Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Salı günü regl tarihim evde gebelik testi değil ovulasyon vardı az önce yaptım ve görseldeki gibi cikti. Normal olması gereken siliklikte mi yoksa ovulasyon ile gebelik öğrenen var mı
Salı günü regl tarihim evde gebelik testi değil ovulasyon vardı az önce yaptım ve görseldeki gibi cikti. Normal olması gereken siliklikte mi yoksa ovulasyon ile gebelik öğrenen var mı
Merhabalar, ovülasyon ile gebe olduğunu anlayanlar genellikle regle 2-3 gün kala art arda pik yapmasından anlıyorlar diye birkaç yerde gördüm. Şüpheniz varsa mutlaka gebelik testi yapmalısınız. Böyle anlamak zor çünkü.
Canım ovulasyon testi lh hormonundan dolayı sürekli silik çizgi çıkarır zaten. Yani ovulasyon testiyle gebelik anlamak çok zor ve kafa karıştırıcı bu nedenle en iyisi gebelik testi yapmak