Normal regl olunca hormon testi de verirsinAynen kuzu artık ne olduğu belli olucak ama büyük ihtimal hormonlarda sıkıntı oldu benim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Normal regl olunca hormon testi de verirsinAynen kuzu artık ne olduğu belli olucak ama büyük ihtimal hormonlarda sıkıntı oldu benim
Bu sonuç bir çıksaydı artık öyle yapcm canimNormal regl olunca hormon testi de verirsin
Normal vitamin degerlerim falan çıkmış ama hormon ve beta yok daha gerildimmNormal regl olunca hormon testi de verirsin
Evet pcodan cok oluyormusBende daha önce yaşadım ama adetime 1 hafta falan varken erken başlamıştı onu biliyordum ara kanama olduğunu sancimda olmuştu ama bu farklı gibi ya da ben öyle hissediyorum belki buda ara kanama PCo dan dolayı![]()
sağlık ocağında mı verdınızNormal vitamin degerlerim falan çıkmış ama hormon ve beta yok daha gerildimm![]()
Evet canımEvet pcodan cok oluyormus
sağlık ocağında mı verdınız
Sağlık ocağı geç çıkıyor biraz yaNormal vitamin degerlerim falan çıkmış ama hormon ve beta yok daha gerildimm![]()
Sağlık ocağı geç çıkıyor biraz ya
Bekliyorum bakalımSağlık ocağı geç çıkıyor biraz ya
Çıktımı sonucnuzBekliyorum bakalım![]()
Hayır canım bakıp duruyorum ama çıkmadıÇıktımı sonucnuz
Sabaha karşı cıkıyor geneldeHayır canım bakıp duruyorum ama çıkmadı![]()
Hmm belli bi saati yok galiba sonuç cikmasininSabaha karşı cıkıyor genelde
Ben sağlık ocağında gece 4 gibi cıkıyordu veya sabah 7 ye doğru e nabıza düşüyordu haber edersın cıkıncaHmm belli bi saati yok galiba sonuç cikmasinin
Ederim canım inşallah uyumadan çıkar da kafam rahat uyurumBen sağlık ocağında gece 4 gibi cıkıyordu veya sabah 7 ye doğru e nabıza düşüyordu haber edersın cıkınca
Canım kan verdin mi sonucun ne oldu ben de dün verdim ama hala sonuç yokÇalıştığım için kan vermeye gidemedim yarın gidicem inşallah gebelik vardır dua edin![]()
Sonucum böyle çıkmış canım negatifBen sağlık ocağında gece 4 gibi cıkıyordu veya sabah 7 ye doğru e nabıza düşüyordu haber edersın cıkınca
Olsun önümüzde cok yol var elbet olur diğer hormonlarınız nasılSonucum böyle çıkmış canım negatif![]()
Benim normalde verdiğim de 1.20 çıkmıştı iki defa gerçi bunun yükselme ihtimali de yoktur herhalde olsa çıkardıOlsun önümüzde cok yol var elbet olur diğer hormonlarınız nasıl
Diğer hormonlar normal canım sıkıntı yok onlardaOlsun önümüzde cok yol var elbet olur diğer hormonlarınız nasıl
Kan verdim dün saat 11 gibi sonuç bekliyorum bende hala çıkmadı valla çok sabırsızlanıyorum kontrol edip duruyorum beklemek çok zorCanım kan verdin mi sonucun ne oldu ben de dün verdim ama hala sonuç yok![]()
Benim beklediğime değmedi inşallah sen güzel haberler alırsın canımKan verdim dün saat 11 gibi sonuç bekliyorum bende hala çıkmadı valla çok sabırsızlanıyorum kontrol edip duruyorum beklemek çok zor