonu kullanırken birliktelik işini nasıl yaptınız yine belirli periyotlarla mı yoksa yumurtlamayı gördüğünüz zaman mıBende ovülasyon yaptığım ilk ay hamile kaldım diyenlerin çok olduğunu görünce deneyeyim dedim ve yaptığım ilk ay hamile kaldım şu an yeni hamileyimAllah isteyen bakabilecek durumda olan herkese nasip etsin sağlıkla inşallah
Normalde nasıl istiyorsam öyle devam ettim sadece yumurtlama ve çatlama gördüğümde üst üste sık ilişki oldu. Misal ben 1 ve 2 Mayıs'ta yumurtlama 3 Mayıs'ta çatlama gördüm öncesinde zaten ilişki olmuştu ama bu 3 günde 5 kere falan belirli aralıklarla kimisi akşam gece sabah olmak üzere ilişki oldu günün belli saatlerine denk gelecek şekildePeki ovülasyonu kullanırken birliktelik işini nasıl yaptınız yine belirli periyotlarla mı yoksa yumurtlamayı gördüğünüz zaman mı