- Emoji Skoru
- 14
- Puanlar
- 3
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşbuldum canım memnun oldum tanıştığımızaBurası farklı bir dünya okudukça neler varmış diosun güzel bir yer hoş geldin o zaman![]()
Asker Suriye’den yeni geldiAsker polis mi?
Anladım canım zor senin durumda Allah yardımcın olsunAsker Suriye’den yeni geldi
Amin canımAnladım canım zor senin durumda Allah yardımcın olsun![]()
Bence sen kaç işlerine odaklan konuşuruz yineAmin canım![]()
Ahahah evet de kıyamıyorum uyandırmaya. Giderim birazdanBence sen kaç işlerine odaklan konuşuruz yine![]()
Oda istiyor ise birşey olmazAhahah evet de kıyamıyorum uyandırmaya. Giderim birazdan
Benden çok istiyorOda istiyor ise birşey olmaz
Ooo çok iyi güle oynaya kalkar uykusundan işin kolay kiy birşey olmazBenden çok istiyor
İyi geceler tşk ederim hoş sohbetin için güzel haberle tekrar konuşur inşallahİyi geceler canım stres yapma iyi beslen dinlenmene bak görüşmek dileğiyle![]()
3.test pik 4. Hafif silik. Catlamıs ama lh henüz cok dusmemiş baska olgun yumurta da olablr ondandır. Ayrıca bir sonraki gonderde paylastgnz pik durumu asla degl c daha koyu t silik9 Aralık ama adetim düzensizdi kürtajdan sonra beni yoran durum doktor bana 23 Aralık'ta ulturason ile yumurtlama olmuş dedi ama ben 24 25 26 Aralık pik görüyorum
O zaman artık beklemek lazım bati bana tuhaf gelen doktor çatlama olmuş dedi sonrası lh pik gördüm ondan aşırı tereddüt ettim3.test pik 4. Hafif silik. Catlamıs ama lh henüz cok dusmemiş baska olgun yumurta da olablr ondandır. Ayrıca bir sonraki gonderde paylastgnz pik durumu asla degl c daha koyu t silik
Ben de yaşadım bunu hamıle kalmaya calsrken Mart ayında ustelk t hıc koyu olmadan catladı dedi ilişkige takıbi bırakmadım 5O zaman artık beklemek lazım bati bana tuhaf gelen doktor çatlama olmuş dedi sonrası lh pik gördüm ondan aşırı tereddüt ettim
Normalde hep silik çıkar benimki bu köyü geldi ama siz deyince tekrar kalkıp baktım eve şuan daha belirgin silik klomen kullandım bu genelde geç döllenme olurdu klomen ile tam zamanında oldu bakalım dediğiniz gibi aslında yazildiysa olacak inşallahBen de yaşadım bunu hamıle kalmaya calsrken Mart ayında ustelk t hıc koyu olmadan catladı dedi ilişkige takıbi bırakmadım 5
Gun snra pik olmstu. İlk yumurtlama ya göre adet gelor dedi Dr ama gelen giden olmadı HCG 3.3 ckmıstı 2. Çatlamaya göre de adet geldi. Yanı drlar bazen yanılablr. Kafanıza takmayın olafak olan olacak ve Allah yazdıysa inşallah tutmuştur fakat bariz silik son yaptıgınız asla pik degl ona nasl pik dednz
İnşallah olur ama içiniz rahat olacaksa ilişki devam eden 2 gun daha. Rabbim hayırlı evlat nasip etsin kolaylıklaNormalde hep silik çıkar benimki bu köyü geldi ama siz deyince tekrar kalkıp baktım eve şuan daha belirgin silik klomen kullandım bu genelde geç döllenme olurdu klomen ile tam zamanında oldu bakalım dediğiniz gibi aslında yazildiysa olacak inşallah
Dün oldu artık zaten bugünde canlı kalma süresi muhabbeti bence olmuşsa olur artık aminn canım sagolasn isteyen herkese Rabbim nasip etsinİnşallah olur ama içiniz rahat olacaksa ilişki devam eden 2 gun daha. Rabbim hayırlı evlat nasip etsin kolaylıkla![]()