Ovulasyon testim... kızlar yardım lütfen

huriye048

Üçüncü meleğimi bekliyorum
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2009
3.990
4.319
40
Merhaba kızlar yardımcı olursanız sevinirim. Ben ilk defa bu ay ovulasyon testi kullanıyorum 31 mayıs 1 2 3 haziranda ovu testi yaptım bana en koyu 1 haziran gibi geldi 3 hazirandakinde silikleşmeye başladı gibi 30 31 mayıs 2 haziran ilişki oldu yarın tekrar ilişki düşünüyoruz 3ünde aynı anda iki farklı markayla yaptım elimde pyroclinice markası vardı onunla başlamıştım o bitmek üzere. Laboguick markaya başlıycam bugün ikisiyle de yaptım en alttaki laboguick marka öncekiler diğer marka. Aynı anda yaptım ki iki markayı karşılaştırayım fark var mı diye. Birinde t daha koyu birinde c daha koyu. Sanırım hassasiyetleri farklı. Siz hangi markayı önerirsiniz? Laboguick marka kullananlar memnun mu, hassas mıdır doğru mudur onun sonuçları? Ayrıca ben de vaginismus var ilişkiden kaçınıyorum ister istemez. Bilsem ki yumurta çatlamış ilişki yeterli bırakıcam ilişkiyi. Hem stres oluyorum hem de ilişki sırasında kasılma oluyor döllenme olduysa bebiş tutunamaz yada düşer diye endişe ediyorum. Lütfen yorumlarınızı esirgemeyin. Yorum ve önerilerinize çok ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler şekerler

Eklentiler

• 20150603_184106.jpg
    20150603_184106.jpg
    60,7 KB · Görüntüleme: 363
  • 20150603_184317.jpg
    20150603_184317.jpg
    58,8 KB · Görüntüleme: 120
canım bende yeni başladım Laboguick test kullanıyorum. daha teste yeni başladım için çok övme yada yerme yapmıcam bunun için kullanmam gerekiyor birazdaha. vajinusmusu tam yendinmi? inşallah bebek haberini alırız dua edelim birbirimize.

Laboguick kesinlikle tavsiye ederim. Yalnız testlerde damlatmanız gerekenden fazlasını damlatıyorsunuz sanırım. 4 ya da 5 damla yeterli. Daha fazlası yanıltabilir sizi. Hergün aynı saatte ve aynı miktarda idrarla yapıp ona göre karşılaştırma yapın. 3 haziranda yaptığınız 2. testte yumurtanız çatlamış. Eğer öncesinde ve sonrasında günaşırı çalışma olduysa şansınız yüksek. Hayırlısı olsun.

canım bende yeni başladım Laboguick test kullanıyorum. daha teste yeni başladım için çok övme yada yerme yapmıcam bunun için kullanmam gerekiyor birazdaha. vajinusmusu tam yendinmi? inşallah bebek haberini alırız dua edelim birbirimize.
İnş hepimiz hamiş oluruz Allah isteyen herkese versin inş. Benim bir kızım var 5.5 yaşında o erkenden geldi plansız hem de. Onda gebelik düşüncem olmadığından stresim yoktu ama evliliğimin ilk gününden beri vaginismus var dönem dönem korkularım artıyor dönem dönem azalıyor ama hep var şükür bu aralar ciddi boyutta değil ama yine de etkiliyor 7 yıllık evliyim çocuğumun olması için ilişki şart, eşime haksızlık oluyor diye diye motive ediyorum kendimi. İlk yıllara göre daha rahatım diğer kadınlar gibi olmasa da. Artık bebiş işi de nasip kısmet umutluyum bu aydan

Laboguick kesinlikle tavsiye ederim. Yalnız testlerde damlatmanız gerekenden fazlasını damlatıyorsunuz sanırım. 4 ya da 5 damla yeterli. Daha fazlası yanıltabilir sizi. Hergün aynı saatte ve aynı miktarda idrarla yapıp ona göre karşılaştırma yapın. 3 haziranda yaptığınız 2. testte yumurtanız çatlamış. Eğer öncesinde ve sonrasında günaşırı çalışma olduysa şansınız yüksek. Hayırlısı olsun.
Saol canım o dediğin testten 1 gün önce ilişki oldu eşim hasta o nedenle bugün yapamadık yarın bi aksilik olmazsa yine yapıcaz inş. Sen de bebişini sağlıkla kucağına alırsın inş. Darısı başımıza dua et canım

X