ovulasyon testi

laboquick aldım ben canım gittigidiyordan .. bende ilk kez yapıcam ovulasyon takibi 20 ovulasyon+6 gebelik 20 lira bence gayet uygun. bide adet bittikten 5 gün sonra mı başlasam bilemedim

merhaba arkadaşlar bişey sorucam bende dört günlük izne ayrıldım yalnız. pazar günü döndüğümde ovulasyon testi yaptım çift çizgi çıktı o gün gece değerlendirdik.pazartesi tekrar yaptım tek çizgi çıktı acaba etkili olmusmudur.

aynı şey benimde başıma geldi... pazar günü çift çizgiydi, pazartesi silikti ikinci çizgi, bugünde ikinci çizgi yok... değerlendirdik ama ne bileyim bu böyle hemen kaybolan bişey mi

aynı şey benimde başıma geldi... pazar günü çift çizgiydi, pazartesi silikti ikinci çizgi, bugünde ikinci çizgi yok... değerlendirdik ama ne bileyim bu böyle hemen kaybolan bişey mi
canm bisi sorucam degerlendirme kismini ne zman yaptiniz cift cizgiden sonra ... tebrik ederim cnm bu arada

s_ana_ne teşekkür ederimtatlımmm darısı başına... Çift çizgiyi gördüğüm gün ve sonraki 3günü değerlendirdik.. Tabii hangi gün tuttu Allah bilir

yapmaya devam et cnm benmde 8. gunumde boyleydi 10 . gun esit cift cizgiyi yakaldim

Kızlar adeti düzensiz olan biri olarak bu testi kullanmaya adetimin kaçıncı gününde baslamaliyim sizce ilaç kullanmadan adet olamıyorum bir paketi kullanırım hı çift çizgi olmazsa diye bir endisem var

Bence adetin bittigi gibi baslamalisin.isini garantiye al derim ben eger duzensizse

Hic cift cizgi cikmazsa yumurtlamiyorsun demektir.doktora danismalisin.ama hemen ilk ayda olmazsa da 1kac ay dene.

Hic cift cizgi cikmazsa yumurtlamiyorsun demektir.doktora danismalisin.ama hemen ilk ayda olmazsa da 1kac ay dene.
Yumurtalamaya destekleyici glifor diye bir ilaç verdi onu kullanıyorum bakalım ne olacak ilk defa kullanacagim teşekkür ederim

Kızlar ovulasyon testini iki çizgi koyuyken mi degerlendirmek gerekiyor yoksa iki çizgiden sonra siliklesince mi değerlendirmek gerekir

Kızlar ovulasyon testini iki çizgi koyuyken mi degerlendirmek gerekiyor yoksa iki çizgiden sonra siliklesince mi değerlendirmek gerekir
koyuluğu yakalayınca denemek lazım. ama koyulaşma bittiğinde yumurta 24 saat yaşadığı için döllenme şansı daha fazla.

Kizlar öğlen 3te yapmıştım sonra akşam 10 da yaptım silik çıktı. Hemde bu sefer 2 saat su içmedim. şimdi çatlamış mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…