Ovulasyon testi

Bugün ikinci yapışık her yapılımda koyulaşıyor ya değerlendireyim mi hamilelik mi pik mi bilemedim kızlar ben adete 8 gün kaldı

Eklentiler

• IMG_9066.webp
    26,8 KB · Görüntüleme: 158
Diğer görselde gösterdiğim bugün yaptığım bı tık silik hepsi öyleydi kalınca işte daha koyu oluyo ona göre mi hareket edecez yoksa ilk 10 dakika içindekine mi
Canım çizginin diğer çizgi kadar en az koyu olması gerekiyor bak sana atayım

Eklentiler

• IMG_9066.webp
    26,8 KB · Görüntüleme: 175
Yumurtalama olmuyor sanırım 32 günde bir oluyorum regl ama bu ay yumurtalama olmuyor

Eklentiler

• 1000016977.webp
    49,2 KB · Görüntüleme: 156
Kızlar merhaba ovulasyon testi yaptım üstteki bunsabah diğeri az önce polikistik var ve salı günü doktora gittğimde yumurtam 12 mm olduğunu söyledi sizce bu pik gerçekten doğru mudur yani şuan yumurtluyor muyum lütfen cevap yazarsanız çok mutlu olurum 1 yıldır istiyoruz çocuk

Eklentiler

• image.webp
    144,9 KB · Görüntüleme: 175
Evet canım yumurtlama günün bugün 24-36 saat içinde olur bugünü yarını değerlendir tekrar silikleşince çatlamış olur o günüde değerlendir

Teşekkür ederim bugün değerlendirecğim ama yarın çalışıyorum pazartesi sabah da deneyeceğim şansımı inşallah tutar bu defa ya yoksa tek çare rahim filmi çekmek kalacak bu defa

Teşekkür ederim bugün değerlendirecğim ama yarın çalışıyorum pazartesi sabah da deneyeceğim şansımı inşallah tutar bu defa ya yoksa tek çare rahim filmi çekmek kalacak bu defa
İnşallah canım sperm 3-5 gün canlı kalıyor diyorlar zaten bende bu ay ovulasyon takibiyle denedim ama gebelik testinde pozitif göremedim olacak gibiyim inşallah senin tutar

İnşallah olur ama umudunu kaybetme bir dahaki ay tekrar denersin benim yumurtlama oldu ama bu ay tutmadı sanırım kısmet birazda
İlk defa pik görmedim yumurta geliştirici ilac kullanmama rağmen demekki olmayınca olmuyormuş bende artık test falan almam doktor bana adetin onuncu gününden itibaren gün aşırı ilişki yaşamam gerek dedi amh yuksek diye yumurtlamam belli olmuyormuş önümüzdeki ay öyle denerim gerçi daha bat 15 Ekim bu ay istemeden de olsa gün aşırı ilişki oldu bu son bir haftadır

Evet canım benim de üç gün koyuydu bugün hemen silikleşti benim de yumurtalamam geç oluyormuş onu öğrenmiş oldum adete 8 gün kala kıpkırmızı oldu ondan önce yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…