yani hamilelik olabilirmi?adetime 15 gün var daha düzenli olursa tabi.Canim hapları biraktiktan sonra normale dönse yumurtlama bu kadar geçe kalmazdı diye tahmin ediyrm.
Reglinize 15 gün varsa bu aralar yumurtlama zamanınız zatenyani hamilelik olabilirmi?adetime 15 gün var daha düzenli olursa tabi.
öyle ama ovulasyon testinde tek çizgi çıkıyor neredeyse ikinci çizgi silikReglinize 15 gün varsa bu aralar yumurtlama zamanınız zaten
hapı ocakta bıraktım daha çok yeni :) marta kadar adet olmadım iğneyle adet oldum.doktor 6 ay deneyin ondan sonra tedavi için bakarız dedi yumurtalıklarda sorun yokmuş.Canim hapları biraktiktan sonra normale dönse yumurtlama bu kadar geçe kalmazdı diye tahmin ediyrm.
Bu ovulasyon testini nasıl uygulayacağımı ayrıntılı anlatır mısın?adetim bitti sayılır.testi sipariş ettim.ne zaman uygulamaya başlayayım testi?sabah aç karnına mı yapılır bu test?28-29 günde bir adet oluyorum .Reglinize 15 gün varsa bu aralar yumurtlama zamanınız zaten
Her gün aynı saatte 4 saat öncesinden sıvı alımını azaltmış ve idrara sıkışık olarak yapıyorsun testi. Sabah 10 ile akşam 8 arası ideal saatler. Ben hep öğlen 1-1buçuk arası yapmıştım. Erken yumurtlama ihtimaline karşı, eğer yeterli sayıda aldısan hergün yapabilirsin. 2 çizgi aynı koyulukta ya da birbirine yakın olduğunda yumurta çatlamaya hazır demek. Günaşırı çalışmalara başlayın. Tam koyuluk sonrası silikleştiği gün yumurta çatlamış oluyor, o günü mutlaka değerlendirin. 24-36 saat en fazla yumurta yaşıyor. Öncesinden de gün aşırı değerlendireceğin için içerde sperm oluyor ve şansın daha da artıyor. Hayırlısı olsun.Bu ovulasyon testini nasıl uygulayacağımı ayrıntılı anlatır mısın?adetim bitti sayılır.testi sipariş ettim.ne zaman uygulamaya başlayayım testi?sabah aç karnına mı yapılır bu test?28-29 günde bir adet oluyorum .ilk defa uygulayacağım bu testi.
Ayy çok sağol canımmm.Her gün aynı saatte 4 saat öncesinden sıvı alımını azaltmış ve idrara sıkışık olarak yapıyorsun testi. Sabah 10 ile akşam 8 arası ideal saatler. Ben hep öğlen 1-1buçuk arası yapmıştım. Erken yumurtlama ihtimaline karşı, eğer yeterli sayıda aldısan hergün yapabilirsin. 2 çizgi aynı koyulukta ya da birbirine yakın olduğunda yumurta çatlamaya hazır demek. Günaşırı çalışmalara başlayın. Tam koyuluk sonrası silikleştiği gün yumurta çatlamış oluyor, o günü mutlaka değerlendirin. 24-36 saat en fazla yumurta yaşıyor. Öncesinden de gün aşırı değerlendireceğin için içerde sperm oluyor ve şansın daha da artıyor. Hayırlısı olsun.
İlk idrar yanlış sonuç veriyor canım, sağlıklı olmuyor. Gelir gelmez başlayabilirsin. Sıvı alımını hiç yapma demiyor zaten sabah kahvaltını yap sonrasında 1 belki 2 bardak su tüket. Öğlen yemeğinden önce de testini yaparsınAyy çok sağol canımmm.
sabah ilk idrara çıkıştan sonra yapsam ilkini olur mu?4 saat az sıvı almak zorlayacak beni.Sırf bu yüzden oruç bile tutamıyorum. Siparişim yarın gelir sanırım.ne zaman başlayayım?6.gün oluyor bugün adetimin.bitti yani.28-29 gunde bir adet oluyorum.çok teşekkür ederim canım
Haa öyle mi..tamam canım.çok heyecanlıyım.bu ay olur inşallahİlk idrar yanlış sonuç veriyor canım, sağlıklı olmuyor. Gelir gelmez başlayabilirsin. Sıvı alımını hiç yapma demiyor zaten sabah kahvaltını yap sonrasında 1 belki 2 bardak su tüket. Öğlen yemeğinden önce de testini yaparsın
İnşallah en kısa zamanda sen de hamiş olursunHaa öyle mi..tamam canım.çok heyecanlıyım.bu ay olur inşallah
Ayy öyle miiiİnşallah en kısa zamanda sen de hamiş olursunAynı saatlerde yapmayı unutma sakın. Koyuluğu ancak o şekilde anlayabilirsin.
Merhaba canım. Ben de bugün ilk denememi yaptım.senin 2.çizgiler baya koyu benimkine oranla.pek bilmiyorum ama sanırım yumurtlama olmuş.Gunaydin arkadaslar, yorumlariniza ihtiyacim var. 4 aydır bebk ıstıyoruz. Gorunen bir sorun yok stresli olmamın dısında. Bu ay ovu test ile deniyim dedim ilk defa. 12.gun basladım yapmaya, dongum 29 gun. Resimdeki testlere gore 14. gun mu yumurtlamıs oluyorum yanı 3 numarada. 1,3,4 gunler ılıskı oldu. Hayırlısı bakalım tutacak mı.. Allah isteyen herkese nasip etsin insallah.Eki Görüntüle 1563443
Sonraki 24-36 saat içinde diye biliyorumhadii hayirlisi bakalim sonuclar ne oalcak, aslinda benim 5. test gunu yumurtlama gunum dongume gore ama 3. test gunum en koyu, o gun mu yumurtlamıs oluyorum yoksa sonraki 24-36 saat icinde mi yumurtlama oluyor. onu anlamadim iste
Alıntılayarak msj yaz canım.ins olur da 2015 mart anneleri topigine dahil oluruz belki kimbilir :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?