• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testim koyulasmiyor

reyhan__

Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2025
163
31
13
25
Selamlar, bu ay ilk defa deniyorum ovulasyon testi bu sebeple danışmak istedim. Daha önce konu açmıştım sağolun 4-5 güne pik olur gibi duruyor demiştiniz ancak testim hiç koyulasmiyor hep aynı koyulukta. Özellikle koyu gördüğünüz günlerde en az 3 saat öncesinden sıvı almayı kesip o şekilde yapıyorum testi ama hep aynı koyuluk ne siliklesiyor ne bir tık da olsa koyulasiyor. Ovulasyon testinden anlayan biri lütfen bir fikir versin 🥹❤️

Eklentiler

• 1000035471.webp
    1000035471.webp
    40,8 KB · Görüntüleme: 22
Selamlar, bu ay ilk defa deniyorum ovulasyon testi bu sebeple danışmak istedim. Daha önce konu açmıştım sağolun 4-5 güne pik olur gibi duruyor demiştiniz ancak testim hiç koyulasmiyor hep aynı koyulukta. Özellikle koyu gördüğünüz günlerde en az 3 saat öncesinden sıvı almayı kesip o şekilde yapıyorum testi ama hep aynı koyuluk ne siliklesiyor ne bir tık da olsa koyulasiyor. Ovulasyon testinden anlayan biri lütfen bir fikir versin 🥹❤️
Bende yeni başladım ovulasyon ilk defa yapıyorum saat 11 -12 arası 2.idrar ile yapılırsa daha iyi sonuç alındığını söylüyor
Saatlerine dikkat edin isterseniz öyle deneyin düzenli bir şekilde aynı saatte hergun yapın

Ayın 4 ünde yaptığınız baya koyu çıkmış sanki 15.20 de yaptiginiz

Ayın 4 ünde yaptığınız baya koyu çıkmış sanki 15.20 de yaptiginiz
Sana da İnşallah şans getirir en hızlı şekilde sonuca ulasirsin. Evet koyu ama sürekli koyu çıkmasını anlamayamadim. Daha fazla koyulasmiyor veya siliklesmiyor hep aynı. Seninki nasıl canım oturtabildin mi düzenini?

Sana da İnşallah şans getirir en hızlı şekilde sonuca ulasirsin. Evet koyu ama sürekli koyu çıkmasını anlamayamadim. Daha fazla koyulasmiyor veya siliklesmiyor hep aynı. Seninki nasıl canım oturtabildin mi düzenini?
Ben yeni başladım 3 gün oldu bakalım ne zaman pik verirse

Back
X