• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testım adetime yakın zamanda 6 gündür pozitif

Nisan28

Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2024
74
27
8
35
Herkese merhabalar
Daha öncesinde mayıs ayında bir düşük yaptım ama düşükden önce iki yıl boyunca düzenli izolasyon testi kullandım her zaman testimi adet biter bitmez başlar adet başlayana kadar da devam ederdim yumurtlamayı görsem de her ayda ovülasyon testin telefondaki uygulamayı da birebir olur ve iki gün sürerdi bu ayda yine yumurtlamaya ovülasyon tarihinde gördüm Ama son 6.07 gündür her gün pozitif görüyorum ve bugün reglime üç gün kaldı bu testin bozuk olduğu anlamına mı geliyor ya da farklı bir şey olabilir mi bende mi bir sorun var anlayamadım benim gibi yaşayan bu problemi var mı acaba

Eklentiler

• IMG_5442.webp
    IMG_5442.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 45
Herkese merhabalar
Daha öncesinde mayıs ayında bir düşük yaptım ama düşükden önce iki yıl boyunca düzenli izolasyon testi kullandım her zaman testimi adet biter bitmez başlar adet başlayana kadar da devam ederdim yumurtlamayı görsem de her ayda ovülasyon testin telefondaki uygulamayı da birebir olur ve iki gün sürerdi bu ayda yine yumurtlamaya ovülasyon tarihinde gördüm Ama son 6.07 gündür her gün pozitif görüyorum ve bugün reglime üç gün kaldı bu testin bozuk olduğu anlamına mı geliyor ya da farklı bir şey olabilir mi bende mi bir sorun var anlayamadım benim gibi yaşayan bu problemi var mı acaba
Canım bunlar pozitif sayılmıyor. Lh hormonu vücutta her zaman var zaten. Test çizgisi kontrol çizgisiyle aynı koyulukta değilse pozitif diyemeyiz.

Canım bunlar pozitif sayılmıyor. Lh hormonu vücutta her zaman var zaten. Test çizgisi kontrol çizgisiyle aynı koyulukta değilse pozitif diyemeyiz.
Canım şimdi bunlar pozitif değil mi yani

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 34
Ovulasyon testinde Pozitif bu şekilde oluyor t cizgisi c kadar hatta daha fazla koyu olmalı
1762694586505.webp

Hayır, iki çizgi aynı koyulukta olursa pozitif sayılıyor. Gebelik testi olsa pozitif ama ovulasyon testinde pik değil.
Aslında sorum yanlış anlaşıldı sürekli bu hep şekilde çıkıyor hormonlarım da mı acaba bir sıkıntı var diye düşündüm daha öncesinde zaten öğleden testi kullandım çift çizgiyi gördüm çift çizgiyi sormuyorum ikinci çizginin bu kadar belirgin olması sürekli olarak bir sorun mu işgal ediyor acaba çünkü daha önceden kullandığım Ovalasyon testlerinde iki gün pik yapardı sonrasında ikinci çizgi sidikleşir ve sonra tamamen kaybolurdu ay hiç kaybolmadı hep bir ikinci çizgi vardı

Pozitif gördükten gebelik oluştu mu
Evet oluşmuştu. Hatta yine ovulasyon testi ile şüphelenip gebelik testi yapmıştım. Pik den sonra silikleşmeye başlamıştı yine de ikinci çizgi vardı. Pik den 12 gün sonra testlerim tekrar bayağı koyulaşmaya başlayınca şüphelenip hamilelik testi yapmıştım. Pozitifi görmüştüm.

Aslında sorum yanlış anlaşıldı sürekli bu hep şekilde çıkıyor hormonlarım da mı acaba bir sıkıntı var diye düşündüm daha öncesinde zaten öğleden testi kullandım çift çizgiyi gördüm çift çizgiyi sormuyorum ikinci çizginin bu kadar belirgin olması sürekli olarak bir sorun mu işgal ediyor acaba çünkü daha önceden kullandığım Ovalasyon testlerinde iki gün pik yapardı sonrasında ikinci çizgi sidikleşir ve sonra tamamen kaybolurdu ay hiç kaybolmadı hep bir ikinci çizgi vardı
Kusura bakma bildirimlerde şimdi gördüm:) senin yerinde olsam bu ay gebelik olusmazsa adetin üçüncü günü gidip hormonlara baktirirdim. Lh yüksektir belki bilmiyorum. Normalde pikten sonra silikleşir ama seninkiler biraz daha koyu renkli kalmış. Bu bir sorun mu emin değilim..

Canım chatgpt'ye sordum bak ne diyor

Eklentiler

• Screenshot_20251109-195723.webp
    Screenshot_20251109-195723.webp
    35,2 KB · Görüntüleme: 25
Back
X