ovulasyon testi

Bu arada her gun,gunde 2 tane falan adacayi iciyorum.Hamile kalmayi kolaylastirdigini duydum.ama yumurtlama donemine yaklastiginda icmeyi birakacakmissin cunku dusuk yapmaya neden oluyormus.

Hadi yaa şimdi daha da rahatladım:) ya test doğru sonuç vermiyor vs şeklinde yorumlar okudum. Adaçayını da o zaman teste başladığımız vakitler bırakmak lazım?

Evet aynen oyle.simdi ben 24unde sen 23unde regl olmussun.ortalama 5 gun surse 29 u civari bitiyor.3unde falan baslamak lazim teste.evet 3une kadar gunde 2 fincan adacayi icelim :) gerci ben yarin annemin yanina gidicem.orada duzenli olarak uygulayabilir miyim bilmiyorum.bu arada nerede yasiyosun?

Aynen beraber takip edelim merak ettiklerimizi paylaşalım:) adaçayımızı da beraber içelim :) ben ist dayım sen?

Ben de istanbuldayim :) evet takip edelim bakalim.insallah cok ugrastirmaz ikimizi de ve isteyen herkesi de :)

Aminnn inşallah :) bu arada folik asit kullanıyorum ben sende kullanıyor musun?

Yok kullanmiyorum aldim ama kullanmadim :) kullanmaya baslayayim bari ben de ailemin yanindan dondukten sonra.2 ay oncesinden falan kullanmak lazimmis ama ben kontrol amacli doktora gittigimde sordum istersen kullan dedi.cok gerekli gibi konusmadi nedense

Evet şart değil ama yinede en başından eksik kalmasın bişeyleri bebişlerimizin:) kullanmakta yarar var bence sende başla bir an önce. Teste başlayınca da haberleşelim canım özelden de yazabilirsin

Ben daha yeni yazmaya basladim buraya.merak ettigim seyler olunca okuyodum ama uyeligim yoktu yeni uye oldum ozelden de yazarim tabi.haberleselim mutlaka.ben de donunce kullanmaya baslayayim

Aynen bende yeni üye oldum. O zaman görüşmek üzere diyelim hayırlısı olsun canım iyi geceler

Ovula test kullandım ınternnete uygun fıyata hemde.. çift çizgiyi görünce 24 saat ıcınde yumurtlarsın sen o hafta gün aşırı ilişki yaşa
Ne zaman başlanmalı test yapmaya şuan reglim bittiği gibimi başlamalıyım?

Hamile kalmayi kolaylastiriyormus.hazirliyormus.bir bak internetten yaziyor

Ben gg den labaquik aldim 20 ovi testi 6 gebelik testi 20 tl ye koyu cift cizgiyi 2 gun ust uste gordum ve 3. Gun siliklesti bu ucgunu ust uste degerlendirdim ve 11. Gun kan degerim 35.8 cikti insallah sizlerede yol gosterir
iyi yapmışsın... genelde iki günde bir ilişki önerilir ama özellikle ovulasyon günlerinde hergün ilişki gebelik şansını baya arttırıyor

iyi yapmışsın... genelde iki günde bir ilişki önerilir ama özellikle ovulasyon günlerinde hergün ilişki gebelik şansını baya arttırıyor
Evet cnm esinizde bi sikinti yoksa sansi artiriyo 3 gun ustuste denemek riske atmamis oluyosun. Ama yinede esinize balli muzlu sut pekmez falan yedirin iliskiden once turk kahvesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…