- 25 Aralık 2023
- 238
- 32
- 18
- 25
- Konu Sahibi aspenyaaaaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar adetim bitti ertesi gün teste başladım ama hala pik olmadı bu ay yumurtalama mı olmadı acaba
Direkt yumurtlama masaji diye mi araticz?Malesef canım. İsteesen yumurtlama masajı varmış bi bak
Bir bebenin günlüğü sayfasına bkın istirgamda hatta youtubede direk cıkar kadın ovulasyon jel takvıyede satıyo taktık veriyoDirekt yumurtlama masaji diye mi araticz?![]()
Acaba testler mi yanlış acaba çünkü bi kaç gün içinde yumurta akı gibi uzayan hafif sarımsı beyazımsı akıntı oldu ben anlamadım hiçbir şeyBir bebenin günlüğü sayfasına bkın istirgamda hatta youtubede direk cıkar kadın ovulasyon jel takvıyede satıyo taktık veriyo
Catlamamısta olabilir bilmiyorum ben burdan kullanıyorum başka marka kullanmadım kuzum çncedende doktor ultrason ile bakıyoduAcaba testler mi yanlış acaba çünkü bi kaç gün içinde yumurta akı gibi uzayan hafif sarımsı beyazımsı akıntı oldu ben anlamadım hiçbir şey
Yumurtalama oldu galiba bugun en sonuncusuBir bebenin günlüğü sayfasına bkın istirgamda hatta youtubede direk cıkar kadın ovulasyon jel takvıyede satıyo taktık veriyo
Evettt bugün pik işte. Yarın silikleşir büyük ihtimalle.Yumurtalama mı ?
Bi tık daha koyu mu olcak ne sen ovulasyon aldıgın yere bi soruverYumurtalama oldu galiba bugun en sonuncusu
Bir bebenin günlüğü sayfasına bkın istirgamda hatta youtubede direk cıkar kadın ovulasyon jel takvıyede satıyo taktık veriyo
Amin inşallah çok teşekkür ederim dün artık yapmıcam dedim pes Ettim ama kasıklarımda aşırı bi ağrı olunca yaptımEvettt bugün pik işte. Yarın silikleşir büyük ihtimalle.
Yarın gene yap test. Ve bugünü kesin değerlendir.
Ve silikleşincede değerlendir.
Rabbim sağlıkla nasip etsin isteyen bizlere![]()
Evettt bugün pik işte. Yarın silikleşir büyük ihtimalle.
Trendyoldan aldım daha da koyu şu an ben onu ilk anında çektimBi tık daha koyu mu olcak ne sen ovulasyon aldıgın yere bi soruver
Bugun ki böyle çıktıEvettt bugün pik işte. Yarın silikleşir büyük ihtimalle.
Daha catlamamis gibi duruyor ama aynı saatte yapman lazım. Daha dün akşam yapmıştın gene akşamı bekleBugun ki böyle çıktı
Yok akşam değil öğlen 13.00 bir de 17.00 da yapıyorumDaha catlamamis gibi duruyor ama aynı saatte yapman lazım. Daha dün akşam yapmıştın gene akşamı bekle
Bugun ki böyle çıktı
Yok akşam değil öğlen 13.00 bir de 17.00 da yapıyorum
Rica ederim kuzumAmin inşallah çok teşekkür ederim dün artık yapmıcam dedim pes Ettim ama kasıklarımda aşırı bi ağrı olunca yaptım
Evet en alttaki çatlamadı daha bugun yapıcam tekrarYaptın mı akşam üstü 5de?