Merhaba,
2,5 senelik evliyiz 2 aydır çoçuk düşünüyoruz. ovülasyon testi kullanmaya başladım fakat ikinci kez tekrardan koyuluşma oldu. Pcostan şüpheleniyorum fakat 4 ay ay önce kadın doğuma kontrole gitti yumurtalıklarımda sıkıntı olmadığını söyledi. Fotoya bakar mısınız Sizce sebebi nedir?
Merhaba,
2,5 senelik evliyiz 2 aydır çoçuk düşünüyoruz. ovülasyon testi kullanmaya başladım fakat ikinci kez tekrardan koyuluşma oldu. Pcostan şüpheleniyorum fakat 4 ay ay önce kadın doğuma kontrole gitti yumurtalıklarımda sıkıntı olmadığını söyledi. Fotoya bakar mısınız Sizce sebebi nedir?
kuzum selam hamile olabilir misin ? ben de bu ay ovulasyon yaptım bat 26 ovu 15 i pikti. sonra hiç test yapmadım elimde son bir test kalmıştı. 24 ünde yaptım resmen çift çizgi idi aaa dedim yumurtluyorum her halde. Sonra dün ve bugun gebelik testi yaptım. kan verdim hamileyim. bence bi gebelik testi yapın
Tebrik ederim hayırlı olsun
Test için erken değil mi sizce 9 eylülde adet oldum. Dün ovülasyon testinin içinde gebelik testi vardı onu denedim tek çizgiydi.
27 de pik olmuş ama net gözüküyor, 27 de döllense 10 güne tutunuyor ekimin ilk haftası anca belli olur
Bir de düzenli yapmamışsınız ki her gün aynı saatte sıvı alımı azaltıp yapmalısınız 23.00 çok geç bazı testler de saat önerisi var
Merhaba,
Bugunu de mutlaka degerlendir. Yumurtanin canli kalma suresi malum cok kisa kacirmamis olursun. 15 eylul pikti benim gicik bi saatte o araligi degerlendirdim.
Bugunu de mutlaka degerlendir. Yumurtanin canli kalma suresi malum cok kisa kacirmamis olursun. 15 eylul pikti benim gicik bi saatte o araligi degerlendirdim.