- 4 Eylül 2015
- 203
- 79
- 48
- 36
- Konu Sahibi besincimevsimim
-
KIZLAAR OVULASYON TESTİM 3 GÜNDÜR POZİTİF .BU NE ANLAMA GELİYOR. YUMURTAM HALA ÇATLAMADI MI. BÖYLE BİRSEY YASAYAN VAR MI. LÜTFEN YARDIMCI OLUN. BU TESTLER BENİM KAFAMI KARISTIRDI. FOTOYU YUKLUYORUM BAKIN
Arkadaşlar benim laboquick ovulasyon testinin açıklamasında 1 ila 3 gün arasında pozitif gösterebilir yazıyordu. benimde 2 aydır 2 gün üstüste pozitif çıkıyor. Yumurtlama siliklestiginde gerçekleşiyor. Hormonlarimizla alakali bir durum.Geçtiğimiz ay ayni şey benimde başima geldi bi cevap bulamadim.3-4gün pozitifti anlamlandiramadimbilen varsa yazsin lütfen.kafam karisik
Yok LH in prolaktin ile bağlantılı değil. bende pko yok dediğim gibi açıklamada 1-3 gün arası yüksek çıkabilir diyor. Oyüzden sıkıntılı bir şey yok bence kafanıza takmayın.Benim prolaktin hormonum biraz yuksekti ilac kullandim düşmüştü iki ay oldu tedavi biteli acaba yeniden yukseldi mi ki ? Bununla alakasi var midir bilmiyorum ama belirtmek istedim kizlar
Yok LH in prolaktin ile bağlantılı değil. bende pko yok dediğim gibi açıklamada 1-3 gün arası yüksek çıkabilir diyor. Oyüzden sıkıntılı bir şey yok bence kafanıza takmayın.
Tamam canim.Peki bu lh hormonu ne oluyor yuksek olunca pko mu oluyor kaç olmasi gerekiyor
Peki sonrasinda siliklesti mi ? Adetiniz kac gun sonrasinda oldu? Hormon testim normal cikmisti. Yani hormonlarla alakali oldugunu dusunmuyorum. Amaniye 3 gun pozitif cikti anlamadim. Bakalim bugun tekrar yapacagim siliklesecek mi?Geçtiğimiz ay ayni şey benimde başima geldi bi cevap bulamadim.3-4gün pozitifti anlamlandiramadimbilen varsa yazsin lütfen.kafam karisik
Bu surede normal adet oldunuz mu? Yani prolaktinin yuksek olmasi yumurtlsmayi engelliyor muBenim prolaktin hormonum biraz yuksekti ilac kullandim düşmüştü iki ay oldu tedavi biteli acaba yeniden yukseldi mi ki ? Bununla alakasi var midir bilmiyorum ama belirtmek istedim kizlar
Bence nolur nolmaz bugünü de riske atmayın.Kizlar cizgi uc gunden sonra siiklesti. Dun aksam cok az akinti da geldi. Insallah catlamistir. Geceyi degerlendirdik. Titar insaalah. Bu aksam da iliski olmasi gerekiyor mu. Iki gun ustustuste iliski oldu zaten
3gun ustuste sperm kalitesi azalir diye korkuyorumBence nolur nolmaz bugünü de riske atmayın.
Kalite değil de sayı azalabilir. Siz bilirsiniz.3gun ustuste sperm kalitesi azalir diye korkuyorum
Peki sonrasinda siliklesti mi ? Adetiniz kac gun sonrasinda oldu? Hormon testim normal cikmisti. Yani hormonlarla alakali oldugunu dusunmuyorum. Amaniye 3 gun pozitif cikti anlamadim. Bakalim bugun tekrar yapacagim siliklesecek mi?
Lh degerin fsh nin 3 kati veya daha fazlasiyla pco oluyorsun. Yani birsuru catlayamayan ergenlesmis ama bi türlü yetiskin olamamis yumurta var demektir :)
Bu surede normal adet oldunuz mu? Yani prolaktinin yuksek olmasi yumurtlsmayi engelliyor mu
Ben adetlerimi hep zamaninda olmuşumdur hic gecikme yasamadim.prolaktinin yüksek olmasi yumurtlamayla alakasi var mi tam bilmiyorum ancak şunu anladim hani halk arasinda derler ya süt korur die hatta eskilerden emziren kadinlar grbe kalmayacaklarini bilirlermis simdilerde tam bir korunma yöntemi olmasa da böyle birsey var prolaktin süt hormonu bu hormon yukseldikce hamile kalmak zorlasiyor dogal korunma gibi bisey oluyor.dr lar ilacla hormonu duşürüyor[/QUOTE
Insaalah bir an oce duzelir ve hsmile kalirsin. Beklrmek cok zorBen adetlerimi hep zamaninda olmuşumdur hic gecikme yasamadim.prolaktinin yüksek olmasi yumurtlamayla alakasi var mi tam bilmiyorum ancak şunu anladim hani halk arasinda derler ya süt korur die hatta eskilerden emziren kadinlar grbe kalmayacaklarini bilirlermis simdilerde tam bir korunma yöntemi olmasa da böyle birsey var prolaktin süt hormonu bu hormon yukseldikce hamile kalmak zorlasiyor dogal korunma gibi bisey oluyor.dr lar ilacla hormonu duşürüyor
Insaalah bir an oce duzelir ve hsmile kalirsin. Beklrmek cok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?