Valla canm bnm de 2 gün geçti bendede negatif ama ovulasyon testi denemedimMerhaba kızlar reglim şuan için 1 gün gecikti düzenli regl olan biriyim dün ve bugün evde ovulasyon testinden yaptım çok koyu ikinci çizgi çıktı bende heveslenip bugün dayanamayıp gün içerisinde gebelik testi alıp hemen yaptım bariz bir şekilde negatif çıktı sizce ovulasyon testim neden bu şekilde çıkıyor geç döllenme vs olabilir mi böyle bir durum yaşayan var mı? Ovulasyon testimi paylaşıyorum aşağıda
Ah o negatifi görmek.. bende gebeliğini bu şekilde öğrenen olduğu için evde vardı hemen denemiştim bir umut bekledim ama gebelik testim negatif en kısa zamanda bizde çift çizgileri görelim inşallahValla canm bnm de 2 gün geçti bendede negatif ama ovulasyon testi denemedim
Teşekkür ederim cevabınız içinGeç döllenme olabilir. Değerlendirin bugunu
Aynn normelde ovulasyon testiyle öğrenen çok gebelik testiniz de atar mısın birAh o negatifi görmek.. bende gebeliğini bu şekilde öğrenen olduğu için evde vardı hemen denemiştim bir umut bekledim ama gebelik testim negatif en kısa zamanda bizde çift çizgileri görelim inşallah
Ayni durumdayız bende bugun olmadim benimde koyuTeşekkür ederim cevabınız için
Çok net negatif canımAynn normelde ovulasyon testiyle öğrenen çok gebelik testiniz de atar mısın bir
Aynn barış negatifÇok net negatif canım
Gerçekten şaşkınım bendeAyni durumdayız bende bugun olmadim benimde koyu
Bnmkide bu sekilÇok net negatif canım
En azından regl olsam bu belirsizlik bitse diğer ay yine beklerim gerçekten heveslenmek zorBnmkide bu sekil
Aynn öyleEn azından regl olsam bu belirsizlik bitse diğer ay yine beklerim gerçekten heveslenmek zor
Hangi marka bu canımBnmkide bu sekil
LaboquickHangi marka bu canım
Silik mi biraz var gibi bir şey gözüm bozuk belki o dan öyle gördün bilmiyorum delirdim iyice bütün boş testlerde çizgi görüyorum silikBnmkide bu sekil
Canm evet silik çıkıyor ama adete 3 gün varken de yaptım yine bu şekilde koyulaşma olmuyorSilik mi biraz var gibi bir şey gözüm bozuk belki o dan öyle gördün bilmiyorum delirdim iyice bütün boş testlerde çizgi görüyorum silik
Daha yeni ya o yüzden adet günü yap yada test ver i saAllah güzel haber seni bulurCanm evet silik çıkıyor ama adete 3 gün varken de yaptım yine bu şekilde koyulaşma olmuyor
Sizin pozitif gibi benim ilk öğrendiğim testime benziyorBnmkide bu sekil
Laboquick testler maalesef öyle koyulaşma çok fazla olmazCanm evet silik çıkıyor ama adete 3 gün varken de yaptım yine bu şekilde koyulaşma olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?