Testi ne zaman yaptn canm? Adet dongün kaç gün?merhabalar ovulasyon testi aldım içinde yazılana göre uyguladım ama bilen varsa yardımcı olabilirmi ? 8 martta adet oldum iğneyle adetim gecikmişti.2 kere test yaptım tek çizgi koyu diğeri çok hafif çıktı.yumurtlama olmuyor sanırım.test için geç mi kaldım acaba?yada geçmi yumurtlayacağım?
adetim normalde 25ti ama doğum kontrol ilacını bırakınca adet olmadım bu ay 8inde iğneyle adet oldum önümüzdeki ayı bilemiyorum.testi 2-3 gündür yapıyorum.Testi ne zaman yaptn canm? Adet dongün kaç gün?
Canim hapları biraktiktan sonra normale dönse yumurtlama bu kadar geçe kalmazdı diye tahmin ediyrm.adet olcakmışım gibi ağrım ve kasılmalar var adetimede var daha hamilelik olabilirmi?pek yormak istemiyorum ama
Sen cift ciGiyi yakaladinmi merak ettimCanim hapları biraktiktan sonra normale dönse yumurtlama bu kadar geçe kalmazdı diye tahmin ediyrm.
Evet canim .Sen cift ciGiyi yakaladinmi merak ettim
Super :) uzuluyordun goremedim diye kacinci gunde cift cizgi yakaladin ? Bay a kac gun var ?Evet canim .
Canim benim gec yumurtlama oldu. 28. Günde yakaladm canım. Adet olmayi bekledgm günde yunurtladm. Bat 30 veya 31 mart gibi olmasi gerekiyr.Super :) uzuluyordun goremedim diye kacinci gunde cift cizgi yakaladin ? Bay a kac gun var ?
Adet duzensizligi varmiydi daha onceCanim benim gec yumurtlama oldu. 28. Günde yakaladm canım. Adet olmayi bekledgm günde yunurtladm. Bat 30 veya 31 mart gibi olmasi gerekiyr.
Yoktu canim evlendikten sonra ikinci ayimda üçüncü ayimda basladi 3 aydir gecikiyorm surekli. Berbat bi durum. Inşallah hamis olurumda gecikmenin sebebi bebek olur.Adet duzensizligi varmiydi daha once
Hadi bakalim insallah cnm benimde bata kaldi 3 gunYoktu canim evlendikten sonra ikinci ayimda üçüncü ayimda basladi 3 aydir gecikiyorm surekli. Berbat bi durum. Inşallah hamis olurumda gecikmenin sebebi bebek olur.
Ovulasyon testi yapsana bakalm koyulasacak mi?Hadi bakalim insallah cnm benimde bata kaldi 3 gun
Yaptim sabah ne koyu ne acikOvulasyon testi yapsana bakalm koyulasacak mi?
Benimde sabahlari koyu oluyr. Bide genelde cok tutunca koyu.oluyr.Yaptim sabah ne koyu ne acikama idrarim koyulasti sanki korkuyorum psikojik olmasindan.ama
Resim varsa yükler misin?Yaptim sabah ne koyu ne acikama idrarim koyulasti sanki korkuyorum psikojik olmasindan.ama
Sabah evden cikmadan yaptim attim valla istedigim koyulukta olmayinca artik kismet kaldi 3 gun dedim yarin yapmiycam artik cok etkileniyorum zaten varysa belli olur yoksada napalim kismet diger aylara ddemekistiyorim acikcasiResim varsa yükler misin?
Simdi yukleyebildim bugun koyulasmis :)Resim varsa yükler misin?
Ay evet canm koyulasmaya baslams sankiii :) yarinda yap aksatma :)Simdi yukleyebildim bugun koyulasmis :)
Yapmammmiii gebeligide inuda birdaha yapacagim :)Ay evet canm koyulasmaya baslams sankiii :) yarinda yap aksatma :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?