Ovulasyon testi

KOKUNNHUZURR

Minik mucizem‍‍‍
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2013
785
420
323
Denizli
Arkadaslar merhaba. Ovulasyon testini denedim hangi gun yumurtam catlamis anlayamadim 29.06 adetimin 14.gun oluyor

Eklentiler

• 20160630_065747-2.webp
    10 KB · Görüntüleme: 99
  • 20160630_065747-1.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 111
Selam canim.
Bu testleri sabah kalktığında hep aynı saatlerde yap.bugün yaptın en son test biraz daha koyu ama dahada koyu olur .5 6 gibi bir tane daha yap sanırım daha koyu olur . biliyorsundur testi yapmadan en az 3 saat sivida alma .Ama bu gibi koyu ya yakın gördüğünde çalışmalara başla .gün aşırı.

Ayri da akıntı hissim varmı
Allah yar ve yardimcin olsun.

29,06 ikinci yaptığın masallah gayet iyi çıkmış Allah denk getirsin canim .

cnm ilk defa kullanyrum saatli yapmak istedim fakat çalıştığım için gece sahura filan kalkınca saatler uymuyor :) akşam 8 de evde olacağım o zmn tekrar yapayım bütün günleri değerlendirdim çünkü bu ay kaçsın istemedim 2 yıldır korunmadım hiç gittikçe özlemim artıyor.
akıntım dün oldu şeffaf gibi ama ilişki olduğu için spermlerin fazlası akıyor ayırt edemedim :)
çok sagol cnm rabbim isteyen herkese yaşatsın

29,06 ikinci yaptığın masallah gayet iyi çıkmış Allah denk getirsin canim .

amin canım benim :)

Canim 2 günde bir yap çalışmaları.adet başlayınca hiç bisi yapamıyorsan bile günde 2 tane kuru incir ye .
Inşallah bu ay muradına erdirsin Allah.

Aynen canim bide böyle denemiş oldun testleri net ten çok fazla çok uygun fiyata alabilirsin .eczanede çok pahalı.
Bak kanıtını hiseetigin zamanlar evelallah daha garanti o günden başla zaten akintidan 1 yada 2 gun sonra test koyulaşıyor .şeffaf su renginde parlak ama şümullü bisi oluyo sonrasi 2 gun sonra kar renginde beyaza dönüyor .
Vücudunu iyi takip et Allah ol dedik den sonra herşey bos gerçi ama biz onlemimizi alalım uygun zamanları kaçırmayalım.

Evet internetten aldım 50 tane hala bitmedi :) çok iyi oluyor kullanması akıntımı takip edeyim canım ama inş gerek kalmaz 13 temmuzda müjdemi veririm :)

Insallah canim benimde 15 inşallah 9 ay bidaha göremeyiz kırmızılar .

7 sene canim olmadı ocak da arisutu harnup pekmezibe başladım eşime .nisanda gebe kaldım ama dusuk oldu basıp değilmiş .
Şimdi devam bu de folik asit alıyoruz her akşam . Hakimizda hayırlı olsun canim yaş da 33

Insallah canim senden de duyarım o müjdeyi.
meraba ben de bu ay ilk defa ovulasyon testi kullandım ama kafam çok karıştı 28 günde bir adet olurum ama testi yapmaya 11.gün başladım koyu iki çizgiydi 12. gün biri silikleşti 14. gün yaptım yine ikisi koyuydu ertesi günlerde ilişki oldu suan adetime 9 gün var dedim tekrar yapayım geçtiği halde baktım yine çift çizgi var bu ne demek acaba

benimde 28 günde adet oluyorum bnm de hala ikinci çizgiyi belirgin bnde anlamadım :) canım

Canim bende 28 günde olurum şükür hiç şaşmaz.
11 12 13 13 15 16 günler yumurtlama testinde iki koyu çizgi gördüklerim.

Kimi ay 11 de kimi ay 12. Günde yani .belki iki yumurtan vardı ikiside çatladı sen değerlendirmeye devam et kuzum .bide bu adet günü yaptığında çift koyu çıkarsa genelde gebe olduğunu gösteriyor.

Hayirlisi olsun canim inşallah gönlüne göre olur. Kırmızıyı gördüğünde hatta sen 10. Günde başla çalışmalara 2 günde bir inşallah yumurta zamanına denk gelir zaten.

Merhaba kizlar adetimin 19.günü yaptigim test pozitif cikti yani bu yumrtlama var demek degil mi?

Eklentiler

• 20160719_175255.webp
    1,7 KB · Görüntüleme: 61
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…