Acaba ikinci kez mi yumurtlama oluyor. Hamileyken ovü testi pozitif çıkanları duyduk burda ama bilemedim şimdi9 Aralık ama adetim düzensizdi kürtajdan sonra beni yoran durum doktor bana 23 Aralık'ta ulturason ile yumurtlama olmuş dedi ama ben 24 25 26 Aralık pik görüyorum
Hamilelik için çok erken adete yakın olsaydı derdim ama doktor vajinal baktı adetin 15.gunu artık dedi adeti beklicez hamile olabilirsin de neden halen pik bu testi de şimdi yaptımAcaba ikinci kez mi yumurtlama oluyor. Hamileyken ovü testi pozitif çıkanları duyduk burda ama bilemedim şimdi
Bi tık silikleşmiş test çizgisiHamilelik için çok erken adete yakın olsaydı derdim ama doktor vajinal baktı adetin 15.gunu artık dedi adeti beklicez hamile olabilirsin de neden halen pik bu testi de şimdi yaptım
Adetime 12 gün varAcaba ikinci kez mi yumurtlama oluyor. Hamileyken ovü testi pozitif çıkanları duyduk burda ama bilemedim şimdi
Ooo baya varmış . Diğer yaptıklarınız düne mi ait pik olanlarAdetime 12 gün var
Değerlendirdim canım ben 3 aylık hamileyken bebeklerimi kaybettim hiç aklımda yokken hamile kaldım sonra ben istiyorum olmuyorTest çizgisi hafif silikte olsa artık olmuştur çatlama. Değerlendirdiniz mi bu günleri . Gerçekten her ay denemek aynı şeyleri aynı stres can sıkıcı bir durum
Haklısın ama elde olmuyor stresten uzak durmak düşünmemekAkıntı biraz vücut ısısında yükselme karında hafif batma gibi belirtileri oluyor. Sperm daha uzun süre yaşıyor kadın vücudunda illa ki denk gelirler bence çok stres yapmayın stres hormonu salgılanmasın engelliyor
Onları görmedim ama çok özlüyorum belki saçmalıyorum ama his beni anne yaptı galibamelekler
Mutlaka izi olacak . Sınanıyoruz imtihan oluyoruz sanırım. En güzel günlerin bekliyordur seni daha dur bakalımOnları görmedim ama çok özlüyorum belki saçmalıyorum ama his beni anne yaptı galiba
Hepimiz için öyle olsun çok dua ediyorum isteyen bekleyen herkese isim isim edemesemde genel ediyorum kabul olur inşallahMutlaka izi olacak . Sınanıyoruz imtihan oluyoruz sanırım. En güzel günlerin bekliyordur seni daha dur bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?