• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi

muhasebeci2547

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2025
177
56
13
27
Kızlar selam ovulasyon testlerimi ekledim size sorum şu
En koyu olan düne ait bir görüntü piki gördüğümü düsündüm ve değerlendirdim ayrıca ondan önceki gün ve cumayı da değerlendirdim yani cuma pazar ve pazartesi değerlendirmis oldum
Bu sabah test yaptığımda siliklesmisti onu cekmeyi unutmusum bugün catlama mı olmus oluyor yani ayrıca bugünü değerlendirmeyip yarını değerlendirsem bir sey olur mu cünkü üst üste olması kaliteyi de düsürebiliyor ya ondan sormak istedim lütfen gören cevap verirse sevinirim

Eklentiler

• IMG_9038.webp
    IMG_9038.webp
    44,6 KB · Görüntüleme: 60
  • IMG_9064.webp
    IMG_9064.webp
    35,1 KB · Görüntüleme: 52
  • IMG_9070.webp
    IMG_9070.webp
    34,7 KB · Görüntüleme: 49
  • IMG_9101.webp
    IMG_9101.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 59
En koyu olan düne ait bir görüntü piki gördüğümü düsündüm ve değerlendirdim ayrıca ondan önceki gün ve cumayı da değerlendirdim yani cuma pazar ve pazartesi değerlendirmis oldum
Bu sabah test yaptığımda siliklesmisti onu cekmeyi unutmusum bugün catlama mı olmus oluyor yani ayrıca bugünü değerlendirmeyip yarını değerlendirsem bir sey olur mu cünkü üst üste olması kaliteyi de düsürebiliyor ya ondan sormak istedim lütfen gören cevap verirse sevinirim
Bu arada testlerimde ilk 3 gün bu kadar silik değil telefondaki fotoğraflarda ve canlıda burda kalite düstüğünden cok belli olmuyor
Ayrıca ağustos ayında kimyasal gebelik gecirdim dün aksamüstü heyaz kremsi akıntım oldu bu ne demek oluyor

Evet en alttaki pik silikleşmişse çatlamış bugun de değerlenrin mutlaka

Bu arada testlerimde ilk 3 gün bu kadar silik değil telefondaki fotoğraflarda ve canlıda burda kalite düstüğünden cok belli olmuyor
Ayrıca ağustos ayında kimyasal gebelik gecirdim dün aksamüstü heyaz kremsi akıntım oldu bu ne demek oluyor
Yumurtlama akıntısı olmuş normal olması

cuma pazar ve dünü değerlendirdim bugünü değerlendirmem sart mıdır ki sperm kalitesi düsmemesi acısından bugün yerine yarını değerlendirsem olmaz mı ki sol kasığımda ufak bir ağrım var
Genelde 3 gün üst üste değerlendirme yapılıyor ama siz bilirsiniz çatlama oldugu gün asıl önemli olan galiba

selam kızlar pik olduğu ve ertesi günüde değerlendirdim dün haric size sunu sormak istiyorum dün ve bgün beyaz kremsi akıntım oluyor ara ara bu ne anlama gelir catladığı icin midir

Back
X