- 9 Nisan 2025
- 205
- 40
- 13
- 23
Kızlar adetime 2 gün kaldıBen de innovita kullanıyordum ve 6 gün boyunca silik çıkınca stres olup bıraktım takibi önceki gün. Forumda testi silik çıkan ama yumurtlaması gerçekleşen ve gebe kalanları okumuştum. Testler çok hassas olmayabiliyor anladığım kadarıyla
Olmuş gibi duruyor canım çatlama olmuşKızlar bana da yardımcı olur musun bende ovulasyon yaptım reglime de daha 9 gün var sizce yumurtlama olmuş muEki Görüntüle 3656103
Ayyy inşallah çok teşekkürOlmuş gibi duruyor canım çatlama olmuş
İnşallah seninde olmuştur bu var mı yok mu şüphesi insanı mahvediyor Allah isteyen herkese nasip etsinKızlar adetime 2 gün kaldı
Aşağıdaki en sondakini bugün yaptım bi üstündekini dün yaptım
Ama ben 25 Eylül de pik gördüm hatta çatladı da biraz Pembe gibi kırmızı gibi silince akıntı geldi sizce gebelik olabilir mi
Dpo nasıl hesapliyorsunuzDpo 10 daha biliyorum çok erken ama heyecan yapıyorum duramıyorum bakmadan
İnşallah canım tek duam o şekildeİnşallah seninde olmuştur bu var mı yok mu şüphesi insanı mahvediyor Allah isteyen herkese nasip etsin
Koyulaşma var canım inşallah hamilesindie pik değil değil ama koyulaşıyor erken gebelik testi yap istersenKızlar adetime 2 gün kaldı
Aşağıdaki en sondakini bugün yaptım bi üstündekini dün yaptım
Ama ben 25 Eylül de pik gördüm hatta çatladı da biraz Pembe gibi kırmızı gibi silince akıntı geldi sizce gebelik olabilir mi
Maalesef adet oldum ben ya erken geldi inşallah diğer ay aKoyulaşma var canım inşallah hamilesindie pik değil değil ama koyulaşıyor erken gebelik testi yap istersen
Kızlar şurada hayalet bir çizgi görüyor gibiyim ya da ben iyi değilim yumurtlamam adete 8 gün kala oldu çok hafif bir şey görüyor gibiyim sizce?Maalesef adet oldum ben ya erken geldi inşallah diğer ay a
Canım test bozuk ya da çok damlatmışın gibi duruyorKızlar şurada hayalet bir çizgi görüyor gibiyim ya da ben iyi değilim yumurtlamam adete 8 gün kala oldu çok hafif bir şey görüyor gibiyim sizce?
Kızlar şurada hayalet bir çizgi görüyor gibiyim ya da ben iyi değilim yumurtlamam adete 8 gün kala oldu çok hafif bir şey görüyor gibiyim sizce?
Ovulasyonla takip ediyorsan çatlamadan itibaren sayıyorsun çatlamanın olduğu gün dpo 1 oluyorDpo nasıl hesapliyorsunuz
Uygulamaya güvenme ovulasyon testine göre bak pik yaptığı günden 1-2 gün öncesinin de ihtimali olurMerhaba benimde 20 ekim pik gözüküyor uygulama da bat 7 ekimdi. O gün eşim nöbette olacak maalesef değerlendiremeyeceğim. 19 u ve 21 değerlendirsem yine de tutar mı? Ovülasyon testide kullanıyorum ama genelde uygulamayla maks 1 gün oynuyor arasında zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?