Canım 3. Günden sonra başlayabilirsinCevaplayacak.olanyokmu
Adet sonrası hemen yumurtlama olmaz diyo doktorlar neye göre öyle diyolar takmışlar bi 2 döngü arasıdır diyeCanım 3. Günden sonra başlayabilirsin
Öyle birşey yok herkesin farklıdır mesela ben adet bitiminin 4. Günü yumurtladığımı bilirim ve kızıma öyle hamile kalmıştımAdet sonrası hemen yumurtlama olmaz diyo doktorlar neye göre öyle diyolar takmışlar bi 2 döngü arasıdır diye
Ben laboquick sayesinde hamile kaldim Allahin izniyle. T cizgisi C cizgisinden koyu olunca yumurtlama demek degerlendireceksinz.Ovulasyon testi var elimde 20 adet. Interntten aldim laboquick markası. İlk defa deneyeceğim deneyimim yok adetim 2.gun önce bitti ne zaman başlamam gerekiyor adet dongum düzenli 28 29 günde bır adet goruyorum. Ama düzenli adet görüp adet bitimi yumurtlayan varmış sanırım o yüzden 20 tane aldim sizce ne zaman başlamam gerekiyor
Saat 4 uygun muÖyle birşey yok herkesin farklıdır mesela ben adet bitiminin 4. Günü yumurtladığımı bilirim ve kızıma öyle hamile kalmıştım
Olur tabi ki öğleden sonra başlayabilirsin ama sıvı alımını 12 de falan kesO zaman bugün basliyim saat 4 gibi uygun olur mu her gun
2saat dediler ama ben calisiyorum o yüzden 2 de molam bitiyor 4 e kadar su icmeyip yapmayi düşünmüştüm kac dk beklemem gerekiyorOlur tabi ki öğleden sonra başlayabilirsin ama sıvı alımını 12 de falan kes
Sonuc icin2saat dediler ama ben calisiyorum o yüzden 2 de molam bitiyor 4 e kadar su icmeyip yapmayi düşünmüştüm kac dk beklemem gerekiyor
İlk 5-10 dakika da çizgi netleşir canım 10 dk yeterliSonuc icin
Eger hic çizgi olmazsa ne oluyorİlk 5-10 dakika da çizgi netleşir canım 10 dk yeterli
Daha yumurtlamaya var demekmiEger hic çizgi olmazsa ne oluyor
Evet canım hiç çizgi yoksa testi iki gün sonra yenile art arda yapma ama silikte olsa çizgi varsa art arda yapDaha yumurtlamaya var demekmi
2 gün geciktim canim. Ama erken gebelik testi ve kaset test negatif çıktı kanda vermedim adet olmayı bekliyorumHamile misin
Sizde bisey varmiiiii bu ayyhayırlısı olsun denemenız :) bu ay bız de aynı sekilde takipteyiz.
ben aksam 6 da eve gelince yapıyordum her gun, ctesi gunu gördüm yumurtlamayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?