- 14 Mart 2021
- 246
- 79
- 48
- 25
- Konu Sahibi Eylul lina
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Değişiyor çatlama günü canım bende iki gün den sonra çatladı takip et sen her gün değerlendirDünde bugunde pik oldu bi kaç yıl önce bu testleri yaptıgımda pik olunca öbür gün silik olurdu acaba yumurtam büyüsü ama çatlamıyor mu bilgisi olan var mı? Testin markası laboquick
Daha çatlamamış demek ki yarın tekrar deneyin.
Bende bu testleri kullanıyorum ama hiç bu kadar koyu görmedim ya siz nasıl yapıyorsunuz acaba ben mi yanlış yapıyorum
Daha çatlamamış demek ki yarın tekrar deneyin.
Bende bu testleri kullanıyorum ama hiç bu kadar koyu görmedim ya siz nasıl yapıyorsunuz acaba ben mi yanlış yapıyorum
Değişiyor çatlama günü canım bende iki gün den sonra çatladı takip et sen her gün değerlendir
Bende öyle hiç görmedim laboquick te kopkoyu ama anlıyorum yumurtlama catlama. Hatta bu ay kullandım hamileyim şu an :)) sanırım Lh hormonun seviyesinden bazı kadınlarda daha düşük olabiliyormuş önemli olam kaliteli yımırtaDaha çatlamamış demek ki yarın tekrar deneyin.
Hayırlı olsun çok sevdim az önce test yaptım koyu gördüm ama daha pik olmadı sanırım ilk defa bu kadar net gördüm ama susuzluktan da öldüm kızzBende öyle hiç görmedim laboquick te kopkoyu ama anlıyorum yumurtlama catlama. Hatta bu ay kullandım hamileyim şu an :)) sanırım Lh hormonun seviyesinden bazı kadınlarda daha düşük olabiliyormuş önemli olam kaliteli yımırta
Teşekkür ederim canım darısı sana olsun sağlıklaHayırlı olsun çok sevdim az önce test yaptım koyu gördüm ama daha pik olmadı sanırım ilk defa bu kadar net gördüm ama susuzluktan da öldüm kızz
Bu arada hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin
Benimde ayni sekilde dün yumurtlamaydi testim pozitif cikti bugün catlama olmasi gerekiyodu öğlen test yaptim hala pozitif normalde yumurtlamanin ertesi günü silik cikar birazdan yine yapicam siliklesmeye baslamistir insallahDünde bugunde pik oldu bi kaç yıl önce bu testleri yaptıgımda pik olunca öbür gün silik olurdu acaba yumurtam büyüsü ama çatlamıyor mu bilgisi olan var mı? Testin markası laboquick
Canım bazen 2 günde pik görünebiliyor kişiden kişiye yumurta büyüklüğüne göre değişirBenimde ayni sekilde dün yumurtlamaydi testim pozitif cikti bugün catlama olmasi gerekiyodu öğlen test yaptim hala pozitif normalde yumurtlamanin ertesi günü silik cikar birazdan yine yapicam siliklesmeye baslamistir insallah
Merhaba evet pik görünüyor yarın silikleşirse mutlaka deneyinKızlar merhaba sizce pik mi
Benimde ayni sekilde dün yumurtlamaydi testim pozitif cikti bugün catlama olmasi gerekiyodu öğlen test yaptim hala pozitif normalde yumurtlamanin ertesi günü silik cikar birazdan yine yapicam siliklesmeye baslamistir insallah
Hayırlı olsun çok sevdim az önce test yaptım koyu gördüm ama daha pik olmadı sanırım ilk defa bu kadar net gördüm ama susuzluktan da öldüm kızz
Bu arada hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin
Yaaa canımmm inşAllah sağlıkla kolaylıkla Allah isteyen herkese sana bana göz aydınlığı olacak evlatlar nasip etsinYarın daha koyu çıkabilir bence bugunu yarını ve sonraki günü değerlendir ay hadi inşAllah hamile kalırsınnn![]()
Bende ilk defa oldu 2 gün pik oldu sonra siliklesti bu ay bal cörekotu karisimi kullandim ondan mi oldu acaba yaCanım bazen 2 günde pik görünebiliyor kişiden kişiye yumurta büyüklüğüne göre değişir
Amin inşallah seninki silikleşti miBende birazdan yine yapıcam bakalımm yine koyumu bende çikolata kisti var belki ondan dolayı da bi kaç gün koyu çıkabilir miş inşAllah Rabbim hepimizi hayırlı evlatlar nasip etsin
Adet zamanınız ne zaman gerçekten etkiliyormuş bende baya kabak çekirdeği yedim hergün bir avuç ve yanında sodaBende ilk defa oldu 2 gün pik oldu sonra siliklesti bu ay bal cörekotu karisimi kullandim ondan mi oldu acaba ya
Amin inşallah seninki silikleşti mi