Ogünden sonra nasıl çıktı testiniz ? Belki testte sıkıntı çıkmıştır veya hormonlar o anda yüksektir. Önemli olan ondan sonra nasıl çıktığı.Merhaba arkadaşlar ben 2-4 aralık adet dönemimdi adetten sonra 10 gün ovulasyon testi yaptım 10 ve 11 gün netti 11 günü akşamı silikleşti ama 12 günü yine çift çizgi çıktı 14 günü silik olmuş ben anlamadm hala neden çift çizgi cıkıo yumurtlama ne zaman olmuş oluyo yardımcı olurmusuunz fotoğrafıda eklyrm
Canım resmî attım herkes 12 günden snra catlamış dio bende 11 sonrası gibi hesap ettim ona göre davrandım büyük ihtimal olmycal:/Ogünden sonra nasıl çıktı testiniz ? Belki testte sıkıntı çıkmıştır veya hormonlar o anda yüksektir. Önemli olan ondan sonra nasıl çıktığı.
Bugün kaçıncı günün ?Canım resmî attım herkes 12 günden snra catlamış dio bende 11 sonrası gibi hesap ettim ona göre davrandım büyük ihtimal olmycal:/
11. gün yumurtlama olmuş ama 12. gün sonra çatlamış, 1 2 gün içinde çatlıyor çünküCanım resmî attım herkes 12 günden snra catlamış dio bende 11 sonrası gibi hesap ettim ona göre davrandım büyük ihtimal olmycal:/
Dün 14 gündü son test o işte bugn 15 gün zaten benm adet 26 gün 12 günde normalde ama 10 günde çok net çift çizgi çıkınca bide ilk defa kullandgm için oldu sandım cnkü test kılavuzunda çift çizgi çıksa birakn test yapmayı yazyrdu ben meraktan devam ettim 11 günde öle oldu 11 gün akşamı yaptm silik oldu 12 biraz daha net oldu 13 yapmadım 14 tam silik oldu bende bu yüzde. Buraya üye oldum sizlerden bilgi alyıö dedim hiç bişy bilmiom cnkü bende bu sefer olacak die sevniodumBugün kaçıncı günün ?
Tamam zaten neden üzülüyosun ki herşey yolunda, o karışıklık olmuş olabilir sonuçta yumurtladın ve çatladı nasipse bebek oluşurDün 14 gündü son test o işte bugn 15 gün zaten benm adet 26 gün 12 günde normalde ama 10 günde çok net çift çizgi çıkınca bide ilk defa kullandgm için oldu sandım cnkü test kılavuzunda çift çizgi çıksa birakn test yapmayı yazyrdu ben meraktan devam ettim 11 günde öle oldu 11 gün akşamı yaptm silik oldu 12 biraz daha net oldu 13 yapmadım 14 tam silik oldu bende bu yüzde. Buraya üye oldum sizlerden bilgi alyıö dedim hiç bişy bilmiom cnkü bende bu sefer olacak die sevniodum
Ben işte 10 11 12 gün temas yaşdm olmuo bu demkiTamam zaten neden üzülüyosun ki herşey yolunda, o karışıklık olmuş olabilir sonuçta yumurtladın ve çatladı nasipse bebek oluşur
Amin canım teşekkür ederim. Sen tam zamanında ilişkiye girmişsin önemli günlerde yani hiç merak etme aklına şüphe getirme herşey normal, sadece nasipse bebek oluşacakBen işte 10 11 12 gün temas yaşdm olmuo bu demkibuarada ne kadar iyi biriniz beni tenkit edersnz cevap vermeniz beni çok mutlu etti inşallah sizinde herşey gönlünüzce olur
Amin inşalhh hepimizin hayrına ve gönlüne göre versin rabbimAmin canım teşekkür ederim. Sen tam zamanında ilişkiye girmişsin önemli günlerde yani hiç merak etme aklına şüphe getirme herşey normal, sadece nasipse bebek oluşacak
Sizin bariz ovulasyon :)merhaba :) sizler ne durumdasiniz? bu simdi ovulasyon oliyor degil mi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?