- 4 Eylül 2015
- 203
- 79
- 48
- 36
- Konu Sahibi besincimevsimim
-
Artik o kadar cok ki cocuk sahibi olamayan. Ya dysuk ya kurtaj a hic olmuyor. Ben de bi kez kurtaj oldum. Kan pihtilasmasi varmis. Hamile kaldigimda her gun kan sulandirici igne vurulacam. Sen bi tadavi gordunmu hormonlarla mi alakali?Aynen canim rabbim isteyen herkese nasip etsin sana da en kisa zamanda sağlikla sihhatle yavrunu kucağina almayi nasip etsin.bir yildan fazladir bekliyorum hala bi cocuğum olmadi elim kolum bağli bazen duvarlar üzerime geliyor sabir diyorum beteriyle sınamasin ne deyim bu benim için bi sinav insallah doğru verebilmisimdir sinavimi
Artik o kadar cok ki cocuk sahibi olamayan. Ya dysuk ya kurtaj a hic olmuyor. Ben de bi kez kurtaj oldum. Kan pihtilasmasi varmis. Hamile kaldigimda her gun kan sulandirici igne vurulacam. Sen bi tadavi gordunmu hormonlarla mi alakali?
Benim de 8 haftalokken alindi. Gelisimi durmus. Kalp atisini i duyamamistik zaten. Ablamin sa 2 dusigu olmustu. Kan pihtilasmasi vardi. Genetikor diye hemen pihtilasma testi yaptirdim. Bende de varmis. Doktor igne olcaksin hergun 4 ay bekle rahmin topsrlasin dedi. Agustosta kurtaj olmustum. Am2 aydir istiyoruz olmuyor. Acaba kurtajdan mi diye endiseleniyorum simdide. Hamule kalirsam yine gelismezse diye korkuyorum. Fakan filan iste. Anne olmak cok zormus.Canim ben korunmayi biraktiğim da hemen olmadi 6 ay kadr denedim tabi 6ay cok uzun degil ancak insan uzuluyor haliyle neyse 6ayin sonunda hamile kaldim o da 6 haftalikken düşürdüm akabinde kurtaja aldilar parca kalmasin die cok sancili bir süreçti tahliller tekikler derken sadece prolaktin hormonumun yuksek oldugunu bu da hamile kalmayi güçlestirdiğini söyledi doktorum.pihtilasma testlerinide yaptirdim onlar temiz çikkti o düşügümün neden olduğu anlasilamadi.sen neden kurtaj oldun? Derdi veren rabbim dermanini verir insallah.benim arkadaslarim var hamileyken iğnr kullanan cok sukur iyi durumdalar
Benim de 8 haftalokken alindi. Gelisimi durmus. Kalp atisini i duyamamistik zaten. Ablamin sa 2 dusigu olmustu. Kan pihtilasmasi vardi. Genetikor diye hemen pihtilasma testi yaptirdim. Bende de varmis. Doktor igne olcaksin hergun 4 ay bekle rahmin topsrlasin dedi. Agustosta kurtaj olmustum. Am2 aydir istiyoruz olmuyor. Acaba kurtajdan mi diye endiseleniyorum simdide. Hamule kalirsam yine gelismezse diye korkuyorum. Fakan filan iste. Anne olmak cok zormus.Daha gelmeden ugrastiriyor bizi bu veletler
Evet bazen beklemek gerekiyor. Allah drdi verip sabri olcuyor bazen. Isyan etmemek lazim. Bazi seyler şer gibi gorunse de hayir oluyor bazen. Enazindan hamile kalabildigimizi girduk. Insaallah hayirlu haberlerde bulusuruzYok canim kürtaj olamasaydik daha tehlikeli rahmi temizliyorlar hem gebeliğin de küçükken sonlandigi icin kurtajinda daha kolay geçmistir.içini rahat tut bundan sonra tedbirini alirsin allahin izniyle bisey olmaz.sadece bazi seylerin olmasi icin vaktini bekliyoruz.bende iki aydir korunmayi yeniden biraktim olmuyor sukunetle beklemeye calisiyorum.gönlünü ferah tut.Bundan sonra guzel gunler bekliyor bizi inaniyorum ben.
Prolaktinin kac cikiyor canim. Herhangi baska bisey varmi sadece prolaktinmi yuksek.Aynen canim rabbim isteyen herkese nasip etsin sana da en kisa zamanda sağlikla sihhatle yavrunu kucağina almayi nasip etsin.bir yildan fazladir bekliyorum hala bi cocuğum olmadi elim kolum bağli bazen duvarlar üzerime geliyor sabir diyorum beteriyle sınamasin ne deyim bu benim için bi sinav insallah doğru verebilmisimdir sinavimi
Prolaktinin kac cikiyor canim. Herhangi baska bisey varmi sadece prolaktinmi yuksek.
Cok yuksek degilmis aslinda. Ben iki gebelimdede.dostinex kullandim. Ilkinde sinirda yuksekti prolaktin37 cikti canim ilaçla düşürdük ama çabuk hortlayan bi hormonmuş iki ay oldu düşüreli tekrar baktirmam lazim.baska bi sorun çikmadi şükür
Cok yuksek degilmis aslinda. Ben iki gebelimdede.dostinex kullandim. Ilkinde sinirda yuksekti prolaktin
Bu gebeligimde 27 idi. Dostinexten 2 ay sonra yumurtlama duzeldi. Gebe kaldim. Aslinda düşsede dozu azaltip devam etmek gerekmezmi hamile kalana kadar. Progesterona bakiliyomu her ay duzenli
Ben ılk hamılelıgımde test yapıldı.sınırda yuksektı ılacı kullandıgım ay hamıle kaldım.Benimde kafam karisik dr'a tekrar yukselirse dedigim de bana söylediği 6ay cocuk dene olmazsa gel!progestrona filan da bakilmasi gerek die bisey demedi.sen ilaci kullanirken mi hamile kaldin canim ne kadar kullandin?
Ben ılk hamılelıgımde test yapıldı.sınırda yuksektı ılacı kullandıgım ay hamıle kaldım.
bu hamılelıgımdede 2 ay kalamayınca reglın 3. gunu gıttım prolaktın tahlılı yaptırdım. 27 cıktı.
haftada 2 kez yarım dostınex kullan 21. günde gel progesteron bakacaz dedı. kullandım gıttım. progesteron 6.5 cıktı. düşük dedi.
dostınex haftada yarıma dustu. 1 aysonra gene gel dedı. prolaktın baya dusmus. 21. gün tekrar gel o zamana kadar içme dedı. ben bı gıttım progesteron 36 çıktı. Çok guzel dedı. prolaktın takıbıne devam edecektı ama adetıme 4 gun kala test yaptım hamıleyım.
alt tarafı bılgı verıcem hayat hıkayemı yazmısım
Sagol canim benim. Prolaktin yuzunden gebe kalamadigini gorunce yazmak istedim cunku ayni seyi yasadim. Doktorunun hic yumurtlamana bakmamasi biraz ilginc cunku bu hormon yumurtlamayi etkileyebiliyo yada hic etkilemiyo.Ne demek canim bana yardimci oldun şuan benim dr direk prolaktini düşürdü sonrada korunmayi birak dedi progestrondan hic bahsetmedi bilebide özel muaynanesi olan dr gidiyordum.bu ayda olmazsa baska dr gitmeyi düşünüyorum senin adina çok sevindim rabbim sağlikla kucağina almayi nasip etsin benim içinde dua eder misin cok ihtiyacim var zor günler geçiriyorum hayirlisi artik...
Sagol canim benim. Prolaktin yuzunden gebe kalamadigini gorunce yazmak istedim cunku ayni seyi yasadim. Doktorunun hic yumurtlamana bakmamasi biraz ilginc cunku bu hormon yumurtlamayi etkileyebiliyo yada hic etkilemiyo.
Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin. Insallah sende en kisa zamanda hamile kalirsin gobüşün bebisle dolar canim. Yalniz yumurtlama gununde giriyosun degilmi iliskiye. Adet bitimi diger adete kadar 2 gunde bir girdim ben
Bizim planlarimiz olmaz tatlim rabbim ne zaman isterse o zaman oluyo. Kac ay oldu senin korunmayali. insallah cabucak hamile kalirsin.Amin canim çok tesekkur ederimm.Dr Yumurtama bakmisti evet yumurtan var demisti.bende regl biter bitmez gün aşiri iliskiye giriyorum ancak hic regl iki gün kalasiya kadar devam edemedim 5-6gün kala birakiyordum bu sefer regl kadar iliski deniycem insallah.hamile kalmak cok uzak geliyor bana ne bilim cok zor sanki.dedigim gibi bu ay da olmazsa başka bi dr gidip bir daha görünmek istiyorum
Bizim planlarimiz olmaz tatlim rabbim ne zaman isterse o zaman oluyo. Kac ay oldu senin korunmayali. insallah cabucak hamile kalirsin.
Dusuk oldugunda kendiliginden kaldin sanirim. Daha 2 ay olmus cabuk kalirsin insallah. Ben 19 haftalik hamileyim canim. Hemen hamile kalsam simdiye dogmustu ama bu prolaktin baş belasıDaha once bir düşügüm oldu 6 ay korundum 2 aydirda korunmayi biraktim.daha önceki gebeligimdede hemen olmamişti.düsükten sonra ki tahlillerde ogrendim prolaktin sorunumun olduğunu.hayirlisi diyorum canim.peki sen ne kadarlik hamilesin?etrafimdaki arkadaslarimin çoğu hamile duyunca çok seviniyorum heyecanlaniyorum.
Dusuk oldugunda kendiliginden kaldin sanirim. Daha 2 ay olmus cabuk kalirsin insallah. Ben 19 haftalik hamileyim canim. Hemen hamile kalsam simdiye dogmustu ama bu prolaktin baş belası
sagol canım amın ınsallah.Evet canim.kendiligimden kalmiştim.hem gün aşiri iliskiye devam ediyorum hemde ovulasyon testi uyguluyorum.hayirlisiyla sende bebegini kucagina alirsin insallah
Merhaba bende aynı testi kullanıyorum söylediğinizi bilgi kısmında bulamadım ama benimde ard arda pozitif sonuç aldığım 3.gün bugün.üstelik ben pregnyl çatlatma iğnesi olmuştum. böyle bir dönemden sonra sağlıklı ve gebelikle sonuçlanabilecek bir yumurtlama oluyor mu acaba?Arkadaşlar benim laboquick ovulasyon testinin açıklamasında 1 ila 3 gün arasında pozitif gösterebilir yazıyordu. benimde 2 aydır 2 gün üstüste pozitif çıkıyor. Yumurtlama siliklestiginde gerçekleşiyor. Hormonlarimizla alakali bir durum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?