Ovülasyon testi

Eylul lina

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2021
246
79
48
25
Dünde bugunde pik oldu bi kaç yıl önce bu testleri yaptıgımda pik olunca öbür gün silik olurdu acaba yumurtam büyüsü ama çatlamıyor mu bilgisi olan var mı? Testin markası laboquick

Eklentiler

• 7244FC2A-BC87-4900-ADFB-0C78F7C51B1E.webp
    7244FC2A-BC87-4900-ADFB-0C78F7C51B1E.webp
    73,5 KB · Görüntüleme: 77
Daha çatlamamış demek ki yarın tekrar deneyin.
Bende bu testleri kullanıyorum ama hiç bu kadar koyu görmedim ya siz nasıl yapıyorsunuz acaba ben mi yanlış yapıyorum

Dünde bugunde pik oldu bi kaç yıl önce bu testleri yaptıgımda pik olunca öbür gün silik olurdu acaba yumurtam büyüsü ama çatlamıyor mu bilgisi olan var mı? Testin markası laboquick
Değişiyor çatlama günü canım bende iki gün den sonra çatladı takip et sen her gün değerlendir

Bende bu testleri kullanıyorum ama hiç bu kadar koyu görmedim ya siz nasıl yapıyorsunuz acaba ben mi yanlış yapıyorum

Ben hergun saat 2 de yapıyorum yapmadan 2.3 saat önce hiç bişe içmiyorum sıvı tüketmiyorum aynı saatte yapmaya dikkat edıyorum

Bende öyle hiç görmedim laboquick te kopkoyu ama anlıyorum yumurtlama catlama. Hatta bu ay kullandım hamileyim şu an :)) sanırım Lh hormonun seviyesinden bazı kadınlarda daha düşük olabiliyormuş önemli olam kaliteli yımırta

Bende öyle hiç görmedim laboquick te kopkoyu ama anlıyorum yumurtlama catlama. Hatta bu ay kullandım hamileyim şu an :)) sanırım Lh hormonun seviyesinden bazı kadınlarda daha düşük olabiliyormuş önemli olam kaliteli yımırta
Hayırlı olsun çok sevdim az önce test yaptım koyu gördüm ama daha pik olmadı sanırım ilk defa bu kadar net gördüm ama susuzluktan da öldüm kızz 🤣🤣🤣
Bu arada hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin

Eklentiler

• IMG_4411.webp
    IMG_4411.webp
    28,9 KB · Görüntüleme: 55
Hayırlı olsun çok sevdim az önce test yaptım koyu gördüm ama daha pik olmadı sanırım ilk defa bu kadar net gördüm ama susuzluktan da öldüm kızz 🤣🤣🤣
Teşekkür ederim canım darısı sana olsun sağlıkla 😘😘 ay bende öyleydim susuzluk insanı bitiriyor, bugünğ değerlendir bence daha da koyulaşanilir ama silikleşirse bil ki çatlamıştırrr at banada bakalım beraber canım

Benimde ayni sekilde dün yumurtlamaydi testim pozitif cikti bugün catlama olmasi gerekiyodu öğlen test yaptim hala pozitif normalde yumurtlamanin ertesi günü silik cikar birazdan yine yapicam siliklesmeye baslamistir insallah

Benimde ayni sekilde dün yumurtlamaydi testim pozitif cikti bugün catlama olmasi gerekiyodu öğlen test yaptim hala pozitif normalde yumurtlamanin ertesi günü silik cikar birazdan yine yapicam siliklesmeye baslamistir insallah
Canım bazen 2 günde pik görünebiliyor kişiden kişiye yumurta büyüklüğüne göre değişir

Bende birazdan yine yapıcam bakalımm yine koyumu bende çikolata kisti var belki ondan dolayı da bi kaç gün koyu çıkabilir miş inşAllah Rabbim hepimizi hayırlı evlatlar nasip etsin

Yarın daha koyu çıkabilir bence bugunu yarını ve sonraki günü değerlendir ay hadi inşAllah hamile kalırsınnn 😍

Back
X