Ne zaman başlanmalı test yapmaya şuan reglim bittiği gibimi başlamalıyım?Ovula test kullandım ınternnete uygun fıyata hemde.. çift çizgiyi görünce 24 saat ıcınde yumurtlarsın sen o hafta gün aşırı ilişki yaşa
ada çayı ne için acaba hiç duymadım daha önceeRegl bittikten 3-4 gun sonra baslayabilirsin.bu arada adacayi ic ama
iyi yapmışsın... genelde iki günde bir ilişki önerilir ama özellikle ovulasyon günlerinde hergün ilişki gebelik şansını baya arttırıyorBen gg den labaquik aldim 20 ovi testi 6 gebelik testi 20 tl ye koyu cift cizgiyi 2 gun ust uste gordum ve 3. Gun siliklesti bu ucgunu ust uste degerlendirdim ve 11. Gun kan degerim 35.8 cikti insallah sizlerede yol gosterir
Evet cnm esinizde bi sikinti yoksa sansi artiriyo 3 gun ustuste denemek riske atmamis oluyosun. Ama yinede esinize balli muzlu sut pekmez falan yedirin iliskiden once turk kahvesiiyi yapmışsın... genelde iki günde bir ilişki önerilir ama özellikle ovulasyon günlerinde hergün ilişki gebelik şansını baya arttırıyor
keçiboynuzlu türk kahvesi veriyorum bende :)Evet cnm esinizde bi sikinti yoksa sansi artiriyo 3 gun ustuste denemek riske atmamis oluyosun. Ama yinede esinize balli muzlu sut pekmez falan yedirin iliskiden once turk kahvesi
Rabbim hayirli evlat versin insallah saglikli bebislerkeçiboynuzlu türk kahvesi veriyorum bende :)
amin sağolasınRabbim hayirli evlat versin insallah saglikli bebisler
Türk kahvesi ne işe yarıyor canım hiç duymamıştım onu?keçiboynuzlu türk kahvesi veriyorum bende :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?