Allah nasıp ederse akşam değerlendireceğiz inşAallahBugun yumurtlama günü değerlendir bence
Bugunde yapsam varsa çıkar herhalde artikBugun de yap istersen test ya da kan ver çıkar
Bugünku testimBugun de yap istersen test ya da kan ver çıkar
Var gibi canim ovulasyon yaptınmi bugunBugünku testim
Yok ovulasyon testi yoktu elimde bu yaptığım ilk dklar hep testler böyle çıkıyor hiç koyulasmiyir nedenVar gibi canim ovulasyon yaptınmi bugun
En iyisi kan testi ya testler yaniltiyoYok ovulasyon testi yoktu elimde bu yaptığım ilk dklar hep testler böyle çıkıyor hiç koyulasmiyir neden
Ovulasyon testi yapsam o yanıltır mi acabaEn iyisi kan testi ya testler yaniltiyo
Saat 5 de yaptım çatlamış gibi duruyor. Biraz önce de elimle değerlendirdik inşAallah olurTeste devam eden t çizgisi. Siliklesir oyle
Gene var gibi sankiBugünku testim
Durdukca dah belli olmuşGene var gibi sanki
Aynn siliklesiyor yine de değerlendir senSaat 5 de yaptım çatlamış gibi duruyor. Biraz önce de elimle değerlendirdik inşAallah olur
Teşekkür ederimAynn siliklesiyor yine de değerlendir sen
Ovulasyon testleri gebeliği göstermez vücudunuz da artan LH hormonunu gösterir yumurtlama günlerinde LH hormonu yükselir bir de hamile kaldığınızda LH hormonu yükselmeye başlar ve sürekli koyu çizgi görürseniz o zaman hamile olabilirsiniz
Canim bugünkü ovulasyon testim bakar mısın qnlamadigim nokta c de çok koyu çıkmıyor nedenOvulasyon testleri gebeliği göstermez vücudunuz da artan LH hormonunu gösterir yumurtlama günlerinde LH hormonu yükselir bir de hamile kaldığınızda LH hormonu yükselmeye başlar ve sürekli koyu çizgi görürseniz o zaman hamile olabilirsiniz
Bende bu markadan kullanıyorum 20 saniye falan bekletiyorum idrardaCanim bugünkü ovulasyon testim bakar mısın qnlamadigim nokta c de çok koyu çıkmıyor neden
Bugun ovulasyon testi yaptim cnm de birşey anlamadım c de çok koyu çıkmadı nedenVar gibi canim ovulasyon yaptınmi bugun
Aa bn onzamn az bekletmisim testi galiba ben yeni yaptım koyulaşır mi pekiBende bu markadan kullanıyorum 20 saniye falan bekletiyorum idrarda
10 dakikaya kadar koyulaşıp netleşiyor çizgi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?