- 11 Kasım 2023
- 35
- 14
- 3
- 30
- Konu Sahibi dengesizbirdengeli
-
Bugün biraz silikleşmiş sankiMerhaba kızlar ovülasyon testi yapıyorum. Pik gördüğüm günü değerlendirdim, ertesi gün T çizgisi daha çok koyu oldu yine değerlendirdim. Fakat bugün testin silikleşmesini beklerken yine pozitif. Tekrar bugünü de değerlendirmek istemiyorum üst üste çok oluyor. Sizce tam silikleştiği günü mü değerlendireyim? Beklemeli miyim?
İlk resim 8 Aralık
İkinci resim 9 Aralık
Üçüncü resim 10 aralık yani bugün.
Degerlendirin benceMerhaba kızlar ovülasyon testi yapıyorum. Pik gördüğüm günü değerlendirdim, ertesi gün T çizgisi daha çok koyu oldu yine değerlendirdim. Fakat bugün testin silikleşmesini beklerken yine pozitif. Tekrar bugünü de değerlendirmek istemiyorum üst üste çok oluyor. Sizce tam silikleştiği günü mü değerlendireyim? Beklemeli miyim?
İlk resim 8 Aralık
İkinci resim 9 Aralık
Üçüncü resim 10 aralık yani bugün.
Eğer bugün de olursa üst üste 4 gün ilişki olmuş oluyor. Bugünü mü değerlendirsem yarını mı bilmiyorum.Bugün biraz silikleşmiş sanki
Evet ya gerçekten zor oluyor. Biraz daha silik olsaydı çatladığını anlardımDegerlendirin benceüst üste gerçekten zor oluyor ama. Mecbur
Yap gitsin iki dakika. Ben de geçen ay Allah ne verdiyse. Adamı darlaya darlaya yaptım valla.Eğer bugün de olursa üst üste 4 gün ilişki olmuş oluyor. Bugünü mü değerlendirsem yarını mı bilmiyorum.
Hamilelik oldu mu pekiYap gitsin iki dakika. Ben de geçen ay Allah ne verdiyse. Adamı darlaya darlaya yaptım valla.Daha artık mahvolmuştum
Evet cabim. Ama ben bu ovulasyondan filan yapmadım. Pek anlamıyorum da zaten. Akintima göre hareket ettim. Nasip oldu. Sana da nasip olur inşallah.Hamilelik oldu mu peki
Amiin inşallahEvet cabim. Ama ben bu ovulasyondan filan yapmadım. Pek anlamıyorum da zaten. Akintima göre hareket ettim. Nasip oldu. Sana da nasip olur inşallah.
Yumurtlama akintimdan iki gün önce yumurtlama günü ve bir sonraki gün yaptık. Bir daha da adete kadar yapmadım valla. Daha takat kalmadiydi hahahaAmiin inşallahadetim bittiğinden sonra gün aşırı ilişkiye başladım, ama bu son 3 gün üst üste oldu. Çatlama daha önemli tabii siz her gün mü denediniz akıntınız olduğu zaman
Takmıyorum da işte üst üste de yapmak istemiyorum bugün ara verip yarın yapsam nolur ki. Çatladı mı onu da bilmiyorum akıntım yok hiçYumurtlama akintimdan iki gün önce yumurtlama günü ve bir sonraki gün yaptık. Bir daha da adete kadar yapmadım valla. Daha takat kalmadiydi hahahaçok kafana takma o zaman da olmuyor çünkü. Gelişine yap gitsin. Canimmmm
Uc gun boyunca pik varsa havuc yeyin yumurtaniz catlar o zaman . Bir bebenin gunlugu sayfasindan ogrenmistimBu durumu yaşayan var mı aranızda
Merhaba benimde 3 gundur koyu hala catlama olmadi sizin nasıl ilerlediBu durumu yaşayan var mı aranızda
Havyc yiyim 2 3 taneMerhaba benimde 3 gundur koyu hala catlama olmadi sizin nasıl ilerledi
Havuc yiyinHavyc yiyim 2 3 tane
Yarim kilo yedim ama sabah baktım şükür catlamisHavuc yiyin
Hay maaşallahYarim kilo yedim ama sabah baktım şükür catlamis
Midem bulandı ama mecbur yani bi de ellerim turuncu gözüktü hep gözüme bi kaç saatHay maaşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?