ovulasyon testi

Ben gg den labaquik aldim 20 ovi testi 6 gebelik testi 20 tl ye koyu cift cizgiyi 2 gun ust uste gordum ve 3. Gun siliklesti bu ucgunu ust uste degerlendirdim ve 11. Gun kan degerim 35.8 cikti insallah sizlerede yol gosterir
gg neresi tam söylermisiniz bende aynısından almak istiyorum

Hadi yaa şimdi daha da rahatladım:) ya test doğru sonuç vermiyor vs şeklinde yorumlar okudum. Adaçayını da o zaman teste başladığımız vakitler bırakmak lazım?
canım bu laboquick testini hangi siteden nekadara aldınız bende almak istiyorum

kızlarr bende ovulasyon testi siparişi verdim n.11 den 20 liraya inşlh takibi güzelce yapıp bebişlerimize kavuşuruz

kızlarr bende ovulasyon testi siparişi verdim n.11 den 20 liraya inşlh takibi güzelce yapıp bebişlerimize kavuşuruz
canim ben gg den aldim 20 ovi test arti 6 ultra gebelik testi 39 tl idi sanirim ve ilk denememde ise yaradi insallah sizlerde fayda gorursunuz hayirlisiyla

Gitti gidiyor dan canim kesinlikle tavsiye ederim
canım az önce aldım n.11 den 20 ovulasyon+6adet gebelik testi 19.90 inşşlh hemen gelir bugün adetimin 7.günüydü tahmini ovulasyon tarihim 10 mart bu ay hesaplamamaya karar vermiştim ancak yine dayanamadım ilk defa kullanacağım ovulasyon testini nasıl kullanılıyor cnm bilgi verirmisin

adetimin 12. Gunu basladim ben dongum 30 gundu ama erken başladım nolur ne olmaz diye sabah kalkinca 7 - 8 gibi falan cisini yap canim ve 11 e kadar bise icme kahvaltimida oyle ayarlamistim 4 damla kadar damlat 2 ci cizgi koyulasana kadar devam et. Benim 15 ve 16. Gun koyulasmisti 17. Gun silikti bu 3 gunu arka arkaya degerlendirdik insallah sende yakalarsin bi sorun olursa sorabilirisin ben buralardayim hep. Rabbim gonlune göre versin

benim adet döngüm 26 gün ben ne zaman başlayayım ozaman testler 3 güne gelir inşlh yarın adetimin 8.günü günde bir defa mı yapayım canım

Ben gg den labaquik aldim 20 ovi testi 6 gebelik testi 20 tl ye koyu cift cizgiyi 2 gun ust uste gordum ve 3. Gun siliklesti bu ucgunu ust uste degerlendirdim ve 11. Gun kan degerim 35.8 cikti insallah sizlerede yol gosterir
11. gun derken? beklenen adetten sonraki 11. gün mü?

Ovulasyondan sonraki 11. Gun canim adetime daha vardi ogrendigimde. Idrarda ogrendigimde bile adete 8 9 gun vardi erken ogrendim yani
idrar testinde nasıl bu kadar erken çıktı ki ya bazen adet gecikince bile çıkmıyor sizin hormonunuz erken salgılandı sanırım

idrar testinde nasıl bu kadar erken çıktı ki ya bazen adet gecikince bile çıkmıyor sizin hormonunuz erken salgılandı sanırım
Olabilir cnm ama yumurtanin catladigi gunden emin olunca testi yaptim 2 3 saat sonra cikti onceleri cizgi sonra bu sure kisaldi. Adete tam 5 gun kala 2 dk da cikti cizgi. Ogun kandada 35.8 cikti beta hcg

Canm tebrikler hayrlis olsn bebisin bisi sorcanm iliskiden snra hemen kalktin mi yoksa bi sure yattn mi ben en az bi saat yatiyorm da.

Canm tebrikler hayrlis olsn bebisin bisi sorcanm iliskiden snra hemen kalktin mi yoksa bi sure yattn mi ben en az bi saat yatiyorm da.
Sagol cnm darisi sana inşallah. 3 gun arka arkaya denemistik 3. Gun hemen kalktim ama icimden bi ses o gun tuttu diyo :)) gerci yatmani tavsiye ederim bel altina yastik koyarak

Sagol cnm darisi sana inşallah. 3 gun arka arkaya denemistik 3. Gun hemen kalktim ama icimden bi ses o gun tuttu diyo :)) gerci yatmani tavsiye ederim bel altina yastik koyarak

Aminn ins canm ya bakalim bu hafta bebek gunlerndeiz yumurtlama gunlerim ins tutar hergun denicez bizde . Iki saat bile yattigm oluo valla spermlerin yolcugu 30 yada 60 dk sürüyormus. Kismet iste ne guzel nasip olmus sana darisi tum bekleyenlere bizlere..

Rabbim sanada nasip etsin insallah cnm ins hayirli haberlerini aliriz

arkadaşlar gg den ovu testi acağım eğer 3 gün sonra adet olursam inşallah olmam. sizler hangi marka ovu testi önerirsiniz birde güvenilir bir satıcı önerebilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…