• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testim catlatımı lutfenn yardım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yarimin Yariyim

Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2018
97
27
8
29
Kızlar hep cevap almak ıçın yenı topıkler aciyom 3 gundur sabah aksam sivi alimina dikat ederek test yapiyorum.7 nisanda basliyan kasik agrimla birlikte test yapayim dedim pozitif cikti sonra 8 nisanda cok kasik agrim ve vucut sicakligim vardi adet olacakmisim gibiydi normalde adet dongum 30 ama bu aralar hep gecikir ve 17 marta adet oldum adetime 8 gun kaldi bu aksam saat 11 30 test yaptim ama bir saat oncesi turk kahvesi ictim sizce testi etkilermi yoksa catladimi
2256689
Screenshot_2019-04-09-23-33-08.webp

Kızlar hep cevap almak ıçın yenı topıkler aciyom 3 gundur sabah aksam sivi alimina dikat ederek test yapiyorum.7 nisanda basliyan kasik agrimla birlikte test yapayim dedim pozitif cikti sonra 8 nisanda cok kasik agrim ve vucut sicakligim vardi adet olacakmisim gibiydi normalde adet dongum 30 ama bu aralar hep gecikir ve 17 marta adet oldum adetime 8 gun kaldi bu aksam saat 11 30 test yaptim ama bir saat oncesi turk kahvesi ictim sizce testi etkilermi yoksa catladimiEki Görüntüle 2256689 Eki Görüntüle 2256689
Çatlamış canım 2 günü degerlendir bence

Back
X