Ovulasyon testi

incibusra

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2025
39
2
1
26
Kızlar ovulasyon testi ile takip ediyordum 20 eylül pik yapmıştı 22 eylül silikleşmişti bugün sabah ovulasyon testi silikti akşama doğru tekrar yaptığımda koyulaşmıştı ama bugün gebelik testi yaptım negatif çıktı birkaç gündür de fazlasıyla sırt ve bel ağrım var bazen alt karın bölgem ağrıyor neyden kaynaklı oldu sizce bilgisi olan yardımcı olabilir mi? Gebelik var mıdır yoksa tekrar mı yumurtlama dönemi başlıyor adetime yaklaşık 5-6 gün var sanırım ilki sabah yaptığım ikinci akşama doğru yaptığım test

Pik olması lazım canım bu pik değil ama koyulaşma var sen elinde varsa test sabah ikinci idrarla adet tarihine kadar yap mutlaka varsa koyulaşır galiba burda çok yapan var pik çıkıyor hepsi

Biraz daha ovulasyon testi kaldı elimde gebelik testi negatif çıkıyor ovulasyon daha koyu bu şekilde çok öğrenen olmuş ama yinede umut etmek istemiyorum tabiki hayal kırıklığı olmaması için yinede duramıyorum tabiki
Pik olması lazım canım bu pik değil ama koyulaşma var sen elinde varsa test sabah ikinci idrarla adet tarihine kadar yap mutlaka varsa koyulaşır galiba burda çok yapan var pik çıkıyor hepsi

Daha var regl tarihine koyulaşma olabilir canım dpo kaçtasın bugun 14 ten aşağı negatif çıkar çok nadir silik çıkıyor herkeste değişiyor aslında

Kızlarrrrr lütfen bu sefer çok acil hiç anlamıyorum şu işlerden ovulasyon testlerimi paylaşıyorum en üstteki ilk yaptığım ben tam uygulamaya göre de pik yaptı diye o günü değerlendirdim sonra hemen düşmeye başladı ilişki üstünden 5-6 gün geçti ve adetime 9 gün var bugün tekrar yapayım dedim direk kırmızı oldu en alttaki şu an yaptığım bu yumurtlama mı demek adete 9 gün kala olabilir

Eklentiler

• IMG_A81C7131-655D-476F-8B0C-48FA60FC209E.webp
    13 KB · Görüntüleme: 46
En alttaki pik evet yumurtlama görünüyor

Arkadaşım peki en üstteki de tam pik gibiydi ben hiç bu kadar kırmızı görmemiştim ve git gide koyulaşması silikleşti şu an birden yapar yapmaz kırmızı olması hamile kalmış olabilir miyim adete 9 gün kala yumurtlama olur mu ya da bu yumurtlamaysa bugün mü değerlendirmeliyim yoksa 12-36 saat arası gerçekleşir diyorlar ya piktem sonra yarın mı değerlendirmeliyim

Arkadaşım peki en üstteki de tam pik gibiydi ben hiç bu kadar kırmızı görmemiştim ve git gide koyulaşması silikleşti şu an birden yapar yapmaz kırmızı olması hamile kalmış olabilir miyim adete 9 gün kala yumurtlama olur mu ya da bu yumurtlamaysa bugün mü değerlendirmeliyim yoksa 12-36 saat arası gerçekleşir diyorlar ya piktem sonra

Regl döngünüz kaç günde bir oluyor ve düzenli mi gebelik oluyor genelde koyu çıkınca ama adete yakın yapıyorlar ovulasyon testini

Aslında çok düzenli 28 günde bir olur ama iki üç aydır 25-26 günde bir oluyorum programa göre de yumurtlama günü 4-5 gün önceydi şimdi böyle kıpkırmızı çıkınca yapar yapmaz çok şaşırdım hiç bu kadar kırmızı çizgi görmedim iki üç aydır yapıyorum bu testleri

Daha öncekiler pik değil de en son yaptığın pik olmuş gibi yumurtlaman geç de olmuş olabilir gebelik olsa bile bu kadar kısa sürede belli olmaz benimde birkaç gündür çok koyu olmasa da koyu çıkıyor adetime 2 gün kaldı tabi programa güvenme yanıltır seni

Kızlar merhaba çok anlamam ovulasyon testinden yeni basladim bu dördüncü gün testler kalınca sanki daha koyulasiyor yumurtlamam gerçekleşmiş mi sizce bakar mısınız

Eklentiler

• 1000299948.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 27
  • 1000299989.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 20
Kızlar merhaba çok anlamam ovulasyon testinden yeni basladim bu dördüncü gün testler kalınca sanki daha koyulasiyor yumurtlamam gerçekleşmiş mi sizce bakar mısınız
Sanki dün yaptığın koyu gibi duruyor ya aynı renkte ya da daha koyu olması gerekiyor aslında bugünde yaptın mı yapmaya devam etmelisin bence

Sanki dün yaptığın koyu gibi duruyor ya aynı renkte ya da daha koyu olması gerekiyor aslında bugünde yaptın mı yapmaya devam etmelisin bence
Diğer görselde gösterdiğim bugün yaptığım bı tık silik hepsi öyleydi kalınca işte daha koyu oluyo ona göre mi hareket edecez yoksa ilk 10 dakika içindekine mi

Eklentiler

• 1000299990.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 12
Diğer görselde gösterdiğim bugün yaptığım bı tık silik hepsi öyleydi kalınca işte daha koyu oluyo ona göre mi hareket edecez yoksa ilk 10 dakika içindekine mi
Büyük ihtimalle yumurtlama olmuş gibi düne göre bugün silikleşmiş aslında çatlama olunca silikleşir ama birkaç gün daha devam et teste yinede

Test durunca bozuluyor aldığınız testin içinde kaç dk da sonuç alacağınız yazar, beklemiş testi baz almayın o yüzden, bence pik yok henüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…