- Konu Sahibi KOKUNNHUZURR
-
Selam canim.
Bu testleri sabah kalktığında hep aynı saatlerde yap.bugün yaptın en son test biraz daha koyu ama dahada koyu olur .5 6 gibi bir tane daha yap sanırım daha koyu olur . biliyorsundur testi yapmadan en az 3 saat sivida alma .Ama bu gibi koyu ya yakın gördüğünde çalışmalara başla .gün aşırı.
Ayri da akıntı hissim varmı
Allah yar ve yardimcin olsun.
29,06 ikinci yaptığın masallah gayet iyi çıkmış Allah denk getirsin canim .
Canim 2 günde bir yap çalışmaları.adet başlayınca hiç bisi yapamıyorsan bile günde 2 tane kuru incir ye .
Inşallah bu ay muradına erdirsin Allah.
Aynen canim bide böyle denemiş oldun testleri net ten çok fazla çok uygun fiyata alabilirsin .eczanede çok pahalı.
Bak kanıtını hiseetigin zamanlar evelallah daha garanti o günden başla zaten akintidan 1 yada 2 gun sonra test koyulaşıyor .şeffaf su renginde parlak ama şümullü bisi oluyo sonrasi 2 gun sonra kar renginde beyaza dönüyor .
Vücudunu iyi takip et Allah ol dedik den sonra herşey bos gerçi ama biz onlemimizi alalım uygun zamanları kaçırmayalım.
inşallah cnm bnm senin kaç senedir olmuyor sorun ne canımInsallah canim benimde 15 inşallah 9 ay bidaha göremeyiz kırmızılar .
7 sene canim olmadı ocak da arisutu harnup pekmezibe başladım eşime .nisanda gebe kaldım ama dusuk oldu basıp değilmiş .
Şimdi devam bu de folik asit alıyoruz her akşam . Hakimizda hayırlı olsun canim yaş da 33
meraba ben de bu ay ilk defa ovulasyon testi kullandım ama kafam çok karıştı 28 günde bir adet olurum ama testi yapmaya 11.gün başladım koyu iki çizgiydi 12. gün biri silikleşti 14. gün yaptım yine ikisi koyuydu ertesi günlerde ilişki oldu suan adetime 9 gün var dedim tekrar yapayım geçtiği halde baktım yine çift çizgi var bu ne demek acabaInsallah canim senden de duyarım o müjdeyi.
meraba ben de bu ay ilk defa ovulasyon testi kullandım ama kafam çok karıştı 28 günde bir adet olurum ama testi yapmaya 11.gün başladım koyu iki çizgiydi 12. gün biri silikleşti 14. gün yaptım yine ikisi koyuydu ertesi günlerde ilişki oldu suan adetime 9 gün var dedim tekrar yapayım geçtiği halde baktım yine çift çizgi var bu ne demek acaba
Ilk defa yapayim dedim kafam karisti cnim zaten stres yapiyor insan:)benimde 28 günde adet oluyorum bnm de hala ikinci çizgiyi belirgin bnde anlamadım :) canım
meraba ben de bu ay ilk defa ovulasyon testi kullandım ama kafam çok karıştı 28 günde bir adet olurum ama testi yapmaya 11.gün başladım koyu iki çizgiydi 12. gün biri silikleşti 14. gün yaptım yine ikisi koyuydu ertesi günlerde ilişki oldu suan adetime 9 gün var dedim tekrar yapayım geçtiği halde baktım yine çift çizgi var bu ne demek acaba
Merhaba kizlar adetimin 19.günü yaptigim test pozitif cikti yani bu yumrtlama var demek degil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?