Ovülasyon Testim 7 Gündür Pik!

Taranta

Popüler Üye
Pro Üye
Anneler Kulübü
10 Aralık 2017
2.150
8.382
158
35
Herkese merhaba,
2 yıldır evliyim, PCO'luyum.
2 yıldır ovülasyon testi kullanıyorum, 3-4 gün pik görüp sonrasında çatlama gerçekleşti ve 14 gün sonra da regl oldum hep.
En son 22 Aralık'ta regl oldum sancılı pıhtılı 7 gün süren (rutinim böyle).
4 Ocak'tan itibaren (reglin 14. günü) her gün ovülasyon testi yapıyorum hepsi pik çıkıyor 7 gün oldu silikleşmiyor. Hamile değilim, reglden 1 gün önce erken gebelik yapmıştım negatif arkasına tam anlamıyla oldum zaten.
Ne olmuş olabilir fikri olan bilgisi olan başına gelen var mı? Doktora git diyeceksiniz, biliyorum. 2 yıldır doktorlardan beri gelmedim birkaç ay dinlenmek istedim sadece.

Notlar:
2 ay önceki LH 8,35, FSH 8,74, TSH 2,61
Üstelik 6 kilo verdim, çok kilolu değildim ama glifor kullandım.
Rahim filmi vs temiz her şeyim.

Tek test olan bu sabah, diğerleri ondan önceki 6 gün.

Eklentiler

• WhatsApp Image 2024-01-10 at 13.16.17 (1).webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 235
  • WhatsApp Image 2024-01-10 at 13.16.17.webp
    30,8 KB · Görüntüleme: 253
Merhaba, pco da hep çift çizgi çıkıyor. Ben de 3 ay kadar kullandım hep aynıydı. Üretici firmayı aradım. Pcos da bu şekilde oldugunu testlere devam etmem gerektiğini 1 gün diğerlerinden farklı ve daha koyu olacağını söylediler. Bende işe yaramadı göremedim o koyuluğu hiç.

Merhaba,
Cevabınız için teşekkür ederim. Test görsellerimi gördünüz mü? Hepsinde C ve T aynı ya da T daha koyu. Yıllardır aynı firmanın testlerini yapıyorum yani hiç bu kadar uzun pik görmemiştim umarım büyük bir sorunum yoktur.

Anladım… o zaman tek ihtimal testler bozuk olabilir. Hava almıştır, nem almıştır ya da kargoda gelirlen sıcakta kalmıştır vs.

Pcos ta normal bu olay ama en belirgin bastan ikinci

pcosta bu testlerin hiçbir anlamı yok bende de hep böyle çıkardı

Yumurtanız çatlamıyor olabilir buda hrp testi pozitif çıkartıyor. Dr görüşmenizi öneririm pco var mı diye birde detaylı hormon, testi adetin 2. Gününde vermeniz gerekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…