Canim regle yakın koyulaşıp baya benimde hamile olanların genelde pik gibi oluyo ovulasyon testi bide gebelik testin erken gebelik mi kaset testmiydiMerhaba kızlar reglim şuan için 1 gün gecikti düzenli regl olan biriyim dün ve bugün evde ovulasyon testinden yaptım çok koyu ikinci çizgi çıktı bende heveslenip bugün dayanamayıp gün içerisinde gebelik testi alıp hemen yaptım bariz bir şekilde negatif çıktı sizce ovulasyon testim neden bu şekilde çıkıyor geç döllenme vs olabilir mi böyle bir durum yaşayan var mı? Ovulasyon testimi paylaşıyorum aşağıda
Canm adet gecikmem oldu 2 gün ama adetim 4 aydir duzensizdi gecikme oluyordu doktor ilaç verdi düzenleyici geçen ayda bir hafta erken oldum ilaç kullandığımdan ona göre hesapliyormDaha yeni ya o yüzden adet günü yap yada test ver i saAllah güzel haber seni bulur
Canm başka testte denedim ama onlarda durdukça koyulasti hemn çıkmadı kuruma diye sallamadımLaboquick testler maalesef öyle koyulaşma çok fazla olmaz
Benim ilk 5 dk da çıktı ama varla yok arası bişey ertesi gün başka markayla denedim hemen çıktı çizgiCanm başka testte denedim ama onlarda durdukça koyulasti hemn çıkmadı kuruma diye sallamadım
Kaset test yaptım canım adetimin olması gereken gün diye onu almıştımCanim regle yakın koyulaşıp baya benimde hamile olanların genelde pik gibi oluyo ovulasyon testi bide gebelik testin erken gebelik mi kaset testmiydi
Benim ovulasyon testimi de yorumlar mısınız ilk testim de c koyu çıkmıştı, en son iki test yaptım hep böyle t koyu çıkıyor bilen varsa Bi yardımcı olur mu?Aynn normelde ovulasyon testiyle öğrenen çok gebelik testiniz de atar mısın bir
Benim ovulasyon testimi de yorumlar mısınız ilk testim de c koyu çıkmıştı, en son iki test yaptım hep böyle t koyu çıkıyor bilen varsa Bi yardımcı olur mu?
Benmkide bu marka benimkide negatifLaboquick
Yok sende yine belli cnmBenim ilk 5 dk da çıktı ama varla yok arası bişey ertesi gün başka markayla denedim hemen çıktı çizgi
Adete kac gününüz varBenim ovulasyon testimi de yorumlar mısınız ilk testim de c koyu çıkmıştı, en son iki test yaptım hep böyle t koyu çıkıyor bilen varsa Bi yardımcı olur mu?
Baska marka denediniz mi peki bn bu marka iyi diye almistm diğerlerinde hep kuruma oluyormuş gakibaBenmkide bu marka benimkide negatif
15 gün varAdete kac gününüz var
15 gün var
Sol kasığımda aşırı ağrı var normalde hiç böyle olmazdımAdete kac gününüz var
Yumurtlama gününüz o zamn cnm degerlendirin15 gün var
Teşekkür ederim. Tamam yarın değerlendirelim o zamn Allah nasip ederseYumurtlama gününüz o zamn cnm degerlendirin
Teste devam eden t çizgisi. Siliklesir oyleTeşekkür ederim. Tamam yarın değerlendirelim o zamn Allah nasip edersepeki çatlamanın olduğunu nasıl anlarım
Bugun de yap istersen test ya da kan ver çıkarCanm adet gecikmem oldu 2 gün ama adetim 4 aydir duzensizdi gecikme oluyordu doktor ilaç verdi düzenleyici geçen ayda bir hafta erken oldum ilaç kullandığımdan ona göre hesapliyorm
Bugun yumurtlama günü değerlendir benceBunu da yarım saatten fazla oldu yapalı yiye t koyu c silik ne anlama geliyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?