Ovulasyon testi

Görsel

Eklentiler

• 1000305909.webp
    1000305909.webp
    12 KB · Görüntüleme: 25
Bu testlerde adını hatırlamıyorum bir hormona bağlı yükselmeden cift çizgi olusuyordu ayın 3 de yükselmeye başlamış evet genelde de silik çizgiden 2 gün sonra falan net çift çizgi çıkıyor olması lazım çift çizgiden sonraki bir kaç günde gene çizgi çıkıyor oda çatlama varmı yokmu onu anlamak için. Birde bu testi hergun aynı saatte yapman lazım farklı saat aralıklarında değil 2 saat öncesinde yemeyi içmeyi bırakmam lazım diye bilirim bana doktorum öyle tarif etmişti

Kızlar ben 1,5 yıllık evliyim ve yeni çocuk düşünmeye başladım da ovülasyon testi nedir nasıl kullanıyorsunuz neden kullanıyorsunuz söyleyebilirmisiniz
Canım yumurtlama gününü takip ediyorsun bende bu ay başladım bebek düşünüyoruz hergün ikinci idrarla 2 saat sıvı almadan yapıyorsun aynı saatlerde böylelikle yumurtlama gününü takip edip o günleri değerlendiriyorsun o güne kadar gün aşırı ilişki yumurtlama olunca üst üste 3 gün öneriyorlar genelde

Bu testlerde adını hatırlamıyorum bir hormona bağlı yükselmeden cift çizgi olusuyordu ayın 3 de yükselmeye başlamış evet genelde de silik çizgiden 2 gün sonra falan net çift çizgi çıkıyor olması lazım çift çizgiden sonraki bir kaç günde gene çizgi çıkıyor oda çatlama varmı yokmu onu anlamak için. Birde bu testi hergun aynı saatte yapman lazım farklı saat aralıklarında değil 2 saat öncesinde yemeyi içmeyi bırakmam lazım diye bilirim bana doktorum öyle tarif etmişti
Teşekkür ederim canım🌸

Back
X