Daha öncekiler pik değil de en son yaptığın pik olmuş gibi yumurtlaman geç de olmuş olabilir gebelik olsa bile bu kadar kısa sürede belli olmaz benimde birkaç gündür çok koyu olmasa da koyu çıkıyor adetime 2 gün kaldı tabi programa güvenme yanıltır seni
Canım çizginin diğer çizgi kadar en az koyu olması gerekiyor bak sana atayımDiğer görselde gösterdiğim bugün yaptığım bı tık silik hepsi öyleydi kalınca işte daha koyu oluyo ona göre mi hareket edecez yoksa ilk 10 dakika içindekine mi
Anladım canım işte dedim kaldıkça rengi daha koyu oluyo diğer çizgiye daha yakın renk oluyoCanım çizginin diğer çizgi kadar en az koyu olması gerekiyor bak sana atayım
Teşekkürler canımİlk beş dakika içerisinde en son attığım koyuluğa ulaşması gerekiyor
Geç yumurtlama olabilir bazende o ay hiç yumurtlama olmuyormuş araştırmalarıma göre tabi buYumurtalama olmuyor sanırım 32 günde bir oluyorum regl ama bu ay yumurtalama olmuyor
Evet canım yumurtlama günün bugün 24-36 saat içinde olur bugünü yarını değerlendir tekrar silikleşince çatlamış olur o günüde değerlendirKızlar merhaba ovulasyon testi yaptım üstteki bunsabah diğeri az önce polikistik var ve salı günü doktora gittğimde yumurtam 12 mm olduğunu söyledi sizce bu pik gerçekten doğru mudur yani şuan yumurtluyor muyum lütfen cevap yazarsanız çok mutlu olurum 1 yıldır istiyoruz çocuk
İnşallah canım sperm 3-5 gün canlı kalıyor diyorlar zaten bende bu ay ovulasyon takibiyle denedim ama gebelik testinde pozitif göremedim olacak gibiyim inşallah senin tutarTeşekkür ederim bugün değerlendirecğim ama yarın çalışıyorum pazartesi sabah da deneyeceğim şansımı inşallah tutar bu defa ya yoksa tek çare rahim filmi çekmek kalacak bu defa
Galiba olmicak yumurtlamaGeç yumurtlama olabilir bazende o ay hiç yumurtlama olmuyormuş araştırmalarıma göre tabi bu
Çatlamadan 14 gün sonra regl olursunİnşallah reglime de az kaldı 15 ekim regl tarihim çok sınırlı sürem var
İnşallah olur ama umudunu kaybetme bir dahaki ay tekrar denersin benim yumurtlama oldu ama bu ay tutmadı sanırım kısmet birazdaGaliba olmicak yumurtlama
İlk defa pik görmedim yumurta geliştirici ilac kullanmama rağmen demekki olmayınca olmuyormuş bende artık test falan almam doktor bana adetin onuncu gününden itibaren gün aşırı ilişki yaşamam gerek dedi amh yuksek diye yumurtlamam belli olmuyormuş önümüzdeki ay öyle denerim gerçi daha bat 15 Ekim bu ay istemeden de olsa gün aşırı ilişki oldu bu son bir haftadırİnşallah olur ama umudunu kaybetme bir dahaki ay tekrar denersin benim yumurtlama oldu ama bu ay tutmadı sanırım kısmet birazda
3 günü değerlendir canım tam günündesin testi yapmaya devam etBugün ikinci yapışık her yapılımda koyulaşıyor ya değerlendireyim mi hamilelik mi pik mi bilemedim kızlar ben adete 8 gün kaldı
Evet canım benim de üç gün koyuydu bugün hemen silikleşti benim de yumurtalamam geç oluyormuş onu öğrenmiş oldum adete 8 gün kala kıpkırmızı oldu ondan önce yokKızlar merhaba ovulasyon testi yaptım üstteki bunsabah diğeri az önce polikistik var ve salı günü doktora gittğimde yumurtam 12 mm olduğunu söyledi sizce bu pik gerçekten doğru mudur yani şuan yumurtluyor muyum lütfen cevap yazarsanız çok mutlu olurum 1 yıldır istiyoruz çocuk
Yok işte benim öyle olmuyor gününde olur bazen çatlama olmadan da regl olduğum zamanlar oluyor doktor bana sen yumurtlamadan kanıyorsun demiştiÇatlamadan 14 gün sonra regl olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?