OVULASYON TESTİM 3 GÜNDÜR POZİTİFFFF.... YARDIM.

Bence oluyordur, ancak ben o ay hamile kalmamıştım. Sonraki aylarda gebelik oluştu. Ama bir arkadaşım 2 gün üstüste pozitifi gördüğü ay hamile kaldı.

Bence oluyordur, ancak ben o ay hamile kalmamıştım. Sonraki aylarda gebelik oluştu. Ama bir arkadaşım 2 gün üstüste pozitifi gördüğü ay hamile kaldı.
teşekkürler cevabın için ben daha önce 2 kayıp yaşadım şimdi tekrar gebelik oluşur ve yolunda gitmezse diye korkuyorum senin takvim var inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini:)

teşekkürler cevabın için ben daha önce 2 kayıp yaşadım şimdi tekrar gebelik oluşur ve yolunda gitmezse diye korkuyorum senin takvim var inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini:)
Benimde 2 kaybım vardı. Bu 3. inş. sağlıkla ilerliyor bakalım. İnş. sende biran önce bebeğine kavuşursun. Çok iyi anlıyorum ama hiç korkma herşey olacağına varıyor...Sen rahat olursan bebekte rahat oluyor.

çok haklısın ne yaparsak yapalım herşey olacağına varıyor. inş Rabbim dualarımızı kabul eder bizlere de yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almak nasip olur. senin sebebi belli mi kayıpların şuan ekstra birşey yapıyor musun

Benim hiçbirşey bulunamadı, dr. bebeklerin sağlıksız olduğundan dolayı bunu yaşadığımı, sadece üstüste gelmesi biraz şanssızlık dedi. Pıhtılaşma testlerinde de kaydadeğer birşey bulunamadı. Şuan önlem amaçlı sadece corasprin kullanıyorum.

bende de aynı şekilde şanssızlık olduğunu, sağlıksız olduğunu sadece denk geldiği söylendi. şimdi bende coraspirin kullanıyorum ve bende 2 gende heterozigot mutasyon saptandı ben yine de iğne kullansam mı diye tereddüt ediyorum

Bende sadece mthfr 677t de heterezigot çıktı. senin hangileri? Benim gittiğim Dr Prof du. Ankaranın tanınmış Dr ların dan, o bu iğne nin vücudu sasirtmak için olduğunu ve gerekirse verildiğini söyledi. ama bende kesinlikle gerek olmadığını söyledi. Sende hangi genlerde var, bi arkadaşım 2si de heterezigot mutasyon vardi o kullandı. ama o 3 kere düşük yaptı, 3.ndede adeti geçer geçmez düştü. sende de mi öyle oldu? Ankaradaysan Dr uma yönlendirebilirim.

benim mthfrlerin ikisinde heterozigot mutasyon var. doktorun biri hiçbirşey kullanmana gerek yok bu kayıplarına sebep değil diyor diğeri iğne kullanmalısın iki katıptan sonra diyor. bende riske etmeyip en azından 4.aya ladar filan kullansam diyorum kılcal damarlardan kordona geçince beslenme rahatlayacağım kendimi çok sıkıyorum düşündükçe

İşte bunu yapma 2. Olmadan önce bende senin gibiydim, sonra korkularim gerçek oldu ve 2. Yi de kaybettim. Artık kendime çeki düzen vermek istedim ve önce olumlu düşünmeye başladım. Sende önce kafanı rahatlatmalisin, yine korkularim var ama dedimki kaderimde ne yasicaksam yaşayacağım diyip allaha tevekkül ettim. sende bir Dr a güven ve kesin kararını ver, ona göre hareket et. Önce rahat ol olurmu?

ona yapmaya çabalıyorum ama biraz zor oluyor. inşallah artık zamanı gelmiştir ve Rabbim dualarımızı duyar, bize de nasip eder. inş senin de hersey yolunda gider:)

kızlar merhaba. benim bir haftadır hatta yumurtalama olduğu günden beri akıntım hiç kesilmedi bu normal mi benzer bir şey yaşayanınız var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…