- 16 Mayıs 2009
- 3.990
- 4.319
- 40
Merhaba kızlar yardımcı olursanız sevinirim. Ben ilk defa bu ay ovulasyon testi kullanıyorum 31 mayıs 1 2 3 haziranda ovu testi yaptım bana en koyu 1 haziran gibi geldi 3 hazirandakinde silikleşmeye başladı gibi 30 31 mayıs 2 haziran ilişki oldu yarın tekrar ilişki düşünüyoruz 3ünde aynı anda iki farklı markayla yaptım elimde pyroclinice markası vardı onunla başlamıştım o bitmek üzere. Laboguick markaya başlıycam bugün ikisiyle de yaptım en alttaki laboguick marka öncekiler diğer marka. Aynı anda yaptım ki iki markayı karşılaştırayım fark var mı diye. Birinde t daha koyu birinde c daha koyu. Sanırım hassasiyetleri farklı. Siz hangi markayı önerirsiniz? Laboguick marka kullananlar memnun mu, hassas mıdır doğru mudur onun sonuçları? Ayrıca ben de vaginismus var ilişkiden kaçınıyorum ister istemez. Bilsem ki yumurta çatlamış ilişki yeterli bırakıcam ilişkiyi. Hem stres oluyorum hem de ilişki sırasında kasılma oluyor döllenme olduysa bebiş tutunamaz yada düşer diye endişe ediyorum. Lütfen yorumlarınızı esirgemeyin. Yorum ve önerilerinize çok ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler şekerler