Ovulasyon testi

Kizlar bu ovulasyon testi keske gebelik olsaydi canim.
insallah oda bigun olcak cnm rabbim yapilan dualari geri cevirmez. ilk cizgi cikio ya ardindn ikinci cizgide koyu cikmasi lazm ama dedigim gibi 2 gunde 1 esinle birlikte olun. hergun degil cnku erkegin sperm toplamasi gerekio. bu testide hergun yap.

Ben 15 gun beklicem gebelik testi icin yumurtlamayi degerlendirdik.insallah tutmustur bol bol dua
bnde tum koyu cizgilerde birlikte oldum normalde bugun adet gunum ama duzensiz bir adetm oldugu icin nabcami bilmiom gecen ay 35.gun oldum 1 hafta daha beklicem. sizler icn dua ediyorumm.rabbim isteyen herkese en yakn zamanda hayrli saqlikli ewlat nasb etsn

test yaptim adetm gecikti. erkn gebelik test olanlardan . ne yazikki negatf buayda tutmadi

insallah kizlar. gunde 2 kez deniyemioz esimde sperm azligida var. iki gunde bir denedk hep. uzuldm tabiki ama sonra dedim demekki kismet degilms ins bidahaki ay

Kizlar 12 gunum ovulasyon testim

Eklentiler

• 20170303_111257.webp
    20170303_111257.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 45
merhaba kizlar,
normalde 4 mart yumurtlama günüm.28 28 günde 1 adet oluyorum.28 Şubatta eşimle denememiz oldu daha sonra ayarlayamadık.Bu ay geçti diye ben ovulasyon testi yapmadım.5 martta eşimle tekrar denememiz oldu.Sonra hadi bi bakayım dedim 3 gündür ovulasyon testi yapıyorum üst üste 3 gündür de T çizgisi kopkoyu çıkıyor C daha silik çıkıyor ona göre ama o da silik değil yani.Bugün sabah uyandım pembe renkli kanamam var hafif bir şekilde.Kasık ağrım ve midem bulantım var.
Size sormak istediğim ben daha yumurtlamadım mı acaba.Yorum yapacak arkadaşlara ihtiyacım var.Bu arada prolaktin hormonum 47 çıktı.Dostinex kullanıyorum haftada 2 gün.

Back
X